После мањег осудства ја опет крећем писање на форуму,и том приликом прво бих желео да не заобиђем утакмицу против Динама из Тбилисија која ће су дуго памтити и препричавати....
О утакмици знате већ и сами....о игри ћу написати на подфоруму ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА.
Што се тиче навијања по мени може да добије неку прелазну оцену.
Трибина попуњена до последњег места,скора па 15000 људи на северу.Ја сам мало касније дошао па сам био у сектору 1 скроз у правцу заставе Делије Ваљево,да знате каквих је само бисера било у том делу трибине тачније тај обод према западу....Верујте ту је тешко анимирати људе да навијају.Нпр. када смо певали СТРОФУ ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ.ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ,добар део њих не прати навијање и певају само напред звезда ле...
Онда када је била песма маракана дал је пуна,нек лик поред мене је певао:
Маракана дал је кућа,
ил смо само ми,
наша ће те песма увек звездо бодрити...
Такође највећи проблем ипак лежи у разгласу,са мегафоном је тешко анимирати цео север,а вођа је углавном мегафон држао ка епицентру.
Али добро шта је тује,битно је да смо прошли даље и извукли задовољавајућег противника Славију из Прага.
Е да да похвалим одличну кореографију,свака част за креативност.
И наравно неизбежан тренутак када је гостујући играч ударио Пижона,и тада почиње подршка браћи Русима,скандирајући Русија,Русија..