|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:25 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Mon Feb 09, 2009 8:44 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
Сале Делија wrote: 08/02/1981 - 08/02/2009 На овај дан пре тачно 28 година догодила се несрећа у којој су страдали навијачи Олимпиакоса ,тачније њих 21. После меча са Аек-ом и победом од чак 6-0 маса људи потрчала је ка излазу,несрећа се догодила када је хиљаде људи кренуло у трку да излази са стадиона,прави станпедо.Права прича о томе како се како се догодила несрећа је још увек непозната,али се зна да је капија број 7 била кобна по навијаче,зна се да су степенице попустиле тог дана.Ова трагедија остаје не расветљена,јер је суд много пута одбацивао разне теорије о овоме.Зна се само да од тог дана навијачи Олимпиакоса стају под именом КАПИЈА 7(GATE7) у знак сећања на своју браћу. НЕК ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА!
Вечна слава Православној браћи.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Mon Feb 09, 2009 9:48 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: 08/02/1981 - 08/02/2009 На овај дан пре тачно 28 година догодила се несрећа у којој су страдали навијачи Олимпиакоса ,тачније њих 21. После меча са Аек-ом и победом од чак 6-0 маса људи потрчала је ка излазу,несрећа се догодила када је хиљаде људи кренуло у трку да излази са стадиона,прави станпедо.Права прича о томе како се како се догодила несрећа је још увек непозната,али се зна да је капија број 7 била кобна по навијаче,зна се да су степенице попустиле тог дана.Ова трагедија остаје не расветљена,јер је суд много пута одбацивао разне теорије о овоме.Зна се само да од тог дана навијачи Олимпиакоса стају под именом КАПИЈА 7(GATE7) у знак сећања на своју браћу. НЕК ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА! Вечна слава Православној браћи.
Имам једну поруку за браћу:
28 година је прошло,сећање не бледи!Увек заједно!
Нека је вечна слава свима!
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Feb 10, 2009 7:53 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: 08/02/1981 - 08/02/2009 На овај дан пре тачно 28 година догодила се несрећа у којој су страдали навијачи Олимпиакоса ,тачније њих 21. После меча са Аек-ом и победом од чак 6-0 маса људи потрчала је ка излазу,несрећа се догодила када је хиљаде људи кренуло у трку да излази са стадиона,прави станпедо.Права прича о томе како се како се догодила несрећа је још увек непозната,али се зна да је капија број 7 била кобна по навијаче,зна се да су степенице попустиле тог дана.Ова трагедија остаје не расветљена,јер је суд много пута одбацивао разне теорије о овоме.Зна се само да од тог дана навијачи Олимпиакоса стају под именом КАПИЈА 7(GATE7) у знак сећања на своју браћу. НЕК ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА! Вечна слава Православној браћи. Имам једну поруку за браћу: 28 година је прошло,сећање не бледи!Увек заједно! Нека је вечна слава свима!
Тако је.Никада немојте заборавити браћу у Србији и Русији.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Zvezdashica
|
Post subject: Posted: Thu Jun 18, 2009 12:13 pm |
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:50 pm Posts: 13 Location: Maракана Север Ваљево
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: 08/02/1981 - 08/02/2009 На овај дан пре тачно 28 година догодила се несрећа у којој су страдали навијачи Олимпиакоса ,тачније њих 21. После меча са Аек-ом и победом од чак 6-0 маса људи потрчала је ка излазу,несрећа се догодила када је хиљаде људи кренуло у трку да излази са стадиона,прави станпедо.Права прича о томе како се како се догодила несрећа је још увек непозната,али се зна да је капија број 7 била кобна по навијаче,зна се да су степенице попустиле тог дана.Ова трагедија остаје не расветљена,јер је суд много пута одбацивао разне теорије о овоме.Зна се само да од тог дана навијачи Олимпиакоса стају под именом КАПИЈА 7(GATE7) у знак сећања на своју браћу. НЕК ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА! Вечна слава Православној браћи. Имам једну поруку за браћу: 28 година је прошло,сећање не бледи!Увек заједно! Нека је вечна слава свима! Тако је.Никада немојте заборавити браћу у Србији и Русији.
ПОТПИСУЈЕМ !!!
_________________ Звезда је живот све друго су ситнице!!!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|