|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:32 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Mon Dec 08, 2008 12:07 am |
| Site Admin |
 |
|
|
Олимпијакос је данас победио у грчком првенству Левадоикос са 1:0, и тренутно је први са 32 бода.
Спартак је завршио првенство на 8. месту.
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Mon Dec 08, 2008 8:28 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
Webmaster wrote: Олимпијакос је данас победио у грчком првенству Левадоикос са 1:0, и тренутно је први са 32 бода.
Спартак је завршио првенство на 8. месту.
Браво за Олимпијакос.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Mon Dec 08, 2008 9:41 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Webmaster wrote: Олимпијакос је данас победио у грчком првенству Левадоикос са 1:0, и тренутно је први са 32 бода.
Спартак је завршио првенство на 8. месту. Браво за Олимпијакос.
Браво за Спартак.Какве везе имају спортски резултати,како год да ми играмо или они Грци,Руси и Срби биће браћа.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Dec 09, 2008 8:20 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Webmaster wrote: Олимпијакос је данас победио у грчком првенству Левадоикос са 1:0, и тренутно је први са 32 бода.
Спартак је завршио првенство на 8. месту. Браво за Олимпијакос. Браво за Спартак.Какве везе имају спортски резултати,како год да ми играмо или они Грци,Руси и Срби биће браћа.
ПРАВОСЛАВНА БРАЋА-ПРАВОСЛАВНО ДО СМРТИ
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 11, 2008 10:45 pm |
|
|
Да се захвалим понајвише Православној браћи која нам је увек радо помогла и прошла много битака са нама.Надам се да ће мо и сада пребродити и овај бродолом.
Православна браћа-3 клуба,2 боје,1 вера
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Fri Dec 12, 2008 7:34 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Да се захвалим понајвише Православној браћи која нам је увек радо помогла и прошла много битака са нама.Надам се да ће мо и сада пребродити и овај бродолом. Православна браћа-3 клуба,2 боје,1 вера
Бродолома нема,све групе су стабилне и бројне.Дакле,штос је да овако наставимо.
Олимпијакос игра против Ларисе у гостима за викенд.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Dec 12, 2008 8:07 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Да се захвалим понајвише Православној браћи која нам је увек радо помогла и прошла много битака са нама.Надам се да ће мо и сада пребродити и овај бродолом. Православна браћа-3 клуба,2 боје,1 вера Бродолома нема,све групе су стабилне и бројне.Дакле,штос је да овако наставимо. Олимпијакос игра против Ларисе у гостима за викенд.
Не мислим на такав бродолом.него на игру Звезде.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Fri Dec 12, 2008 8:45 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Да се захвалим понајвише Православној браћи која нам је увек радо помогла и прошла много битака са нама.Надам се да ће мо и сада пребродити и овај бродолом. Православна браћа-3 клуба,2 боје,1 вера Бродолома нема,све групе су стабилне и бројне.Дакле,штос је да овако наставимо. Олимпијакос игра против Ларисе у гостима за викенд. Не мислим на такав бродолом.него на игру Звезде.
Ја сам мислио на нешто друго.Све је у реду,неспоразум.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Sun Feb 08, 2009 11:01 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
08/02/1981 - 08/02/2009
На овај дан пре тачно 28 година догодила се несрећа у којој су страдали навијачи Олимпиакоса ,тачније њих 21. После меча са Аек-ом и победом од чак 6-0 маса људи потрчала је ка излазу,несрећа се догодила када је хиљаде људи кренуло у трку да излази са стадиона,прави станпедо.Права прича о томе како се како се догодила несрећа је још увек непозната,али се зна да је капија број 7 била кобна по навијаче,зна се да су степенице попустиле тог дана.Ова трагедија остаје не расветљена,јер је суд много пута одбацивао разне теорије о овоме.Зна се само да од тог дана навијачи Олимпиакоса стају под именом КАПИЈА 7(GATE7) у знак сећања на своју браћу.
НЕК ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|