|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:29 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Mon Feb 02, 2009 10:09 pm |
| Site Admin |
 |
|
Quote: Сале, да ли ће коначна пресуда бити донешена 13. фебруара, или можда касније? Коначна одлука биће донешена 13.фебруара на седници Врховног суда Србије са почетком у осам сати ујутру. Дакле,Урош Мишић,то јест његов адвокат је уложио жалбу на пресуду од десет година.13.фебруара постоје три могућности: 1.Да казна остане иста 2.Да смање казну 3.Да укину казну.У том случају Урошу би се судило испочетка. Дакле оно што буде 13.фебруара биће коначна одлука суда без права на жалбу.Хвала што се интересујете Quote: Ево пре неки дан спонатано узмем да разгледам црквени календар који сам добио од професора Веронауке.Из тог разгледања сам извукао једну важну поуку која је ту написана,а гласи овако:,,Немој да очајаваш ако правда плаче,зло и кад победи никад није јаче,, Ево реченица ми се много допала и мислим да би на северу могла бити добар транспарент.
Много ми се допала реченица,свака част.Црква и Вера су ствари који увек дају човеку самопоуздање.Немам речи,заиста.
Волео бих да се нађе као транспарент на Северу.Било би добро када би некога контактирао од људи који се питају о томе јер је ово одлична парола!
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Tue Feb 03, 2009 11:29 pm |
| Site Admin |
 |
|
Хвала ти Сале на информацији.
Quote: ,,Немој да очајаваш ако правда плаче,зло и кад победи никад није јаче,, Морамо увек са тиме живети да ће увек бити неправде и зла, али да на крају ипак правда побеђује!! Quote: Ево реченица ми се много допала и мислим да би на северу могла бити добар транспарент.
Мени се такође реченица веома добада, и волео бих да је видим на СЕВЕРУ!!
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Tue Feb 03, 2009 11:31 pm |
| Site Admin |
 |
|
Webmaster wrote: Хвала ти Сале на информацији. Quote: ,,Немој да очајаваш ако правда плаче,зло и кад победи никад није јаче,, Морамо увек са тиме живети да ће увек бити неправде и зла, али да на крају ипак правда побеђује!! Quote: Ево реченица ми се много допала и мислим да би на северу могла бити добар транспарент. Мени се такође реченица веома добада, и волео бих да је видим на СЕВЕРУ!!
Рекао сам,дакле обратите се некоме ко је задужен за то и ко зна,можда се нађе ова парола на Северу!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Wed Feb 04, 2009 2:46 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
Сале Делија wrote: Webmaster wrote: Хвала ти Сале на информацији. Quote: ,,Немој да очајаваш ако правда плаче,зло и кад победи никад није јаче,, Морамо увек са тиме живети да ће увек бити неправде и зла, али да на крају ипак правда побеђује!! Quote: Ево реченица ми се много допала и мислим да би на северу могла бити добар транспарент. Мени се такође реченица веома добада, и волео бих да је видим на СЕВЕРУ!! Рекао сам,дакле обратите се некоме ко је задужен за то и ко зна,можда се нађе ова парола на Северу!
Нема шта јесам геније за добре транспаренте.Сале ја не познајем добро те људи што су задужени за овакве ствари,пробај ти некако да прогураш ову паролу.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Wed Feb 04, 2009 2:59 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: Webmaster wrote: Хвала ти Сале на информацији. Quote: ,,Немој да очајаваш ако правда плаче,зло и кад победи никад није јаче,, Морамо увек са тиме живети да ће увек бити неправде и зла, али да на крају ипак правда побеђује!! Quote: Ево реченица ми се много допала и мислим да би на северу могла бити добар транспарент. Мени се такође реченица веома добада, и волео бих да је видим на СЕВЕРУ!! Рекао сам,дакле обратите се некоме ко је задужен за то и ко зна,можда се нађе ова парола на Северу! Нема шта јесам геније за добре транспаренте.Сале ја не познајем добро те људи што су задужени за овакве ствари,пробај ти некако да прогураш ову паролу.
Назови ме да се договоримо!Тако је најбоље,да ме не схватиш погрешно преко форума.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Feb 06, 2009 3:19 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: Webmaster wrote: Хвала ти Сале на информацији. Quote: ,,Немој да очајаваш ако правда плаче,зло и кад победи никад није јаче,, Морамо увек са тиме живети да ће увек бити неправде и зла, али да на крају ипак правда побеђује!! Quote: Ево реченица ми се много допала и мислим да би на северу могла бити добар транспарент. Мени се такође реченица веома добада, и волео бих да је видим на СЕВЕРУ!! Рекао сам,дакле обратите се некоме ко је задужен за то и ко зна,можда се нађе ова парола на Северу! Нема шта јесам геније за добре транспаренте.Сале ја не познајем добро те људи што су задужени за овакве ствари,пробај ти некако да прогураш ову паролу. Назови ме да се договоримо!Тако је најбоље,да ме не схватиш погрешно преко форума.
Посчаћу ти пп.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Thu Feb 12, 2009 10:24 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Људи, нема никаквог организованог скупа! Нема потребе за доласком испред зграде суда! И у случају доласка испред зграде пазите шта радите, јер сваки најмањи инцидент иде њима у корист, а не нама, а камоли Урошу!
ПРАВДА ЗА УРОША МИШИЋА!!!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|