It is currently Wed Dec 23, 2009 4:24 am

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 2 of 2 [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 11, 2009 9:50 pm 
Site Admin

Одрадили смо ову сезону на прави начин,али нема стајања идемо даље.
Мора следеће сезоне да се настави ова бројка,следеље сезоне на свакој домаћој утакмици морамо да се спуштамо на доњу шипку,значи не би требалида дозволимо да нас буде толико да будемо на средњој шипци.
Можда постављамо превисоке стандарде,али ми смо Делије,једна од најбољих европских група и морамо тако и да се понашамо и да постављамо високе стандарде.
Што се гостовања тиче имам једну добру вест за вас.
Планирам да од следеће сезоне у току сезоне организујемо да са овог форума људи иду на гостовања.Значи биће организован превоз,ви само треба да се појавите.Тако да ће на неколико гостовања бити организован превоз за људе са овог форума,без обзира колико људи било ишло.

Post subject:
PostPosted: Fri Jun 12, 2009 12:17 pm 

Сале Делија wrote:
Одрадили смо ову сезону на прави начин,али нема стајања идемо даље.
Мора следеће сезоне да се настави ова бројка,следеље сезоне на свакој домаћој утакмици морамо да се спуштамо на доњу шипку,значи не би требалида дозволимо да нас буде толико да будемо на средњој шипци.
Можда постављамо превисоке стандарде,али ми смо Делије,једна од најбољих европских група и морамо тако и да се понашамо и да постављамо високе стандарде.
Што се гостовања тиче имам једну добру вест за вас.
Планирам да од следеће сезоне у току сезоне организујемо да са овог форума људи иду на гостовања.Значи биће организован превоз,ви само треба да се појавите.Тако да ће на неколико гостовања бити организован превоз за људе са овог форума,без обзира колико људи било ишло.

Надајмо се.И ја сад већ склапам уговоре са ортацима да од следеће сезоне кренемо ин тезивније.Вебмастере надамо се да ћеш нас и ти обрадовати.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 12:09 pm 

Ја бих волела да се организује што више таквих скупова... Заиста је лепо видети нас све на броју, да људи виде шта је добро и каквих звездаша има. :) Поштујем вас све !!!!!!!

Post subject:
PostPosted: Fri Jun 19, 2009 9:08 pm 
Site Admin

Наравно и ја се слажем са Звездашицом.

На задњој утакмици ове сезоне на Маракани против Рада било је око 20.000 гледалаца на стадиону.

Па замислите само да на све једној утакмици буде оволико гледалаца...

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 11:57 am 

Webmaster wrote:
Наравно и ја се слажем са Звездашицом.

На задњој утакмици ове сезоне на Маракани против Рада било је око 20.000 гледалаца на стадиону.

Па замислите само да на све једној утакмици буде оволико гледалаца...

...Имали би више гледалаца,него Сан Марино становника.... :D :wink: :P :)

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jul 11, 2009 10:06 am 

Ево нашег графита у Сенти.
Image

Profile  

Page 2 of 2 [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2