|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:29 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
ludi severac
|
Post subject: Стоп педерској гамади! Posted: Tue Jun 16, 2009 12:43 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Zvezdashica
|
Post subject: Posted: Thu Jun 18, 2009 12:22 pm |
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:50 pm Posts: 13 Location: Maракана Север Ваљево
|
|
Ако ишта на свету мрзим то је ГЕЈ ПАРАДА!!!.. Људи где вам је образ?
_________________ Звезда је живот све друго су ситнице!!!
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Sat Jun 20, 2009 1:08 am |
| Site Admin |
 |
|
|
Ма каква геј парада,то никада не може да прође у Србији.
Ми смо одувек били Православна земља и не могу да нам секташи шетају улицама.
У Хрватској је одржана геј парада,колико сам упућен један педер је претучен,али ипак парада је одржана.
Све се у принципу свело на вербална препуцавања педера и нормалних људи.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Wed Jun 24, 2009 12:07 pm |
|
Сале Делија wrote: Ма каква геј парада,то никада не може да прође у Србији. Ми смо одувек били Православна земља и не могу да нам секташи шетају улицама. У Хрватској је одржана геј парада,колико сам упућен један педер је претучен,али ипак парада је одржана. Све се у принципу свело на вербална препуцавања педера и нормалних људи.
Надам се.Било би добро да на тим протестима дође што више људи,без обзира за кога навијау,које су вере...итд
Јер мислим да сваки прави Србин,и прави верник(било које вере),овако нешто не би требало да дозволи.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Jul 10, 2009 2:13 pm |
|
|
Прочитао сам на мондовом сајту да ове године од геј параде нема ништа.
Хвалим те Боже!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Jul 24, 2009 11:14 am |
|
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Fri Jul 24, 2009 11:20 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote:
Катастрофа......баш на недељу,ја бих то протумачио на неки начин и као вређање Цркве.
Парада не сме бити одржана,ако буде одржана то ће бити незамислива катастрофа за српски народ и целокупну државу,јер ако се парада одржи то ће значити да ће сутра да парадирају педофили и разне секте,све зарад европских интеграција.
Свако ће своје лица показати у ту недељу..макар покушајте да дођете и да спасите Српство...сада или ко зна када.
Анти-геј парада,припреме почињу.
СТОП ПЕДЕРИМА!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Sat Jul 25, 2009 10:19 am |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Катастрофа......баш на недељу,ја бих то протумачио на неки начин и као вређање Цркве. Парада не сме бити одржана,ако буде одржана то ће бити незамислива катастрофа за српски народ и целокупну државу,јер ако се парада одржи то ће значити да ће сутра да парадирају педофили и разне секте,све зарад европских интеграција. Свако ће своје лица показати у ту недељу..макар покушајте да дођете и да спасите Српство...сада или ко зна када. Анти-геј парада,припреме почињу. СТОП ПЕДЕРИМА!!!
Ма и да је понедељак,уторак небитно кад,то у свакаквом смислу представља напад на цркву,не само нашу већ и на све цркве. То што наша власт дозвољава то се види да је Србија продана држава и да нам европске маројонете воде државу.Они би за ту унију дали и Космет и Вошу и све само да њима буде лепо.Ето о томе говори та европска унија каква је организација.У унији су легализоване све секте,опојне дроге,педере и лезбејке.....итд
О чему ми даље да причамо 
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Sat Jul 25, 2009 2:52 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Катастрофа......баш на недељу,ја бих то протумачио на неки начин и као вређање Цркве. Парада не сме бити одржана,ако буде одржана то ће бити незамислива катастрофа за српски народ и целокупну државу,јер ако се парада одржи то ће значити да ће сутра да парадирају педофили и разне секте,све зарад европских интеграција. Свако ће своје лица показати у ту недељу..макар покушајте да дођете и да спасите Српство...сада или ко зна када. Анти-геј парада,припреме почињу. СТОП ПЕДЕРИМА!!! Ма и да је понедељак,уторак небитно кад,то у свакаквом смислу представља напад на цркву,не само нашу већ и на све цркве. То што наша власт дозвољава то се види да је Србија продана држава и да нам европске маројонете воде државу.Они би за ту унију дали и Космет и Вошу и све само да њима буде лепо.Ето о томе говори та европска унија каква је организација.У унији су легализоване све секте,опојне дроге,педере и лезбејке.....итд О чему ми даље да причамо 
За 10 година оде Војводина ако овако будемо ишли,за 15-20 година Санџак,за 30 година Србија ће се простирати од Смедерева па до Панчева
Што се педера и ових осталих тиче,посебно занимљива чињеница биће да ће присуствовати и преставници власти и чланови лдп и лсв.
Педера,лезбејки и осталих ће бити рецимо 300,пандура 5000....е па да би спречили параду нас ЈЕ ОБАВЕЗНО бити минимум 20 000.
Педери у Србији-НИКАДА!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Sun Jul 26, 2009 12:39 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Катастрофа......баш на недељу,ја бих то протумачио на неки начин и као вређање Цркве. Парада не сме бити одржана,ако буде одржана то ће бити незамислива катастрофа за српски народ и целокупну државу,јер ако се парада одржи то ће значити да ће сутра да парадирају педофили и разне секте,све зарад европских интеграција. Свако ће своје лица показати у ту недељу..макар покушајте да дођете и да спасите Српство...сада или ко зна када. Анти-геј парада,припреме почињу. СТОП ПЕДЕРИМА!!! Ма и да је понедељак,уторак небитно кад,то у свакаквом смислу представља напад на цркву,не само нашу већ и на све цркве. То што наша власт дозвољава то се види да је Србија продана држава и да нам европске маројонете воде државу.Они би за ту унију дали и Космет и Вошу и све само да њима буде лепо.Ето о томе говори та европска унија каква је организација.У унији су легализоване све секте,опојне дроге,педере и лезбејке.....итд О чему ми даље да причамо  За 10 година оде Војводина ако овако будемо ишли,за 15-20 година Санџак,за 30 година Србија ће се простирати од Смедерева па до Панчева Што се педера и ових осталих тиче,посебно занимљива чињеница биће да ће присуствовати и преставници власти и чланови лдп и лсв. Педера,лезбејки и осталих ће бити рецимо 300,пандура 5000....е па да би спречили параду нас ЈЕ ОБАВЕЗНО бити минимум 20 000. Педери у Србији-НИКАДА!
Прво бих желео да те исправим.Никада немој да кажеш санџак него кажи Рашка област,јер је Санџак ЈЕ муслиманска реч.
Ма какви 20000 треба да нас буде 1000000.
Значи браћо сви барем један дан да будемо сложни,није битно да ли је неко Делија,Гробар,Таурунум,Фирмаш......битно је да око таквих ствари сви станемо под један барјак ради одбране
[/b]СРПСТВА . [СТОП БОЛЕСТИ,У СРБИЈИ НИКАД[b]
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|