|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:39 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Fri Apr 25, 2008 5:25 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Видећемо, за сваки случај ако желимо титулу, једноставно морамо да побиједимо све једну утакмицу!
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Sat Apr 26, 2008 6:31 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Браво!!
Победа Звезде над Борцем 2:0, нажалост су и говна мислим Партизан побиједио 1:0 голом у 85. минуту
Колика срећа
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Sat Apr 26, 2008 6:57 pm |
| Site Admin |
 |
|
Webmaster wrote: Браво!!
Победа Звезде над Борцем 2:0, нажалост су и говна мислим Партизан побиједио 1:0 голом у 85. минуту
Колика срећа
Па најбитније је да смо ми победили а глодари ће једном ваљда изгубити!!!
ФК ПАРТИЗАН=ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
marakano_turisticko_mesto
|
Post subject: Posted: Sat Apr 26, 2008 7:09 pm |
|
Сале Делија wrote: Па најбитније је да смо ми победили а глодари ће једном ваљда изгубити!!! ФК ПАРТИЗАН=ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ
Свираће они и пенале ако треба.Ко ономад када је Радоњић ни крив ни дужан био најбољи стрелац.Једина разлика је да су сад и у Купу почели да петљају.
_________________ пре смо болесни, него нормални
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Sat Apr 26, 2008 7:16 pm |
| Site Admin |
 |
|
marakano_turisticko_mesto wrote: Сале Делија wrote: Па најбитније је да смо ми победили а глодари ће једном ваљда изгубити!!! ФК ПАРТИЗАН=ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Свираће они и пенале ако треба.Ко ономад када је Радоњић ни крив ни дужан био најбољи стрелац.Једина разлика је да су сад и у Купу почели да петљају.
Пази,они петљају одавно.значи још за време зеке и бјеке они су петљали.Ја идем стално па сам нажалост био упућен.
Много утакмица смо знали и пре него што почну како ће се завршити.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
fane
|
Post subject: Posted: Wed Apr 30, 2008 1:20 pm |
Joined: Mon Jan 21, 2008 4:01 pm Posts: 146 Location: Србија,Београд
|
Све из инсајдера су похапсили,осим двојац из партизана.
Вероватно не знају да читају.
Ево за заинтересоване књига бившег службеника партизана,са све признаницама и доказима о намештаљима неухватљивих " Бетмена и Робина"(наравно мислим на невиног Ћурковића и још поштенијег Зеку)
http://www.juznifront.net/uprava_napolje/najvece_mucke.php
Знаћи неко без чврстих доказа лежи у затвору,а неко опуштено пијуцка виски у својој фотељи и паламуди.
СРАМОТА!!!!!!!
П.С. извините што је линк са глодарског сајта. 
_________________ Звезда је живот,остало су ситнице!
|
|
|
|
 |
|
marakano_turisticko_mesto
|
Post subject: Posted: Tue May 06, 2008 5:17 pm |
|
|
Интересантно је да су класични нападачи постигли мали број погодака, а предњачи Јестровић са 10 (3. стрелац лиге), Мисдонгард 4 (у почетку су то биле одбијене лопте, ткз. отпатци, а сада то изгледа колико-толико спретније), Баркос 2 (обадва против Баната када су нас он и Салас спасили), Рашковић и Тричковски - ништа.
Срећа па имамо Милијаша са 9 и Миловановића и Кастиља са по 8. Што значи да везњаци спашавају често што и није охрабрујуће.
_________________ пре смо болесни, него нормални
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Mon May 12, 2008 6:33 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Још три кола до краја још увек три бода мање од партизана.
све мање и мање наде за нас али се ипак надам најбољем
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Tue May 13, 2008 9:49 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Сутра се наставља првенство Звезда гостије у Зрењанину и свакако идемо на победу.
Партизан игра против ОФК надамо се да ће ОФК успети да изненади партизан и одузме им 3 бода
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|