|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:29 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Wed Dec 24, 2008 11:23 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
|
По зими,сунцу,снегу.киши или кошави,
бодримо те увек Звездо ма где била ти,
јер сваки Делија веран је ко пас,пас,
увек Звездо рачунај на нас.
на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на и напред Звезда ле,и напред Звезда ле,напред Звездо оле,оле,оле
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Wed Dec 24, 2008 11:26 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: По зими,сунцу,снегу.киши или кошави, бодримо те увек Звездо ма где била ти, јер сваки Делија веран је ко пас,пас, увек Звездо рачунај на нас. на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на и напред Звезда ле,и напред Звезда ле,напред Звездо оле,оле,оле
Мало ћу да упутим људе.Дакле,код ове песме се све време скаче,то јест,када се заврши ово рачунај на нас и даље се скаче па тек после овог и напред Звезда ле,напред Звездо оле,оле,оле е тек после иду руке.Многи људи мешају па после овог рачунај на нас уместо да скачу они дижу руке.Надам се да сте схватили.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Wed Dec 24, 2008 11:31 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: По зими,сунцу,снегу.киши или кошави, бодримо те увек Звездо ма где била ти, јер сваки Делија веран је ко пас,пас, увек Звездо рачунај на нас. на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на и напред Звезда ле,и напред Звезда ле,напред Звездо оле,оле,оле Мало ћу да упутим људе.Дакле,код ове песме се све време скаче,то јест,када се заврши ово рачунај на нас и даље се скаче па тек после овог и напред Звезда ле,напред Звездо оле,оле,оле е тек после иду руке.Многи људи мешају па после овог рачунај на нас уместо да скачу они дижу руке.Надам се да сте схватили.
И ја сам то уочио.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Wed Dec 24, 2008 11:34 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: По зими,сунцу,снегу.киши или кошави, бодримо те увек Звездо ма где била ти, јер сваки Делија веран је ко пас,пас, увек Звездо рачунај на нас. на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на и напред Звезда ле,и напред Звезда ле,напред Звездо оле,оле,оле Мало ћу да упутим људе.Дакле,код ове песме се све време скаче,то јест,када се заврши ово рачунај на нас и даље се скаче па тек после овог и напред Звезда ле,напред Звездо оле,оле,оле е тек после иду руке.Многи људи мешају па после овог рачунај на нас уместо да скачу они дижу руке.Надам се да сте схватили. И ја сам то уочио.
Ма нема везе,нисмо ни ми савршени. 
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 3:01 pm |
|
На своју веру,на своју зељу,
поносан сам ја,
на један град на Балкану,
и клуб у њему живим ја,
за те црвено беле боје,
које бодрим ја,
срце своје и целог себе,
Звезди дајем ја,
на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на 
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 4:24 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: На своју веру,на своју зељу, поносан сам ја, на један град на Балкану, и клуб у њему живим ја, за те црвено беле боје, које бодрим ја, срце своје и целог себе, Звезди дајем ја, на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на,на 
Црвена Звездо побеђуј за нас,да наша песма се чује у глас,напред младићи куцнуо је час,Северна армија увек је уз вас,наннананананаананнананананнанананнанананананананнааннанананна
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 6:26 pm |
|
|
Стадион пун у диму све,
и заставес е вијоре,
бубњева звук одјекује,
север у трансу лудује,
и запевајмо Делије,
Звезда оле,Звезда оле,Звезда оле......
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 8:48 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Стадион пун у диму све, и заставес е вијоре, бубњева звук одјекује, север у трансу лудује, и запевајмо Делије, Звезда оле,Звезда оле,Звезда оле......
Још ко дете ја сам био ту,
осетио тугу и срећу,
радово се првом голу ја на Северу,
Живео за победу...........оооооооооооооооооооооооооооо
Нашу групу нико не схвата,
снага,понос из ње избија,
вечно Звездо биће стобом северна страна,
бодриће те до краја........ооооооооооооооооооооооооо
И дан данас Звездо ја сам ту,
и још живим ја за победу,
вечно срећа нека прати наш вољени клуб,
хоћемо титулу......оооооооооооооооооооо
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 9:41 pm |
|
|
Ћале ти је у ђубретарима,
кева .урва за сто динара,
обедујеш из контејнера,
кад си би дете мало комшиаја те силовао,
јасно је ко дан волиш партизан.
|
|
|
|
 |
|
Darko
|
Post subject: Posted: Sun Jan 04, 2009 2:02 pm |
|
|
Звезда ми је све,
Звезда живот је,
срце моје је,
увек уз тебе,
ЗВЕЗДО ВОЛИМ ТЕ..
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Кад лоше крене ми,
тада се ја сетим,
да моји другови,
на Маракани сви,
певају о Звезди..
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Ја нећу никада,
за овог живота,
престати гледати,
ту Звезду волети,
Србију бранити..
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|