It is currently Wed Dec 23, 2009 4:23 am

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 1 of 2 [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Општа мобилизација!
PostPosted: Fri Apr 24, 2009 10:16 pm 

Од недеље па на даље...свако ко себе сматра било каквом врстом Звездаша,мора да се појави на стадиону...иначе слободно може да каже да навија за неки други клуб.Ко се не појави у суботу више нам и није потребан!Кренули смо у борбу у којој морамо прво да победимо...да би рашчистили са бандитима једном за свагда!!!Ово је једино изводљиво у колико се цела Звездашка јавност дигне на ноге и дође на стадион.Сем нас неће остати много шта када најуримо ове...ми смо једини у шта Звезда може сада да се узда.Ми морамо да будемо пример сада свима како се воли клуб и колико се воли клуб.И зато....НЕ ПОСТОЈЕ ОПРАВДАЊА ЗА НЕ ДОЛАЗАК!!!Ово је нешто битније од лиге шампиона,од дербија....сада се одлучује куда ће да иде наш клуб...само ми можемо да покажемо свима да смо и даље велики упркос свему.Једини пут је ОГРОМНА НАША БРОЈНОСТ!Скупљајте паре ви из унутрашњости...Београд будите људе....мора да нас буде много!!!
ИПАК У НАМА ЛЕЖИ СПАС!!!
Значи видели сте шта пише у недељу сви на Маракану,у што већем броју исцимајте свакога и по бабу,и по стричевима,што каже наш народ што више то боље.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 24, 2009 10:38 pm 
Site Admin

Дакле, јасно је.

Сви на Маракану, докажимо шта можемо, дајмо све од себе да дођемо у што већем броју, да напунимо СЕВЕР.

Идемо...

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Sat Apr 25, 2009 10:05 am 

Webmaster wrote:
Дакле, јасно је.

Сви на Маракану, докажимо шта можемо, дајмо све од себе да дођемо у што већем броју, да напунимо СЕВЕР.

Идемо...

Било би добро да дођеш и ти вебмастере,само немој да заборавиш да успут поведеш и неку Немицу. :wink: :wink: :wink:
Тако је сви на север.
Добро знај да увек ту сам ја.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Apr 25, 2009 3:04 pm 
Site Admin

Вебмастере очекујемо те у недељу :)

СВИ НА СЕВЕР,КАО НИКАДА ДО САДА!!!!!!!!!

Post subject:
PostPosted: Sun Apr 26, 2009 1:23 pm 
Site Admin

Е било би заиста лепо кад бих могао дођем.

Али је Маракана од мене удаљена преко 1100 километара. Да идем аутобусом, требао бих најмање 20ак сати да дођем у Београд

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Sun Apr 26, 2009 1:25 pm 
Site Admin

Webmaster wrote:

Али је Маракана од мене удаљена преко 1100 километара. Да идем аутобусом, требао бих најмање 20ак сати да дођем у Београд

Пожели нам срећу!
Питаћу те нешто преко ПП буди и даље на форуму.

Post subject:
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 7:57 pm 

Сале Делија wrote:
Webmaster wrote:

Пожели нам срећу!
Питаћу те нешто преко ПП буди и даље на форуму.

Image
По мени сјајно иѕдање,бројност одлична,димови,корео....
на нивоу....
Надам се да ће нас на следећој бити јиш више.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon May 18, 2009 7:38 pm 
Site Admin

Браћо Делије!!!

Задња утакмица ове сезоне на Маракани утакмица која би требало да нам буде круна свега што смо учинили у овој сезони.Ако се будемо сви потрудили да анимирамо што више наших Делија,Звездаша како хоћете већ,мислим да ће бити наш Север попуњен као да је у питању нека утакмица у Европским куповима.Долазе нам и противнички навијачи што је још један разлог да нас буде баш много и наравно да навијање буде као никада до сада,прави ТРАНС јер СЕВЕР У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ!!!Пошто ће доћи много људи било би пожељно да се мало раније уђе да би се на време формирао коп и да би се избегле беспотребне гужве ван стадиона.Свака утакмица Звезде треба да нам буде празник и са много уложеног труда свију нас имаћемо велике утакмице сваких петнестак дана на нашем стадиону небитно да ли је реч о екипи светског реномеа или пријатељска утакмица са неким нашим нижеразредним клубом.Ја ћу се потрудити да пронађем у документацији и да поставим и овде и у ветеранске приче један извештај који казује да је наша Звеза у неким сезонама осамдесетих имала велики просек гледалаца који ју је сврставао у сам врх геданости у Европи а реч је чини ми се о неких 33 до 35000 гледалаца.Било некада дај БОЖЕ поновило се.Ми ћемо се трудити,трудити,трудити и трудити сви да појашњавамо нашим Делијама-Звездашима зашто је сада битно пружити подршку нашем клубу и зашто је исто тако битно да и у годинама испред нас својом позитивном енергијом и исправном причом дођемо до много бољег поменутог просека гледаности јер би на тај начин већом куповином карата много помогли клубу у финансијском смислу .Све је до нас и до нашег схватања свега како најзагриженијих са Севера тако и загрижених симпатизера.Да не дужимо више причу ИНВАЗИЈА на МАРАКАНУ јер ће наша Звезда уз нашу велику бројност и подршку изаћи из глиба и као Феникс се винути и вратити на Европску мапу а после ћемо лако, јер ЗВЕЗДА ЈЕ ЧУДО!!!
Image
Image

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu May 21, 2009 10:48 pm 

Тако је сви на Маракану у највећем броју до сада на домацим утакмицама(ако се одузме дербии европске утакмице).
Сви против рада.
Нека ова слика буде превентива за следећу будућност.
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon May 25, 2009 10:41 pm 
Site Admin

Карневалски

Не можемо издвојити ни пиротехнику, ни барјаке, ни певање. Једноставно, целокупна атмосфера обележила је данашњу утакмицу против Рада на нашем стадиону.

А било је свега. Мноштво што малих, што већих барјака, гомила упаљених димова и бакљи, одлично певање, лепа шеталица, пароле...

На шеталици је приказана шампионска генерација Звезде коју Рајко Митић, прва звездина звезда, изводи на терен. Око шеталице су равномерно распоређени црвени и бели најлони. На огради је тада постављена парола "Звезда те зове". Слика са шеталице могла се видети и на летку који је подељен на трибини.

Димови и бакље су у првом полувремену паљени прилично спонтано, али у већим количинама, тако да се може рећи да је направљено више малих бакњада, али била је и једна већа, са белим и црвеним димовима.
У 80. минуту друга прича, пали се мноштво бакљи, а песма достиже врхунац који траје до краја утакмице.

Поменули смо и да је било парола. То су "Бићу уз тебе живот цео", "Лекићу не можеш бити Председник Звезде" и "23. мај 1979. Микелоти - опростили смо, нисмо заборавили".

Дакле, сви знамо да је Скупштина клуба у уторак и да може бити много битна за будућност клуба, али ми смо данашњим односом према клубу показали оно што је и требало да покажемо. До краја је преостала јоп само утакмица у Крушевцу - идемо не да напунимо, него да препунимо стадион!

Image

Делије.нет

Дакле, негде око 20.000 навијача на стадиону, највећа посета ове сезоне у домаћим такмичењима на Маракани (више Звездаша и Делија него на задњем вечитем дербију).

Profile E-mail  

Page 1 of 2 [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next