|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:27 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Webmaster
|
Post subject: Црвена звезда - Хајдук, 10. децембар Posted: Sun Dec 07, 2008 11:59 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
10. децембра, игра се задње коло јесењег дела превенства.
Делије, ово је уједно и задња утакмица, пред 20 година постојања Делија.
Има још разлога, зашто да се у среду окупе што више Делија. Један од њих је Џомба, који је рекао да Звезда "није неки клуб". Морамо да му покажемо ко је Звезда.
Меч се игра у среду, од 16 часова. Дакле, ко може -- НА СЕВЕР!!
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Mon Dec 08, 2008 6:59 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Да напоменем. Улаз ће бити безплатан.
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Mon Dec 08, 2008 8:25 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
|
Ау.Ја сам тад у школи.Покушаћу ако можем.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Mon Dec 08, 2008 9:46 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Ау.Ја сам тад у школи.Покушаћу ако можем.
Узми оправдање,ако будеш могао,ма питај наставницу да те пусти.
Вебмастере,на пролеће долазиш,иначе ја долазим по тебе да те водим на маракану,па ти бирај.
Прво коло другог дела првенства игра се на јна са гробарима.
Пауза траје чак до 21. фебруара,па ви видите колико се чека.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
Darko
|
Post subject: Posted: Tue Dec 09, 2008 12:28 am |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Ау.Ја сам тад у школи.Покушаћу ако можем. Узми оправдање,ако будеш могао,ма питај наставницу да те пусти. Вебмастере,на пролеће долазиш,иначе ја долазим по тебе да те водим на маракану,па ти бирај. Прво коло другог дела првенства игра се на јна са гробарима. Пауза траје чак до 21. фебруара,па ви видите колико се чека.
Ма иди бре код Ш***** и узми оправдање
Јбг Сале велика је пауза, нећу издржати толико без утакмица али зато после инвазија на јна..
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Tue Dec 09, 2008 3:02 pm |
| Site Admin |
 |
|
Darko wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Ау.Ја сам тад у школи.Покушаћу ако можем. Узми оправдање,ако будеш могао,ма питај наставницу да те пусти. Вебмастере,на пролеће долазиш,иначе ја долазим по тебе да те водим на маракану,па ти бирај. Прво коло другог дела првенства игра се на јна са гробарима. Пауза траје чак до 21. фебруара,па ви видите колико се чека. Ма иди бре код Шавије и узми оправдање Јбг Сале велика је пауза, нећу издржати толико без утакмица али зато после инвазија на јна..
Ма ја ћу ти дати оправдање.Пре пар дана сам купио нови штампач(покварио се стари) па сад само реци адресу и стиже ти оправдање,и то са све потписом.А може и Дарко да напише оправдање,он је такође вешт са комијутером.
Пауза је браћо заиста велика,луди сверац видећеш да у животу ти ништа неће значити то што један дан нећеш бити у школи.
Треба да нас на јна буде толико да заузмемо и Север и југ. 
|
|
|
|
 |
|
Darko
|
Post subject: Posted: Tue Dec 09, 2008 3:23 pm |
|
Сале хвала што си ми исправио поруку
Стварно би требало да покажемо на њиви како се навија за ЗВЕЗДУ..има један клип на ју тубу који је снимљен са југа..а чује се песма са СЕВЕРА оно по зими,киши,сунцу,снегу...треба да их одеремо,имамо стварно квалитетнији тим,али ако оду и Милијаш и Короман ондам мислим да немамо велике шансе.. 
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Dec 09, 2008 8:17 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
|
Пробаћу некако.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Wed Dec 10, 2008 8:11 pm |
| Site Admin |
 |
|
Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,Сјајно,
Браво Делије,Браво Делије,Браво Делије,Браво Делије,Браво Делије,Браво Делије,Браво Делије,Браво Делије,Браво Делије,
Навијање је вечерас било одлично. Добро, задњих 10-ак минута је било мало слабије, али не и лоше.
Сјајни бубањ се одлично чуо, мада је бубњар у пар тренутака заказао.Ко не би на оном чуду,стварно ће жалити.
Значи, ову вечерашњу сцену нећ заборавити. Пале се бакље, димови, на све стране велики барјаци, дижу се пароле захвалности на језицима земаља чији су навијачи дали подршку Урошу. Сцена да се најежиш. На почетку се почела певати и нова песма - Душмани хоће...
Бравооооооо
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Thu Dec 11, 2008 8:34 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
И ја само могу да кажем, БРАВО, БРАВО, БРАВО!!!
Укупно 10.000 гледалаца, заиста за похвалу.
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|