It is currently Wed Dec 23, 2009 4:39 am

All times are UTC + 2 hours

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 1 of 2 [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Црвена Звезда-Чукарички
PostPosted: Mon Nov 24, 2008 8:56 pm 
Site Admin

Мислим да на време треба отворити ову тему јер треба анимирати што више људи да се појаве на северу следећи викенд.Последњих пар кола показујемо прво сами себи каква смо група.У једном тренутку смо били 4-5-и на табели са копом од 4000 људи.Ово је пре пар година било не замисиво.Прво незамисливо да Звезда буде на 4.,5. месту,а после тога да у таквим околностима на северу буде овај број људи.
Невероватно добар осећај имамо када треба запети и када треба бити најјачи.Није то само до места на табели...много крупније и озбиљније ствари су се дешавале и опет смо у успону,и опет напредујемо.
Зато је јако битно да следећи викенд доведемо још више људи него што је било на банату.Спектакл и провод је загарантован већ сад тако да је то мотив више.
Из дана у дан растемо зато што радимо како треба,зато што не продајемо маглу,зато што смо долседни,пркосни,зато што се боримо за правду....само да наставимо овако Делије!
Треба зацртати себи циљ,а то је да нас у најгорим условима и временима нема испод онога што је било на банату,раду,офки,војводини...Е сад,ако поновимо бројност од ових утакмица и следећу недељу то ће бити монотоно и ништа нарочито...зато треба запети и потрудити се да повећамо бројност.Не постоји бољи начин да покажемо колико волимо клуб и трибину од наше бројности и када побеђујемо и када губимо.Зато...
Дакле,луди северац,Дарко,Вебмастере(шалим се ти не мораш),и сви који ово читају а живе у Србији,за викенд право на Маракану,сада треба да нас буде много.Волео бих да видим за викенд 7000 Делија,а не 4000 као што долази.Клуб нам је очајан,а ми смо све бољи,једноставно не интересује нас то што изгубимо,ми тада навијамо још боље.
Ако су Делије оволико јаке,па што ћемо да радимо кад игра на терену буде одлична када смо са очајном играмо овакви.
Делије,свака част!

СВИ НА СЕВЕР!

Post subject:
PostPosted: Mon Nov 24, 2008 11:10 pm 
Site Admin

Тако је!!

Сви на СЕВЕР!!

Покажимо колико смо јаки!!

Profile E-mail  

Post subject: Re: Црвена Звезда-Чукарички
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 9:31 pm 

Сале Делија wrote:
Мислим да на време треба отворити ову тему јер треба анимирати што више људи да се појаве на северу следећи викенд.Последњих пар кола показујемо прво сами себи каква смо група.У једном тренутку смо били 4-5-и на табели са копом од 4000 људи.Ово је пре пар година било не замисиво.Прво незамисливо да Звезда буде на 4.,5. месту,а после тога да у таквим околностима на северу буде овај број људи.
Невероватно добар осећај имамо када треба запети и када треба бити најјачи.Није то само до места на табели...много крупније и озбиљније ствари су се дешавале и опет смо у успону,и опет напредујемо.
Зато је јако битно да следећи викенд доведемо још више људи него што је било на банату.Спектакл и провод је загарантован већ сад тако да је то мотив више.
Из дана у дан растемо зато што радимо како треба,зато што не продајемо маглу,зато што смо долседни,пркосни,зато што се боримо за правду....само да наставимо овако Делије!
Треба зацртати себи циљ,а то је да нас у најгорим условима и временима нема испод онога што је било на банату,раду,офки,војводини...Е сад,ако поновимо бројност од ових утакмица и следећу недељу то ће бити монотоно и ништа нарочито...зато треба запети и потрудити се да повећамо бројност.Не постоји бољи начин да покажемо колико волимо клуб и трибину од наше бројности и када побеђујемо и када губимо.Зато...
Дакле,луди северац,Дарко,Вебмастере(шалим се ти не мораш),и сви који ово читају а живе у Србији,за викенд право на Маракану,сада треба да нас буде много.Волео бих да видим за викенд 7000 Делија,а не 4000 као што долази.Клуб нам је очајан,а ми смо све бољи,једноставно не интересује нас то што изгубимо,ми тада навијамо још боље.
Ако су Делије оволико јаке,па што ћемо да радимо кад игра на терену буде одлична када смо са очајном играмо овакви.
Делије,свака част!

СВИ НА СЕВЕР!

Tако је сви на север.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 10:47 pm 
Site Admin

Quote:
Tако је сви на север.

Слажем се брате,лепо си то рекао.
Ево пао снег у Београду и то жестоко,биће у суботу за памћење. :lol:
Видимо се за викенд браћо,луди северац баш ми је драго што поново пишеш,већ сам помислио да си заборавио на нас,али ти си остао онај прави. :lol:

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 26, 2008 7:18 pm 

Сале Делија wrote:
Quote:
Tако је сви на север.

Слажем се брате,лепо си то рекао.
Ево пао снег у Београду и то жестоко,биће у суботу за памћење. :lol:
Видимо се за викенд браћо,луди северац баш ми је драго што поново пишеш,већ сам помислио да си заборавио на нас,али ти си остао онај прави. :lol:

Без бриге бураз.
...Јер луди северац веран је ко пас,пас,Сале Делијо Рачунај на нас...

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 26, 2008 9:14 pm 
Site Admin

Ево слика са данашњег тренинга:

Image

Image

Image

Замислите, Клео и Едгар сада су први пут видели снег. :)
Сигурно лепо искуство...

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 26, 2008 10:04 pm 
Site Admin

Webmaster wrote:
Ево слика са данашњег тренинга:

Image

Image

Image

Замислите, Клео и Едгар сада су први пут видели снег. :)
Сигурно лепо искуство...

Ех кад би мало позалмили нама на трбинама да се забављамо са грудвањем,па да видимо ко ће даље да добаци. :lol:

Quote:
Без бриге бураз.
...Јер луди северац веран је ко пас,пас,Сале Делијо Рачунај на нас...

Срећан сам кад то чујем :lol: :D :)

Post subject:
PostPosted: Sun Nov 30, 2008 1:06 pm 

Мислим да је Сале добро ово осмислио,мислим на тему. Стварно је потребно тако нешто да би се људи информисали за утакмицу и да дођу што већем броју на север. Ето победили смо 2:0. Било нас је по мени доста на северу, мада је певање могло мало боље али нема везе. Одлична бакљада у другом полувремену. Доста нових барјака а такође доста и оних старих малих. Лепо одрађено "ја сам године провео са тобом" . Све у свему, све похвале !

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Nov 30, 2008 1:17 pm 

Мислим да је Сале добро ово осмислио,мислим на тему. Стварно је потребно тако нешто да би се људи информисали за утакмицу и да дођу што већем броју на север. Ето победили смо 2:0. Било нас је по мени доста на северу, мада је певање могло мало боље али нема везе. Одлична бакљада у другом полувремену. Доста нових барјака а такође доста и оних старих малих. Лепо одрађено "ја сам године провео са тобом" . Све у свему, све похвале !

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Nov 30, 2008 5:57 pm 
Site Admin

Darko wrote:

Па надам се да ће људи долазити још ових пар кола колико је остало.
Што се утакмице тиче,сјајно,одлично навијање,бројност мало мања него против Баната.Да напоменем да су нас посетила браћа из Русије,тако да смо имали барјак Фратриа,а било је и пар Олимпијакосових навијача у посети,а они ће можда ићи и у Јагодину.
Певање мало слабије у првом,али по мени одлично у другом.
А они чучњеви су за памћење,зато је моја порука:
Вежбајте чучњеве :lol:

Page 1 of 2 [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours