It is currently Wed Dec 23, 2009 4:36 am

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Вечна слава Марку Симеуновићу!
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 7:55 pm 

Nožem u srce
Marko Simeunović (18) ubijen juče ujutru s pet uboda nožem u grudi u parku kod kraljevačke železničke stanice. Policija uhapsila Stefana V. (16), osumnjičenog za ovaj zločin

KRALJEVO - Marko Simeunović (18), bivši golmana FK Čukarički, ubijen je juče izjutra s pet uboda nožem u grudi u parku kod kraljevačke železničke stanice. Policija nedugo posle toga uhapsila Stefana V. (16), osumnjičenog za ovo teško ubistvo.

Porodica Simeunović iz kraljevačke ulice Cara Lazara od juče izjutra zavijena je u crno. Njen najmlađi član, osamnaestogodišnji Marko, ubijen je u nedelju, jedan sat iza ponoći, u parku kod kraljevačke železničke stanice. Prema šturom policijskom saopštenju, njega je, dok je dok je sa svojim prijateljima sedeo kraj Spomenika otpora i pobede, s pet uboda nožem u predelu grudi, od kojih je jedan bio pravo u srce, usmrtio Stefan V. Prema iskazima očevidaca, Stefan je "iz čista mira" izvadio nož i počeo nesrećnom mladiću da zadaje smrtonosne udarce.

Do Markovih roditelja, Zorana i Marine, inače zaposlenih u preduzeću "Zapadna Morava", juče se nije moglo doći. Njihove komšije su nam ispričale da se radi o dobrim i poštenim ljudima, pa su i njihova deca, Marko i ćerka Marija, na dobrom glasu. Šokirani nesrećom koja je zadesila njihove susede, ne kriju suze i očaj.

Od policije juče nismo mogli saznati pojedinosti ovog monstruoznog ubistva, osim da su šesnaestogodišnjeg ubicu Stefana V. i njegovog druga, Lazara Đ., koji je bio "nemi posmatrač tragedije", pronašli i uhapsili pola sata nakon ubistva.

Nešto više pojedinosti doznali smo od Markovih drugova, koji nisu želeli da im se imena pominju u novinama. Prema njihovom svedočenju, njih četvoro su bili u gradu i nešto iza ponoći otišli su do obližnje trgovine "Šampion", koja radi čitave noći, i tu su kupili sokove i grickalice.

- Svratili smo u obližnji park kod železničke stranice i seli na klupe kod spomenika. Posle nekoliko minuta naišla su dva Roma. Pitali su nas da li imamo nešto da se popije. Rekli smo da pijemo sokove. Jedan od njih je iz čista mira izvadio nož i počeo da ubada Marka u grudi. Bili smo šokirani. Marko se srušio, krv je šikljala iz njegovih grudi. Kad su shvatili šta se desilo, obojica su brzo pobegla. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio strašan, nikad ga neću zaboraviti - ispričao nam je jedan od očevidaca ovog tragičnog događaja.

Ubijeni Marko Simeunović bio je sportista. Donedavno je bio golman beogradskog fudbalskog kluba Čukarički i vanredno pohađao Ekonomsku školu. Nedavno je raskinuo ugovor s beogradskim klubom i priključio se treninzima kraljevačkog "Metalca". U ovom sportskom društvu su nam potvrdili da Marko nije imao ugovor s njihovim klubom već da je s njima trenirao da bi održao kondiciju. Kažu da je bio vredan i uzoran mladić.
Извините због латинице,одељак је пренет са курировог сајта.
Ово је страшно ја сам се најежио.Само фале још Цигани,Мађари се дигли горе,Шиптарија доле,још само фале ови говнари.
А на крају мурија ће ове да пусти као да није ништа било.Треба направити добар митинг против овог догађаја да се Цигани мало смире.Немојте да мислите да сам фашиста,али сам стварно попиздео.Image

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 8:27 pm 
Site Admin

Вечна им слава!
Ја сам променио име теме ако немаш ништа против.

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 8:44 pm 

Сале Делија wrote:
Вечна им слава!

Ма шта да мењам,они су заслужили још горе,ако их будемо звали Ромима,онда ће нам се стварно напити крви.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 9:21 pm 
Site Admin

ludi severac wrote:
Сале Делија wrote:
Вечна им слава!

Ма шта да мењам,они су заслужили још горе,ако их будемо звали Ромима,онда ће нам се стварно напити крви.

А на стадиону сви узвикујемо ''Ми смо цигани најачи смо најачи''.
Нису сви цигани лоши.Зашто морамо ми да судимо о нечему.Бог ће свима нама судити,ми морамо поштовати друге,не мрзети и желети им зло.
Ово је ужасно,грозно,али и Србин убије Србина.
Ми смо сами себе поубијали.Свет ће сам себе да уништи ако тако настави.
Још једном вечна му слава на небесима!!!

Post subject:
PostPosted: Tue Feb 17, 2009 8:52 pm 

Сале Делија wrote:
ludi severac wrote:
Сале Делија wrote:
Вечна им слава!

А на стадиону сви узвикујемо ''Ми смо цигани најачи смо најачи''.
Нису сви цигани лоши.Зашто морамо ми да судимо о нечему.Бог ће свима нама судити,ми морамо поштовати друге,не мрзети и желети им зло.
Ово је ужасно,грозно,али и Србин убије Србина.
Ми смо сами себе поубијали.Свет ће сам себе да уништи ако тако настави.
Још једном вечна му слава на небесима!!!

Па у прави си,али немогу стварно немам живце за овакве револте,све више ме доведе до лудила.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 18, 2009 8:41 pm 
Site Admin

Нек му је Вечна Слава.

Profile E-mail  

Page 1 of 1 [ 6 posts ]