|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:24 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
ludi severac
|
Post subject: Чланови,корисници,посетиоци чујте и почујте! Posted: Tue Dec 23, 2008 7:55 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
|
Ево опет сам отворио једну тему како би освежила наш форум.
Када посећујете наш сајт обавезно се рекиструјте и улогујте.
Пишите на што више тема,помизите нас у борби за Уроша Мишића.
Ако мислите да је овај форума мали и лапрдање грдно сте се преварили.Ово један од важнијих форума Делија.Срамота је пре свега за навијачку групу оволкико мала бројност на форуму и не писање.Тиме небрукате нас него цео север,Шта ће да кажу људи који посећују наш форум.Ми најача група у Европи,а оволико мало људи на једном од наших форума.Форум је веома сажет има добре теме.Ми од првог дана озбиљно радимо имамо у плану да направимо једну хуманитарну акцију.Ништа се незна биуће пуно изненађена,али да би све то успели треба нам ваша подршка и стрпљење.Да ви знате како је овде дружење и пријатељство.Ево Сале,Дарко,Вебмасер и ја смо се баш добро спријатељили.Отворили смо лепе теме помоћу којих ће те сазнати више о навијачкој групи.Наравно можете и ви постављати теме нико вам небрани,што се тиче тога имамо подфорум Делије кафе ту постављајте теме које год желите нарвно не плитичке и кошарку.
Надам се даће те нас послушати и помоћи у бројности.
Унапред Хвала!
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Re: Чланови,корисници,посетиоци чујте и почујте! Posted: Tue Dec 23, 2008 10:43 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Ево опет сам отворио једну тему како би освежила наш форум. Када посећујете наш сајт обавезно се рекиструјте и улогујте. Пишите на што више тема,помизите нас у борби за Уроша Мишића. Ако мислите да је овај форума мали и лапрдање грдно сте се преварили.Ово један од важнијих форума Делија.Срамота је пре свега за навијачку групу оволкико мала бројност на форуму и не писање.Тиме небрукате нас него цео север,Шта ће да кажу људи који посећују наш форум.Ми најача група у Европи,а оволико мало људи на једном од наших форума.Форум је веома сажет има добре теме.Ми од првог дана озбиљно радимо имамо у плану да направимо једну хуманитарну акцију.Ништа се незна биуће пуно изненађена,али да би све то успели треба нам ваша подршка и стрпљење.Да ви знате како је овде дружење и пријатељство.Ево Сале,Дарко,Вебмасер и ја смо се баш добро спријатељили.Отворили смо лепе теме помоћу којих ће те сазнати више о навијачкој групи.Наравно можете и ви постављати теме нико вам небрани,што се тиче тога имамо подфорум Делије кафе ту постављајте теме које год желите нарвно не плитичке и кошарку. Надам се даће те нас послушати и помоћи у бројности. Унапред Хвала!
Тема је одлична,наградио сам те па сам тему уместо нормалне ставио као обавештење.
Све се слажем,дружење је нешто што краси овај форум и што нам даје снагу да се не предамо не само везано за форум већ за живот.
На пример,луди северац и ја смо се спријатељили,често се чујемо телефоном и договарамо промене на форуму.Дарко и ја смо заједно ишли на Звезда-Рад.Вебмастер и ја смо безброј пута контактирали преко скајпа.Дакле ко год да се укључи наићиће на похвале са наше стране.Кад сам се укључило било је пар чланова а сада има 80 и то је успех,само још да ти чланови пишу.
Што се изненађења тиче могу вам рећи да Сале Делија за празнике спрема леп поклон за све вас.Једно од изненађења биће нове теме,дакле у 2009 имаћемо другачију структуру форума.
Што се хуманитарне акције тиче за сада није могућа али ако се још неко укључи ја ћу се потрудити да остварим то и да ми помогнемо.
Пишите свугде,осим у кошарци,ту немојте ништа.
Не би било лоше и једног женског члана да имамо.
Изненађења ће бити,само ви пишите.
Још једном браво за отворену тему.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Re: Чланови,корисници,посетиоци чујте и почујте! Posted: Wed Dec 24, 2008 10:40 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Ево опет сам отворио једну тему како би освежила наш форум. Када посећујете наш сајт обавезно се рекиструјте и улогујте. Пишите на што више тема,помизите нас у борби за Уроша Мишића. Ако мислите да је овај форума мали и лапрдање грдно сте се преварили.Ово један од важнијих форума Делија.Срамота је пре свега за навијачку групу оволкико мала бројност на форуму и не писање.Тиме небрукате нас него цео север,Шта ће да кажу људи који посећују наш форум.Ми најача група у Европи,а оволико мало људи на једном од наших форума.Форум је веома сажет има добре теме.Ми од првог дана озбиљно радимо имамо у плану да направимо једну хуманитарну акцију.Ништа се незна биуће пуно изненађена,али да би све то успели треба нам ваша подршка и стрпљење.Да ви знате како је овде дружење и пријатељство.Ево Сале,Дарко,Вебмасер и ја смо се баш добро спријатељили.Отворили смо лепе теме помоћу којих ће те сазнати више о навијачкој групи.Наравно можете и ви постављати теме нико вам небрани,што се тиче тога имамо подфорум Делије кафе ту постављајте теме које год желите нарвно не плитичке и кошарку. Надам се даће те нас послушати и помоћи у бројности. Унапред Хвала! Тема је одлична,наградио сам те па сам тему уместо нормалне ставио као обавештење. Све се слажем,дружење је нешто што краси овај форум и што нам даје снагу да се не предамо не само везано за форум већ за живот. На пример,луди северац и ја смо се спријатељили,често се чујемо телефоном и договарамо промене на форуму.Дарко и ја смо заједно ишли на Звезда-Рад.Вебмастер и ја смо безброј пута контактирали преко скајпа.Дакле ко год да се укључи наићиће на похвале са наше стране.Кад сам се укључило било је пар чланова а сада има 80 и то је успех,само још да ти чланови пишу. Што се изненађења тиче могу вам рећи да Сале Делија за празнике спрема леп поклон за све вас.Једно од изненађења биће нове теме,дакле у 2009 имаћемо другачију структуру форума. Што се хуманитарне акције тиче за сада није могућа али ако се још неко укључи ја ћу се потрудити да остварим то и да ми помогнемо. Пишите свугде,осим у кошарци,ту немојте ништа. Не би било лоше и једног женског члана да имамо. Изненађења ће бити,само ви пишите. Још једном браво за отворену тему.
Е да то са жене су управу.Стварни би било лепо да мало девојчице пишу на форуму да не испадне не дај Боже да смо педери.Проблем јесте да жене фудбал много не занима,али напротив ја мислим да је веома добра када лепе даме навијају и бодре Звезду.Верујте душа ми се отвори када на Северу видим лепу девојку.А што се тиче изненађења биће много,можда као и Делије-кафе отворимо свој интернет шоп ништа се не зна.А што се тиче дружења ја мислим да нема таквог форума каква је слога код нас.Немате појма како смо се Сале и ја спријатељили.Ево сада на распусту идем код родбине у Београду и договорио сам се Салетом да се нађемо у кафаници.
Значи моја порука гласи:,,Пишите,учланите се,нећете погрешити,,
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Wed Dec 24, 2008 11:20 pm |
| Site Admin |
 |
|
Quote: Е да то са жене су управу.Стварни би било лепо да мало девојчице пишу на форуму да не испадне не дај Боже да смо педери.Проблем јесте да жене фудбал много не занима,али напротив ја мислим да је веома добра када лепе даме навијају и бодре Звезду.Верујте душа ми се отвори када на Северу видим лепу девојку.А што се тиче изненађења биће много,можда као и Делије-кафе отворимо свој интернет шоп ништа се не зна.А што се тиче дружења ја мислим да нема таквог форума каква је слога код нас.Немате појма како смо се Сале и ја спријатељили.Ево сада на распусту идем код родбине у Београду и договорио сам се Салетом да се нађемо у кафаници. Значи моја порука гласи:,,Пишите,учланите се,нећете погрешити,,
Е кад би још и жене биле на форуму било би сјајно.
Кад долазиш,дођи што пре,пиво ће да поскупи. 
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Wed Dec 24, 2008 11:27 pm |
|
Сале Делија wrote: Quote: Е да то са жене су управу.Стварни би било лепо да мало девојчице пишу на форуму да не испадне не дај Боже да смо педери.Проблем јесте да жене фудбал много не занима,али напротив ја мислим да је веома добра када лепе даме навијају и бодре Звезду.Верујте душа ми се отвори када на Северу видим лепу девојку.А што се тиче изненађења биће много,можда као и Делије-кафе отворимо свој интернет шоп ништа се не зна.А што се тиче дружења ја мислим да нема таквог форума каква је слога код нас.Немате појма како смо се Сале и ја спријатељили.Ево сада на распусту идем код родбине у Београду и договорио сам се Салетом да се нађемо у кафаници. Значи моја порука гласи:,,Пишите,учланите се,нећете погрешити,, Е кад би још и жене биле на форуму било би сјајно. Кад долазиш,дођи што пре,пиво ће да поскупи. 
А јде бре жене учланите се да би ме Сале частио,ако не пишите онада ништа од мог пива.
Доћићу највероватније 2 јануара.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Wed Dec 24, 2008 11:31 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: Quote: Е да то са жене су управу.Стварни би било лепо да мало девојчице пишу на форуму да не испадне не дај Боже да смо педери.Проблем јесте да жене фудбал много не занима,али напротив ја мислим да је веома добра када лепе даме навијају и бодре Звезду.Верујте душа ми се отвори када на Северу видим лепу девојку.А што се тиче изненађења биће много,можда као и Делије-кафе отворимо свој интернет шоп ништа се не зна.А што се тиче дружења ја мислим да нема таквог форума каква је слога код нас.Немате појма како смо се Сале и ја спријатељили.Ево сада на распусту идем код родбине у Београду и договорио сам се Салетом да се нађемо у кафаници. Значи моја порука гласи:,,Пишите,учланите се,нећете погрешити,, Е кад би још и жене биле на форуму било би сјајно. Кад долазиш,дођи што пре,пиво ће да поскупи.  А јде бре жене учланите се да би ме Сале частио,ако не пишите онада ништа од мог пива. Доћићу највероватније 2 јануара.
Учлањујте се,иначе ћу дебело да размислим да ли да га частим.
Лепо што ћеш мало навратити.Кад би нам још у друштву биле две женске,где би ми био крај. 
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 2:57 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: Quote: Е да то са жене су управу.Стварни би било лепо да мало девојчице пишу на форуму да не испадне не дај Боже да смо педери.Проблем јесте да жене фудбал много не занима,али напротив ја мислим да је веома добра када лепе даме навијају и бодре Звезду.Верујте душа ми се отвори када на Северу видим лепу девојку.А што се тиче изненађења биће много,можда као и Делије-кафе отворимо свој интернет шоп ништа се не зна.А што се тиче дружења ја мислим да нема таквог форума каква је слога код нас.Немате појма како смо се Сале и ја спријатељили.Ево сада на распусту идем код родбине у Београду и договорио сам се Салетом да се нађемо у кафаници. Значи моја порука гласи:,,Пишите,учланите се,нећете погрешити,, Е кад би још и жене биле на форуму било би сјајно. Кад долазиш,дођи што пре,пиво ће да поскупи.  А јде бре жене учланите се да би ме Сале частио,ако не пишите онада ништа од мог пива. Доћићу највероватније 2 јануара. Учлањујте се,иначе ћу дебело да размислим да ли да га частим. Лепо што ћеш мало навратити.Кад би нам још у друштву биле две женске,где би ми био крај. 
То би било страва. 
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 6:22 pm |
|
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Thu Dec 25, 2008 8:55 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote:
Ево решио сам.Дакле у наредних неколико минута пар чланова ће добити поруку да почну да пишу.Ако не одговоре до сутра,добиће опомену пред искључење са форума.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|