It is currently Wed Dec 23, 2009 4:23 am

All times are UTC + 2 hours

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 1 of 2 [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Седница Врховног Суда Србије-13 фебруар.2009
PostPosted: Mon Jan 26, 2009 8:49 pm 
Site Admin

Седница Врховног суда Србије на којој ће бити разматрана жалба на пресуду навијачу "Црвене звезде" Урошу Мишићу (19) осуђеном на 10 година затвора због покушаја убиства припадника Жандармерије, заказана је за 13. фебруар, изјавила је данас Тањугу портпарол В С С Весна Дабић

Петочлано судско веће разматраће жалбу Мишићевог браниоца, пошто се тужилаштво није жалило на пресуду коју је Окружни суд изрекао 19. септембра прошле године.
Јавна седница биће одржана у просторијама Врховног суда у Ресавској улици, а после већања и гласања тај суд ће одлучити да ли ће пресуду да потврди у целини, преиначи висину казне, или ће да је укине и наложи ново суђење.
Мишић је осуђен за кривично дело тешко убиство у покушају, због напада на жандарма Небојшу Трајковића, на фудбалској утакмици Црвена звезда - Хајдук из Куле, која је одиграна 2. децембра 2007. године на "Маракани".
Мишићев бранилац Боривоје Боровић изјавио је данас Тањугу да је у жалби на пресуду указао на низ пропуста првостепеног суда којима је на најгрубљи начин повређен закон, а полиција остала застићена због својих пропуста у обезбеђењу, и инцидента који се догодио на тој утакмици.
У жалби је указао да су поједини сведоци (полицајци) у поступку против челника звезде, који се терете због пропуста у обезбеђењу стадиона (Дамјановић и други) изјавили да Трајковић тог дана уопште није био на дужности.
Према речима Боровића, полицајци су такође рекли да Трајковић према правилима, није смео да се нађе међу навијачима на том делу трибине, нарочито не са пиштољем.
Постоји још низ других чињеница и неправилности у тој пресуди које би В С С требало да узме у обзир прилком одлучивања о жалби на пресуду Мишићу, напоменуо је адвокат и изразио наду да ће та "драконска пресуда" бити укинута.
Судско веће Окружног суда на челу са судијом Велимиром Лазовићем оценило је у својој пресуди да је напад на Трајковића, кога је Мишић напао упаљеном навијачком бакљом, покушавајући да му је угура у уста, представљао "линч службеног лица", пошто Трајковић није дао повода за напад.
Пресуда Мишићу изазвала је бурне реакције навијача "Црвене звезде" који су на бројним утакмицама широм Србије Мишићу пружали подршку паролама, песмама и графитима.

Post subject: Re: Седница Врховног Суда Србије-13 фебруар.2009
PostPosted: Mon Jan 26, 2009 9:16 pm 

Сале Делија wrote:
Седница Врховног суда Србије на којој ће бити разматрана жалба на пресуду навијачу "Црвене звезде" Урошу Мишићу (19) осуђеном на 10 година затвора због покушаја убиства припадника Жандармерије, заказана је за 13. фебруар, изјавила је данас Тањугу портпарол В С С Весна Дабић

Петочлано судско веће разматраће жалбу Мишићевог браниоца, пошто се тужилаштво није жалило на пресуду коју је Окружни суд изрекао 19. септембра прошле године.
Јавна седница биће одржана у просторијама Врховног суда у Ресавској улици, а после већања и гласања тај суд ће одлучити да ли ће пресуду да потврди у целини, преиначи висину казне, или ће да је укине и наложи ново суђење.
Мишић је осуђен за кривично дело тешко убиство у покушају, због напада на жандарма Небојшу Трајковића, на фудбалској утакмици Црвена звезда - Хајдук из Куле, која је одиграна 2. децембра 2007. године на "Маракани".
Мишићев бранилац Боривоје Боровић изјавио је данас Тањугу да је у жалби на пресуду указао на низ пропуста првостепеног суда којима је на најгрубљи начин повређен закон, а полиција остала застићена због својих пропуста у обезбеђењу, и инцидента који се догодио на тој утакмици.
У жалби је указао да су поједини сведоци (полицајци) у поступку против челника звезде, који се терете због пропуста у обезбеђењу стадиона (Дамјановић и други) изјавили да Трајковић тог дана уопште није био на дужности.
Према речима Боровића, полицајци су такође рекли да Трајковић према правилима, није смео да се нађе међу навијачима на том делу трибине, нарочито не са пиштољем.
Постоји још низ других чињеница и неправилности у тој пресуди које би В С С требало да узме у обзир прилком одлучивања о жалби на пресуду Мишићу, напоменуо је адвокат и изразио наду да ће та "драконска пресуда" бити укинута.
Судско веће Окружног суда на челу са судијом Велимиром Лазовићем оценило је у својој пресуди да је напад на Трајковића, кога је Мишић напао упаљеном навијачком бакљом, покушавајући да му је угура у уста, представљао "линч службеног лица", пошто Трајковић није дао повода за напад.
Пресуда Мишићу изазвала је бурне реакције навијача "Црвене звезде" који су на бројним утакмицама широм Србије Мишићу пружали подршку паролама, песмама и графитима.

Видећемо шта ће бити,надајмо се најбољем.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jan 26, 2009 11:33 pm 
Site Admin

И ја се надам да ће испасти најбоље што може.

Молим БОГА за то.

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 30, 2009 6:21 pm 
Site Admin

http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=39
Човек за убиство добио годину дана!То само има у Србији :cry:
Са великом неизвесношћу чекам тај 13.фебруар.Надамо се да ће победити правда!

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 30, 2009 9:16 pm 
Site Admin

Сале Делија wrote:
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=57216&sectionId=39

Просто невероватно.
Ово је за не поверовати.

Уколико још нисте приметили 13. фебруар је петак, надам се да неће бити баксузан дан

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 30, 2009 10:29 pm 

Webmaster wrote:
Сале Делија wrote:
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=57216&sectionId=39

Просто невероватно.
Ово је за не поверовати.

Уколико још нисте приметили 13. фебруар је петак, надам се да неће бити баксузан дан

Нека они њега осуде,нека раде шта хоће,али Божија воља ће бити уз Уроша.Верујте ми то је најбитније.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 30, 2009 10:36 pm 
Site Admin

Петак 13. је дан који за нас Православце не значи ништа.Не заваравајте се глупим сујеверјем.

Треба да га осуде,али на мању казну,то је ваљда свима јасно.
Дакле,тражимо правду,а не слободу!
Јавићу вам ако буде неког скупљања испред врховног суда,а није немогуће да ће бити!

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 02, 2009 4:03 pm 
Site Admin

Шта сте се ућутали!Ова вест треба што више да се прошири,да сви знају за то и да 13. изађемо на улице ако треба!

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 02, 2009 5:41 pm 
Site Admin

Сале, да ли ће коначна пресуда бити донешена 13. фебруара, или можда касније?

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 02, 2009 9:43 pm 

Ево пре неки дан спонатано узмем да разгледам црквени календар који сам добио од професора Веронауке.Из тог разгледања сам извукао једну важну поуку која је ту написана,а гласи овако:,,Немој да очајаваш ако правда плаче,зло и кад победи никад није јаче,,
Ево реченица ми се много допала и мислим да би на северу могла бити добар транспарент.

Profile  

Page 1 of 2 [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours