|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:24 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 4:28 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote:
Није логично да било ко мења аватар када пишемо нас четворица.
Четири члана је променило аватар,није лоше.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 6:18 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 8:52 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote:
Слажем се,али није ни ово лоше,за почетак.
Колико нас буде писало толико ћемо имати људи који ће променити аватар.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 9:35 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Слажем се,али није ни ово лоше,за почетак. Колико нас буде писало толико ћемо имати људи који ће променити аватар.
Тако ти је како ти је.Шта да радиш.Биће ваљда боље.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 9:39 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Слажем се,али није ни ово лоше,за почетак. Колико нас буде писало толико ћемо имати људи који ће променити аватар. Тако ти је како ти је.Шта да радиш.Биће ваљда боље. Да не дужимо на овој теми нека оставимо да мењају аватаре.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 9:50 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Слажем се,али није ни ово лоше,за почетак. Колико нас буде писало толико ћемо имати људи који ће променити аватар. Тако ти је како ти је.Шта да радиш.Биће ваљда боље. Да не дужимо на овој теми нека оставимо да мењају аватаре.
Слажем се.Остали комп у руке и цепај.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Fri Jan 30, 2009 6:29 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Ову тему ћу закључати!Дакле,ако неко жели помоћи Урошу има продавницу,нека купи разгледаницу и нека пошаље.Такође,може да купи спреј и лепо да исцрта град.Немамо ми шта да полемишемо,ко хоће да помогне,помоћиће.Исписасмо неколико страна убеђујучи ''некога'' да стави аватар.Стављање аватара је само мали део помоћи њему,и то јако мали.Не видим шта можемо овде више да полемишемо и ову тему ћу закључати!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|