It is currently Wed Dec 23, 2009 4:32 am

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Хуманитарна акција за малог Стефана.
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 7:11 pm 

Делије,Стефану је потребна још једна операција, до сад смо помогли пуно и родитељи малог стефана су неизмерно захвални на помоћи и пошто сам их скоро видео морам да пренесем поздраве свима онима који су било новчано било на неки други начин помогли ову акицју. Ово је дефитивно последња операција и Стефанов вид ће бити скроз нормалан, покажимо још једном ко смо и шта смо...

Новац можете уплаћивати на рачуне

Динарски:

Milos Markovic
355-0002739761018-46
Vojvodjanska banka

Девизни:

Milos Markovic
Dobrivoja Isailovica 8
11000 Beograd

IBAN Number:

RS35355000273976111837

SWIFT:
VBUBRS22

Vojvodjanska Banka AD

Акција ће трајати до краја јула и евентуално прва недеља августа!
Image
Стефан са својим родитељима и сестром испред Грачанице након завршетка литургије на Видовдан 2009
Image
Oвако изгледа уплатница за Србију коју можете наћи (и уплатити) у најближој пошти:

Значи чули сте нека помогне колико ко може сваки динар је вредан.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Jul 15, 2009 4:49 pm 

За операцију је потребно 1800 евра,за сада је скупљено 1200 евра.
Нема веза нека се скупи и више него што треба.
ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА ЗА СТЕФАНА!!!

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
 Profile  

Page 1 of 1 [ 2 posts ]