|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:31 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Сале Делија
|
Post subject: Питања Posted: Thu Jun 11, 2009 10:02 pm |
| Site Admin |
 |
|
Ево овако,дакле свако ко жели да постави неко питање везано за ставове и потезе Делије,значи све што вам није јасно везано за потезе навијачке групе Делије Север ја сам ту да вам одговорим.
Извињавам се што сам био одсутан неко време на форуму,сад сам се коначно вратио
Ову тему сам отворио јер много људи не разуме наше ставове око много ствари и зато питајте,па да рашчистимо.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Re: Питања Posted: Fri Jun 12, 2009 12:09 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
Сале Делија wrote: Ево овако,дакле свако ко жели да постави неко питање везано за ставове и потезе Делије,значи све што вам није јасно везано за потезе навијачке групе Делије Север ја сам ту да вам одговорим. Извињавам се што сам био одсутан неко време на форуму,сад сам се коначно вратио Ову тему сам отворио јер много људи не разуме наше ставове око много ствари и зато питајте,па да рашчистимо.
Богме,овај Сале изгледа постао нови вођа,чим овако прича.
Наравно шалим се,свака част за тему.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Zvezdashica
|
Post subject: Posted: Thu Jun 18, 2009 12:11 pm |
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:50 pm Posts: 13 Location: Maракана Север Ваљево
|
|
Добра тема... Сад знам где да добијем одговоре на двосмислена питања...
Хвала на теми Сале
_________________ Звезда је живот све друго су ситнице!!!
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Sat Jun 20, 2009 1:12 am |
| Site Admin |
 |
|
Zvezdashica wrote: Добра тема... Сад знам где да добијем одговоре на двосмислена питања... Хвала на теми Сале
Нема на чему,ово сам отворио јер много људи не разуме неке наше ставове.
Немојте се стидети,слободно питајте.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|