|
It is currently Sun Nov 29, 2009 6:46 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Webmaster
|
Post subject: Deutsch Posted: Sat Nov 22, 2008 9:41 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Diskussionen auf Deutsch.
Hier können Sie diskutieren über:
- den FC Roten Stern Belgrad (Crvena zvezda Beograd)
- die Fans des Roten Sterns (Delije)
- alles was mit Roten Stern zu tun hat
Bitte weichen Sie nicht von Thema ab. (Kein Spammen)
Danke
Last edited by Webmaster on Sat Nov 22, 2008 11:28 pm, edited 2 times in total.
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Re: Deutsch Posted: Sat Nov 22, 2008 10:48 pm |
| Site Admin |
 |
|
Webmaster wrote: Alle Diskussionen in Deutsch...
Подфорум је сјајан,одличан.....али,сви ми на форуму смо из Србије и знамо јако мало Немачки,мислим да је глупо да причаш сам са собом,ти живиш у земљи где се говори Немачки,ја сам га раније учио али и поред тога ипак мислим да нам је ово вишак.Сад испада као да ја стално нешто протествујем,али није фора да ја отворим тему за Грчки јер нећу да само ја пишем,а и да има још неко опет је некако без везе.
Ово реално нема благе везе са Црвеном Звездом.
Зависи од тога шта би ми писали овде и о чему,а зато си требао да напишеш посебна правила за ово,да људи ако уопште пишу знају да ли да пишу о музици,девојкама или о Делијама,или о свему или о нечему трећем.Мени је лично глупо да пишем о културама неких земаља већ је боље да ово буде више навијачки то јест спортски део,али на страним језицима.
Али ја бих имао једану идеју:
По мени у овим околностима је ово непотребно,али може да буде јако потребно.Било би занимљиво када бих ти неке твоје Аустријанце натерао да пишу овде,било би јако занимљиво када бих учио Аустријанце о Звезди,Делијама,Србији,знам мало немачки али довољно да могу да их научим и да се шалим са њима.
Што каже једна давна парола:''Научили смо свет да пише Ћирлицом'',та парола са Севера ми је једна од најдражих.
Шта мислиш о свему овоме?
Поздрав,
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Re: Deutsch Posted: Sat Nov 22, 2008 11:21 pm |
| Site Admin |
 |
|
Сале Делија wrote: Webmaster wrote: Alle Diskussionen in Deutsch... Подфорум је сјајан,одличан.....али,сви ми на форуму смо из Србије и знамо јако мало Немачки,мислим да је глупо да причаш сам са собом,ти живиш у земљи где се говори Немачки,ја сам га раније учио али и поред тога ипак мислим да нам је ово вишак.Сад испада као да ја стално нешто протествујем,али није фора да ја отворим тему за Грчки јер нећу да само ја пишем,а и да има још неко опет је некако без везе. Ово реално нема благе везе са Црвеном Звездом. Зависи од тога шта би ми писали овде и о чему,а зато си требао да напишеш посебна правила за ово,да људи ако уопште пишу знају да ли да пишу о музици,девојкама или о Делијама,или о свему или о нечему трећем.Мени је лично глупо да пишем о културама неких земаља већ је боље да ово буде више навијачки то јест спортски део,али на страним језицима. Али ја бих имао једану идеју: По мени у овим околностима је ово непотребно,али може да буде јако потребно.Било би занимљиво када бих ти неке твоје Аустријанце натерао да пишу овде,било би јако занимљиво када бих учио Аустријанце о Звезди,Делијама,Србији,знам мало немачки али довољно да могу да их научим и да се шалим са њима. Што каже једна давна парола:''Научили смо свет да пише Ћирлицом'',та парола са Севера ми је једна од најдражих. Шта мислиш о свему овоме? Поздрав,
Дакле, ја сам првобитно отворио овај подфорум, зато што сам почео да уређујем овај сајт на немачком ( http://www.rotersternbelgrad.co.nr).
Наравно, главни циљ је да се овде региструју странци, који мало знају о Звезди. Овако би они имали где да пишу.
Уз то је ова тема наравно отворена за Србе у иностранству, који су рођени у иностранству, и незнају српски, а навијају за Звезду и волели би да пишу у расправљјају о Звезди.
Овај подфорум је наравно отворен да се пише о Звезди, а не о било каквим глупостима.
Надам се да ће се много људи регистровати овде, и писати нешто o Звезди.
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Re: Deutsch Posted: Sun Nov 23, 2008 12:14 am |
| Site Admin |
 |
|
Webmaster wrote: Сале Делија wrote: Webmaster wrote: Alle Diskussionen in Deutsch... Подфорум је сјајан,одличан.....али,сви ми на форуму смо из Србије и знамо јако мало Немачки,мислим да је глупо да причаш сам са собом,ти живиш у земљи где се говори Немачки,ја сам га раније учио али и поред тога ипак мислим да нам је ово вишак.Сад испада као да ја стално нешто протествујем,али није фора да ја отворим тему за Грчки јер нећу да само ја пишем,а и да има још неко опет је некако без везе. Ово реално нема благе везе са Црвеном Звездом. Зависи од тога шта би ми писали овде и о чему,а зато си требао да напишеш посебна правила за ово,да људи ако уопште пишу знају да ли да пишу о музици,девојкама или о Делијама,или о свему или о нечему трећем.Мени је лично глупо да пишем о културама неких земаља већ је боље да ово буде више навијачки то јест спортски део,али на страним језицима. Али ја бих имао једану идеју: По мени у овим околностима је ово непотребно,али може да буде јако потребно.Било би занимљиво када бих ти неке твоје Аустријанце натерао да пишу овде,било би јако занимљиво када бих учио Аустријанце о Звезди,Делијама,Србији,знам мало немачки али довољно да могу да их научим и да се шалим са њима. Што каже једна давна парола:''Научили смо свет да пише Ћирлицом'',та парола са Севера ми је једна од најдражих. Шта мислиш о свему овоме? Поздрав, Дакле, ја сам првобитно отворио овај подфорум, зато што сам почео да уређујем овај сајт на немачком ( http://www.rotersternbelgrad.co.nr). Наравно, главни циљ је да се овде региструју странци, који мало знају о Звезди. Овако би они имали где да пишу. Уз то је ова тема наравно отворена за Србе у иностранству, који су рођени у иностранству, и незнају српски, а навијају за Звезду и волели би да пишу у расправљјају о Звезди. Овај подфорум је наравно отворен да се пише о Звезди, а не о било каквим глупостима. Надам се да ће се много људи регистровати овде, и писати нешто o Звезди.
Одлично ако је тако.Али не бих волео да се деси да само ти пишеш на немачком делу,јер не знам колико су баш странци уопште заинтересовани за Звезду и ко ће баш да гледа наш форум.Срби се слабо укључују,брине ме то на основу чега ће странци,то јест Срби из иностранства писати овде.Све ми мирише да ће да буде празна ова тема.
Извини јер сам ја мислио да се овде пише о навијачима и клубовима из других земаља,и предлажем да ако се нико из иностранства не укључи да на овом подфоруму пишемо о навијачима и клубовима из других земаља.Ако се људи буду укључивали наравно да ћу да се покренем да их образујем.Пробај неког да убедиш,јер не знам колико је реално да људи крену да се интересују.
Хвала ти у сваком случају што си ово ставио.
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Sun Nov 23, 2008 12:51 am |
| Site Admin |
 |
|
Сале Делија wrote:
Па, мислим да има... Да је бар 5,6 људи који би писали... већ би било добро
Надам се да ће ићи
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Sun Nov 23, 2008 6:31 pm |
| Site Admin |
 |
|
Webmaster wrote: Сале Делија wrote: Па, мислим да има... Да је бар 5,6 људи који би писали... већ би било добро Надам се да ће ићи
Ок,нека буде како си рекао.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|