|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:28 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Сале Делија
|
Post subject: ПОМОЗИТЕ УРОШУ! Posted: Fri Nov 07, 2008 10:11 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Молимо све чланове форума да у наредних десет дана свако од нас има аватар ПРАВДА ЗА УРОША.Небитан је изглед али битно је да на њему пише ПРАВДА ЗА УРОША!Можете да оставите авартар и дуже од десет дана али ако баш нећете онда нека макар десет дана буде та слика на вашем авартару.
Десет дана је стављено симболично због десет година.
Надамо се да ћете уважити нашу молбу.
Last edited by Сале Делија on Fri Dec 12, 2008 7:51 pm, edited 1 time in total.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Re: СВИ АВАТАРИ ПРАВДА ЗА УРОША! Posted: Sat Nov 08, 2008 9:45 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
Сале Делија wrote: Молимо све чланове форума да у наредних десет дана свако од нас има аватар ПРАВДА ЗА УРОША.Небитан је изглед али битно је да на њему пише ПРАВДА ЗА УРОША!Можете да оставите авартар и дуже од десет дана али ако баш нећете онда нека макар десет дана буде та слика на вашем авартару. Десет дана је стављено симболично због десет година. Надамо се да ћете уважити нашу молбу.
Тако је слажем се.Баш сам размишљао дал,да поставим ову тему,али нема везе ти се сетио.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Re: СВИ АВАТАРИ ПРАВДА ЗА УРОША! Posted: Sun Nov 09, 2008 12:23 am |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: Молимо све чланове форума да у наредних десет дана свако од нас има аватар ПРАВДА ЗА УРОША.Небитан је изглед али битно је да на њему пише ПРАВДА ЗА УРОША!Можете да оставите авартар и дуже од десет дана али ако баш нећете онда нека макар десет дана буде та слика на вашем авартару. Десет дана је стављено симболично због десет година. Надамо се да ћете уважити нашу молбу. Тако је слажем се.Баш сам размишљао дал,да поставим ову тему,али нема везе ти се сетио.
Зато су ту модератори,кад неко заборави да се ми укључимо.
Нешто не видим да су људи променили аватар. АЛО ЉУДИ МЕЊАЈТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Sun Nov 09, 2008 2:25 am |
| Site Admin |
 |
|
|
Ево ја сам променио такође, није могло одмах, било је неких проблема код уплоада слика.
Сад је све у реду
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Re: СВИ АВАТАРИ ПРАВДА ЗА УРОША! Posted: Sun Nov 09, 2008 6:58 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: Молимо све чланове форума да у наредних десет дана свако од нас има аватар ПРАВДА ЗА УРОША.Небитан је изглед али битно је да на њему пише ПРАВДА ЗА УРОША!Можете да оставите авартар и дуже од десет дана али ако баш нећете онда нека макар десет дана буде та слика на вашем авартару. Десет дана је стављено симболично због десет година. Надамо се да ћете уважити нашу молбу. Тако је слажем се.Баш сам размишљао дал,да поставим ову тему,али нема везе ти се сетио. Зато су ту модератори,кад неко заборави да се ми укључимо. Нешто не видим да су људи променили аватар. АЛО ЉУДИ МЕЊАЈТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Људи стварно мењајте,помозимо нашем другу Урошу.Шта вам је тешко да посетите форум и да промените слику.
Ко незна да мења нека уради следеће:Горе на самом врху где пише:хоме,профил,корисничке групе,листа чланова
Идите на профил,када уђете идите скроз доле на аватар и кликните на browse и изаберите слику са компа.Урадите ништа није тешко.
Уместо што дркате игрице свратите на наш форум и помозите Урошу!!!!!!!!!!!
Промените аватар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Sun Nov 09, 2008 11:24 pm |
| Site Admin |
 |
|
Quote: Људи стварно мењајте,помозимо нашем другу Урошу.Шта вам је тешко да посетите форум и да промените слику. Ко незна да мења нека уради следеће:Горе на самом врху где пише:хоме,профил,корисничке групе,листа чланова Идите на профил,када уђете идите скроз доле на аватар и кликните на browse и изаберите слику са компа.Урадите ништа није тешко. Уместо што дркате игрице свратите на наш форум и помозите Урошу!!!!!!!!!!! Промените аватар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Е то је проблем,свест људи.Буразеру,сети се колико је било људи на прослави титуле и кад Звезда игра одлично.Зашто сада нема толико људи,сада је исто важно као и титула.Људима је лепше да играју фифу са Арсеналом,него да помигну.Овај блесави интернет посећује много људи и зато је много вашно кад људи виде колико људи стаје у једну страну.Много су нам неодговорни ови Звездаши.Ако по истраживањима има четири милиона Звездаша,нека их је три милиона из Србије,нека их је 500 хиљада из Београда,нека 50 хиљада њих воли да навија,да рачунамо да пола не може или неће,и пола који због лошег времена или слабе игре не долазе.Остаје нам 17 хиљада Делија.Где су све те Делије?Ове бројеве сам рекао отприлике,мада би тако утприлике требало да изгледа.Ово вам је одговор зашто су само три члана променила аватар.
|
|
|
|
 |
|
Darko
|
Post subject: Posted: Mon Nov 10, 2008 3:46 pm |
|
|
Мени слика не може нешто да се стави ниједна тако да..
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Mon Nov 10, 2008 6:05 pm |
|
Darko wrote: Мени слика не може нешто да се стави ниједна тако да..
Мора да ти је слика велика па зато.Узми ископирај слику са мог или Салетовиг аватара и пробај.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Nov 11, 2008 2:32 pm |
|
Darko wrote: Мени слика не може нешто да се стави ниједна тако да..
Е,можда је један од разлога на пример:Када паоставиш слику са компа можда неодеш на пошаљи.Пробај и јави на форуму да ли си променио.
Ајде остали чланови пишите нешто о Урошу.Има нас 71 на овом форуму и само нас четворо,петоро пишемо.Шта се џабе учлањујете,а нико од вас неће ништа да пише.Зар је могуће да ваас мрзи да 15 минута издвојите време за форум и минимум напишете један пост на дан.Ставите себе У ситвацију Уроша Мишића и климните мало главом?
Где су сви ти чланови до сада.
Јавите се:фане,прави делија,делије клење,маракано туристичко место.....
Јебемо се око глупих ствари,а нико не размисли на Делије.Разумем да вам игрице праве разоноду,играм их и ја,али барем издвојте неко време за форум.
Мењајте аватаре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Помозите другарима у затвиру!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И да ми понуде милионе,билионе,небијсе форуме остаћу крај тебе...на,на,на,на,на,на,на промемените аватар
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Tue Nov 11, 2008 2:37 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Darko wrote: Мени слика не може нешто да се стави ниједна тако да.. Е,можда је један од разлога на пример:Када паоставиш слику са компа можда неодеш на пошаљи.Пробај и јави на форуму да ли си променио. Ајде остали чланови пишите нешто о Урошу.Има нас 71 на овом форуму и само нас четворо,петоро пишемо.Шта се џабе учлањујете,а нико од вас неће ништа да пише.Зар је могуће да ваас мрзи да 15 минута издвојите време за форум и минимум напишете један пост на дан.Ставите себе У ситвацију Уроша Мишића и климните мало главом? Где су сви ти чланови до сада. Јавите се:фане,прави делија,делије клење,маракано туристичко место..... Јебемо се око глупих ствари,а нико не размисли на Делије.Разумем да вам игрице праве разоноду,играм их и ја,али барем издвојте неко време за форум. Мењајте аватаре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Помозите другарима у затвиру!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И да ми понуде милионе,билионе,небијсе форуме остаћу крај тебе...на,на,на,на,на,на,на промемените аватар
У мом прошлом посту на овој теми сам ти рекао зашто нажалост је оваква ситуација.Ако неко ово чита он ће да се укључи и промени,ако не онда то значи или да је гробар или да је жандар.А пошто су гробари против Баната вређали и успротивили се правди за Уроша онда вам дође кад сте гробар,онда сте и жандар.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|