|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:36 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Mon Dec 08, 2008 8:23 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
Webmaster wrote: Чисто сумљам. Нико то не схвата озбиљно.
Небој се ти ништа.Схвати ће они кад их Сале банује.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Mon Dec 08, 2008 8:45 pm |
|
|
Ајде бре мењајте аватаре.
Сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви.сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,свисви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,сви,цео форум,цео форум,цео,форум,,цео форум.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Mon Dec 08, 2008 9:54 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Webmaster wrote: Чисто сумљам. Нико то не схвата озбиљно. Небој се ти ништа.Схвати ће они кад их Сале банује.
Ево овако ћемо:
Приметио сам да када смо Вебмастер,луди северац и ја укључени да има увек више посетилаца,то јест када ми пишемо много више гостију има на форуму.
Дакле,вебмастере,луди северац,пишите стално,кад год можете,одвојите увече бар десет минута,напишите свугде по поруку и овај форум ће живнути.
Ја ћу пробати да са приватним порукама пробудим наше ''успаване лепотице са форума'',неког ко буде безобразан ћемо бановати,а неког нећемо дирати.Контактирани у наредним данима ће бити прави Делија,маракано туристичко место,јер њих двојица су писали на форуму,али су чиними се стално нешто контрирали и писали само на симпатизерским темема.
Ако је решење бан,биће бан,али ако неки члан каже да ће да пише онда ништа.
Ако ништа не одговори биће банован привремено,требало би да та опција постоји на овом форуму.
Ето толико.....
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Dec 09, 2008 8:13 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Webmaster wrote: Чисто сумљам. Нико то не схвата озбиљно. Небој се ти ништа.Схвати ће они кад их Сале банује. Ево овако ћемо: Приметио сам да када смо Вебмастер,луди северац и ја укључени да има увек више посетилаца,то јест када ми пишемо много више гостију има на форуму. Дакле,вебмастере,луди северац,пишите стално,кад год можете,одвојите увече бар десет минута,напишите свугде по поруку и овај форум ће живнути. Ја ћу пробати да са приватним порукама пробудим наше ''успаване лепотице са форума'',неког ко буде безобразан ћемо бановати,а неког нећемо дирати.Контактирани у наредним данима ће бити прави Делија,маракано туристичко место,јер њих двојица су писали на форуму,али су чиними се стално нешто контрирали и писали само на симпатизерским темема. Ако је решење бан,биће бан,али ако неки члан каже да ће да пише онда ништа. Ако ништа не одговори биће банован привремено,требало би да та опција постоји на овом форуму. Ето толико..... Слажем се у потпуности.Дарко БРАВО ШТО СЕ ТРУДИШ ДА ПИШЕШ.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Wed Dec 10, 2008 8:14 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Webmaster wrote: Чисто сумљам. Нико то не схвата озбиљно. Небој се ти ништа.Схвати ће они кад их Сале банује. Ево овако ћемо: Приметио сам да када смо Вебмастер,луди северац и ја укључени да има увек више посетилаца,то јест када ми пишемо много више гостију има на форуму. Дакле,вебмастере,луди северац,пишите стално,кад год можете,одвојите увече бар десет минута,напишите свугде по поруку и овај форум ће живнути. Ја ћу пробати да са приватним порукама пробудим наше ''успаване лепотице са форума'',неког ко буде безобразан ћемо бановати,а неког нећемо дирати.Контактирани у наредним данима ће бити прави Делија,маракано туристичко место,јер њих двојица су писали на форуму,али су чиними се стално нешто контрирали и писали само на симпатизерским темема. Ако је решење бан,биће бан,али ако неки члан каже да ће да пише онда ништа. Ако ништа не одговори биће банован привремено,требало би да та опција постоји на овом форуму. Ето толико..... Слажем се у потпуности.Дарко БРАВО ШТО СЕ ТРУДИШ ДА ПИШЕШ.
Браво и од мене.Има нас све више.
Добронемеран савет свима:
Пишите опширније поруке,деловаће и форум озбиљније и биће озбиљнији.Хвала унапред.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 11, 2008 10:40 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Webmaster wrote: Чисто сумљам. Нико то не схвата озбиљно. Небој се ти ништа.Схвати ће они кад их Сале банује. Ево овако ћемо: Приметио сам да када смо Вебмастер,луди северац и ја укључени да има увек више посетилаца,то јест када ми пишемо много више гостију има на форуму. Дакле,вебмастере,луди северац,пишите стално,кад год можете,одвојите увече бар десет минута,напишите свугде по поруку и овај форум ће живнути. Ја ћу пробати да са приватним порукама пробудим наше ''успаване лепотице са форума'',неког ко буде безобразан ћемо бановати,а неког нећемо дирати.Контактирани у наредним данима ће бити прави Делија,маракано туристичко место,јер њих двојица су писали на форуму,али су чиними се стално нешто контрирали и писали само на симпатизерским темема. Ако је решење бан,биће бан,али ако неки члан каже да ће да пише онда ништа. Ако ништа не одговори биће банован привремено,требало би да та опција постоји на овом форуму. Ето толико..... Слажем се у потпуности.Дарко БРАВО ШТО СЕ ТРУДИШ ДА ПИШЕШ. Браво и од мене.Има нас све више. Добронемеран савет свима: Пишите опширније поруке,деловаће и форум озбиљније и биће озбиљнији.Хвала унапред.
Пошто је прошла јесење сезона желео бих да похвалим све кориснике које су време,труд и забаву делили са нама.Браво свака част Сале,Вебмастере,Дарко.Наравно и зимски прелазни рок још битака скрива,зато знајте да рачунамо на вас.
А остали инвазија на аватар.
Мењајте аватра-Помозите Урошу овако нека се зове тема биће озбиљније и сажето.Сале Уради то,јер није проблем?
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Fri Dec 12, 2008 7:50 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Webmaster wrote: Чисто сумљам. Нико то не схвата озбиљно. Небој се ти ништа.Схвати ће они кад их Сале банује. Ево овако ћемо: Приметио сам да када смо Вебмастер,луди северац и ја укључени да има увек више посетилаца,то јест када ми пишемо много више гостију има на форуму. Дакле,вебмастере,луди северац,пишите стално,кад год можете,одвојите увече бар десет минута,напишите свугде по поруку и овај форум ће живнути. Ја ћу пробати да са приватним порукама пробудим наше ''успаване лепотице са форума'',неког ко буде безобразан ћемо бановати,а неког нећемо дирати.Контактирани у наредним данима ће бити прави Делија,маракано туристичко место,јер њих двојица су писали на форуму,али су чиними се стално нешто контрирали и писали само на симпатизерским темема. Ако је решење бан,биће бан,али ако неки члан каже да ће да пише онда ништа. Ако ништа не одговори биће банован привремено,требало би да та опција постоји на овом форуму. Ето толико..... Слажем се у потпуности.Дарко БРАВО ШТО СЕ ТРУДИШ ДА ПИШЕШ. Браво и од мене.Има нас све више. Добронемеран савет свима: Пишите опширније поруке,деловаће и форум озбиљније и биће озбиљнији.Хвала унапред. Пошто је прошла јесење сезона желео бих да похвалим све кориснике које су време,труд и забаву делили са нама.Браво свака част Сале,Вебмастере,Дарко.Наравно и зимски прелазни рок још битака скрива,зато знајте да рачунамо на вас. А остали инвазија на аватар. Мењајте аватра-Помозите Урошу овако нека се зове тема биће озбиљније и сажето.Сале Уради то,јер није проблем?
Браво,биће још писања,кад дођу празници има да сваки дан будем на фоуму неколико сати. 
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Dec 12, 2008 8:02 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Webmaster wrote: Чисто сумљам. Нико то не схвата озбиљно. Небој се ти ништа.Схвати ће они кад их Сале банује. Ево овако ћемо: Приметио сам да када смо Вебмастер,луди северац и ја укључени да има увек више посетилаца,то јест када ми пишемо много више гостију има на форуму. Дакле,вебмастере,луди северац,пишите стално,кад год можете,одвојите увече бар десет минута,напишите свугде по поруку и овај форум ће живнути. Ја ћу пробати да са приватним порукама пробудим наше ''успаване лепотице са форума'',неког ко буде безобразан ћемо бановати,а неког нећемо дирати.Контактирани у наредним данима ће бити прави Делија,маракано туристичко место,јер њих двојица су писали на форуму,али су чиними се стално нешто контрирали и писали само на симпатизерским темема. Ако је решење бан,биће бан,али ако неки члан каже да ће да пише онда ништа. Ако ништа не одговори биће банован привремено,требало би да та опција постоји на овом форуму. Ето толико..... Слажем се у потпуности.Дарко БРАВО ШТО СЕ ТРУДИШ ДА ПИШЕШ. Браво и од мене.Има нас све више. Добронемеран савет свима: Пишите опширније поруке,деловаће и форум озбиљније и биће озбиљнији.Хвала унапред. Пошто је прошла јесење сезона желео бих да похвалим све кориснике које су време,труд и забаву делили са нама.Браво свака част Сале,Вебмастере,Дарко.Наравно и зимски прелазни рок још битака скрива,зато знајте да рачунамо на вас. А остали инвазија на аватар. Мењајте аватра-Помозите Урошу овако нека се зове тема биће озбиљније и сажето.Сале Уради то,јер није проблем? Браво,биће још писања,кад дођу празници има да сваки дан будем на фоуму неколико сати. 
Слажем се.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Dec 16, 2008 9:08 pm |
|
|
Нема шта стварно је тешко променити аватар.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 3:30 pm |
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|