|
It is currently Sun Nov 29, 2009 6:47 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
ludi severac
|
Post subject: Нови дизајн нашег сајта Posted: Thu Jun 04, 2009 3:24 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 504 Location: 100 км од Мракане
|
Можете погледати на нашем сајту www.crvenazvezda-fans.co.nr нови изглед сајта надам се да ће вам се допасти.Тако да очукјте од нас доста изненађења овог лета.
Ево како то изгледа

_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Thu Jun 04, 2009 10:47 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Тако је, одлучили смо се за нови дизајн који је доста лепши од старог, и надамо се да ће сајт у будуће посећивати више људи.
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Jun 05, 2009 8:33 am |
|
Webmaster wrote: Тако је, одлучили смо се за нови дизајн који је доста лепши од старог, и надамо се да ће сајт у будуће посећивати више људи.
Свака част вебмастере,још када би остали хтели да пишу....рај би био... 
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Thu Jun 11, 2009 9:32 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Слажем се са вама да је нови диајн одличан.Морам рећи да ме брине то што само нас тројица на овом форуму пишу.Тако је и нема кукања,писаћемо и даље нас тројица и шта да се ради.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Jun 12, 2009 12:01 pm |
|
Сале Делија wrote: Слажем се са вама да је нови диајн одличан.Морам рећи да ме брине то што само нас тројица на овом форуму пишу.Тако је и нема кукања,писаћемо и даље нас тројица и шта да се ради.
И мене забрињава,јер стварно наш форум није заслужио овако,јер стварно се мучимо колико год можемо да дамо неки свој допринос и забаву,не само нама већ и другима.Добро је што си опет кренуо да пишеш.Дарко колико видим је заборавио да постоји овај форум.
|
|
|
|
 |
|
Zvezdashica
|
Post subject: Posted: Thu Jun 18, 2009 2:35 pm |
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:50 pm Posts: 13 Location: Maракана Север Ваљево
|
|
Нисте сами, ту сам и ја... Колико ја видим овде се учлањују само да би показали да су звездаши, али требало би мало више да се посвећује пажња овом форуму јер он то заслужује, јер не може да се пореде чланови који имају 0 постова са члановима који имају и преко 500... Али гледајући глобално то се своди на исту особу... Тако да апелујем да сви посећују овај форум што више а ја ћу по осталим форумима поставити линк нашег форума па се надам да ћемо у будуће имати још оволико чланова... Јер би било прелепо да нас има например 1000.. А касније и доста више, али полако онако знамо да делија има више него гробара... Али тако исто има много делија који не могу да користе интернет, али зато они који могу и који су овде са нама, нека редовније остављају постове, јер када сам прегледала листу чланова.. 95% њих је са 0 постова =(
_________________ Звезда је живот све друго су ситнице!!!
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Fri Jun 19, 2009 9:10 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Хвала ти много Звездашица на подржци и похвали, и надам се да ћеш заиста бити редовна на форуму.
Било је доста људи који су се учлањавали на форум само да се региструју негде. Има их неколико коју су писали по мало (свега неколико порука), али то наравно такође није довољно.
Хвала ти још једном на твојој подршци и похвалама.
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Sat Jun 20, 2009 1:03 am |
| Site Admin |
 |
|
Звездашице,хвала на подршци и похвалама,сигуран сам да ћеш допринети побољшању квалитета форума,а где ћеш лепше него да ти стандардно пише звездашица
Људи могу вам рећи да коначно напредујемо.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Wed Jun 24, 2009 12:10 pm |
|
|
Само да кажем,добро је што је и овај подфорум заживео.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Wed Jun 24, 2009 12:10 pm |
|
|
Само да кажем,добро је што је и овај подфорум заживео.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|