|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:36 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
ludi severac
|
Post subject: Рудар Велење-Црвена Звезда Posted: Tue Jul 14, 2009 7:00 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
|
16 јула у Велењу играмо веома важну утакмицу,друго коло квалификација за УЕФА куп.Противник није много познат,али ипак не треба га потцењивати.Једини проблем је што на овој утакмици неће бити делија због казне.
ЗАТО НАПРЕД ЗВЕЗДО ДО ПОБЕДЕ!!!
ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА СЕ НАСТАВЉА!!!
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Wed Jul 15, 2009 9:08 am |
|
Утакмица почиње у 20:30 на првом програму ртс-а.
Једино што ме брине је да не дај Боже не усеремо овај меч.
Читао сам данашње новине Пижон и екипа уопште не делују оптимистички.Пижон је рекао све нам одговара осим пораза.
Зато вам унапред кажем не очукјте много од Звезде јер смо слабији више него икад
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Jul 17, 2009 8:23 am |
|
...на крају биће наша победа...
Хвала Богу кренуло је лепо прва званична утакмица прва победа.
У Велењу је било 1000 Звездаша од тога 300 Делија,што се тиче навијања ту нема никакве примедбе,као да је било у Београду.
Ево сада би и ја са моје тачке гледишта образложију утакмицу.
Што се тиче резултата можемо бити задивољни,али игром никако.Овоај тим је још млад,неискусан и нестабилан и ту има много тога да се ради и учи.Овога пута смо имали више среће него памети,Ђукић је три пута погодио пречку,мада је и наш центарфор Лекић имао најизгледнију шансу.Такође ми се не свиђа кондиција тима,доста споро и килаво се играло,са катастрофалним додавањима.играчи једва заслужују прелазну утакмицу.АЛИ треба имати у виду стање клуба и да је играчки кадар нов,и месец дана припрема...ту можемо толеристи
Ево ја сам изнео критике јер боље је што више критика да дамо клубу,не треба никад бити задовољан,увек може боље
Следећа утакмица је на маракани за седам дана.ЗАТО СВИ НА МАРАКАНУ,ДА ЈЕ ПОПУНИМО ДО ПОСЛЕДЊЕГ МЕСТА,СВОМ СНАГОМ ЗА ШАМПИОНСКУ ЗВЕЗДУ...
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Mon Jul 20, 2009 11:55 am |
|
БРАЋО ДЕЛИЈЕ!!!
У четвртак играмо први меч на свом терену у новој сезони против Рудара из Велења.Потрудимо се да анимирамо што више другара и на разне друге начине још много Делија и Звездаша.Уз нашу велику помоћ са трибина и велику борбеност играча на терену у овој сезони можемо одиграти и неколико већих мечева у Европи што би клубу донело знатна материјална средства која су више него потребна а да не спомињемо шта нама свака Европска утакмица значи и са навијачке стране.Сваком оном Звездашу који није редован и који пропуста и неке не тако атрактивне противнике у Европским куповима треба објаснити колико је потребно доћи на стадион и куповином улазнице помоћи свом клубу у настојању да се наша ЦРВЕНА ЗВЕЗДА врати на место којем припада на фудбалској мапи Европе.ДУЖНОСТ СВАКОГ ПРАВОГ ЗВЕЗДАША ЈЕ ДА СЕ ПОЈАВИ НА СТАДИОНУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ НЕБИТНО О КОЈЕМ ЈЕ ПРОТИВНИКУ РЕЧ!!!
Фудбалски клуб Црвена звезда одредио је цене карата за реванш утакмицу 2. кола квалификација Лиге Европе. Утакмицу против Рудара из Велења која се игра у четвртак од пола девет, навијачи ће моћи да прате са три трибине, северне, западне и источне, док ће јужна бити отворена по потреби.
Цене улазница су, како се то обично каже, популарне. Најјефтинији је север и кошта 200 динара (толико ће вероватно бити и југ уколико се буде пуштао у продају), исток 400, а запад 600 динара.
ФК Црвена звезда уводи и једну новину када је реч о продаји карата. Наиме, од ове утакмице, уводи се продаја карата широм Србије посредством Паком продавница. Више о овој акцији навијачи Црвене звезде биће обавештени у понедељак, 20. јула.
На основу информација које се могу добити на званичном сајту Пакома, њихове продавнице се, поред Београда, налазе у Суботици, Зрењанину, Новом Саду, Бору, Чачку, Јагодини, Зајечару, Новом Пазару и Нишу.
Чињеница је да ће овакав начин продаје олакшати навијачима Црвене звезде ван Београда да на лакши и једноставнији начин дођу до карата, али је такође чињеница да су многи градови остали ускраћени за ту погодност. Напоменимо само Крагујевац или градове у Црној Гори и Републици Српској.
Надамо се да ће се у ФК Црвена звезда окренути и савременијим начинима продаје карата као што је продаја преко интернета. Не треба заборавити да је у Србији продаја карата на тај начин увелико распрострањена и уходана.
http://www.pakom.com/razno/pakomshops.aspx
илити
Pakom SHOP Beograd 1:
Balkanska 27, 11000 Beograd
Tel/Fax 381 11 3618 978
shopbgd@pakom.co.yu
Pakom SHOP Beograd 2:
Bul. Despota Stefana 53/a, Beograd
Tel/Fax 381 11 3347 065
shopbgd2@pakom.co.yu
Pakom SHOP Beograd 3:
Kralja Milana 28, 11000 Beograd
Tel/Fax 381 11 3610 200
shopbgd3@pakom.co.yu
Pakom SHOP Beograd 4:
Kraljice Marije 12, 11000 Beograd
Tel/Fax 381 11 324 3580
shopbgd4@pakom.com
Pakom SHOP Niš 1:
Pobedina 80, 18000 Niš
Tel/Fax 381 18 513 153
shopni@pakom.co.yu
Pakom SHOP Niš 2:
Cara Dušana 35/8, 18000 Niš
Tel/Fax 381 18 521 279
shopni2@pakom.co.yu
Pakom SHOP Niš 3 - Merkator:
Vizantijski Bulevar 1, 18000 Niš
Tel 381 18 202 110
shopni3@pakom.com
Pakom SHOP Novi Sad 1:
Jevrejska 27, 21000 Novi Sad
Tel/Fax 381 21 523 252
shopns1@pakom.co.yu
Pakom SHOP Novi Sad 2:
Stražilovska 31, Novi Sad
Tel/Fax 381 21 544 999
shopns2@pakom.co.yu
Pakom SHOPMerkator Novi Sad 3:
Bulevar Oslobođenja 102, Novi Sad
Tel/Fax 381 21 63 68 350
shopns3@pakom.co.yu
Pakom SHOP Subotica 1:
Vladimira Nazora 4, 24000 Subotica
Tel/Fax 381 24 527 700
shopsu@pakom.co.yu
Pakom SHOP Čačak:
Župana Stracimira 22-28, Čačak
Tel/Fax 381 32 310 015
shopcacak@pakom.co.yu
Pakom SHOP Zrenjanin:
Gimnazijska 8, 23000 Zrenjanin
Tel/Fax 381 23 511 786
shopzr@pakom.co.yu
Pakom SHOP Jagodina:
Kneginje Milice 89, 35000 Jagodina
Tel/Fax 381 35 240 840
shopja@pakom.co.yu
Pakom SHOP Novi Pazar:
Prvi Maj 103, 36300 Novi Pazar
Tel/Fax 381 20 338 070
shopnp@pakom.co.yu
Pakom SHOP Zaječar 1:
Trg Oslobođenja bb, 19000 Zaječar
Tel 381 19 421 894
shopza@pakom.co.yu
Pakom SHOP Zaječar 2:
Timočke Bune 13, 19000 Zaječar
Tel 381 19 442 164
Fax 381 19 440 725
shopza2@pakom.co.yu
Pakom SHOP Bor:
Moše Pijade 88, 30000 Bor
Tel 381 30 427 894
shopbor@pakom.com

|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Jul 23, 2009 10:42 am |
|
Чуо сам да је остало само 1000-1500 карата за север.БИЋЕ ЛУДНИЦА!!!СВАКЕ НОЋИ САЊАМ ЈА МАРАКАНА ПРЕПУНА!!!
Ја сам чуо да су наручили штампање још карата јер је 2/3 продато још дан после извлачења... за све трибине
Јбт,биће права лудница 50000 пуна маракана.
СВИ НА МАРАКАНУ ЗА ШАМПИОСКУ ЗВЕЗДУ....!!!!! 
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Jul 24, 2009 10:22 am |
|
|
ГОЛЕАДА
Ево сада бих ја опет образложио овај меч.
Резлтат задовољавајући,сатварно свака часат 4-0.
Опет ћу поновити ми резултатом можемо бити задовољни,а можемо и игром,али у неким тренутцима.Први део 1-ог полувремена игра траљава и досадна,е пред крај Богдановић,стварно евро-гол.Што се тиче другог полувремена,прва половина очајна,али улазак Кадуа и Јевтића је стварно украсио удбалску идилу.Пре свега да им се захвалим.Голман Павловић је одлично бранио и надам се да ће нападачима противничких тимова бити највећа сметња.Већ 180 минута мрежа нетакнута.
Што се тиче навијања нека прелазна оцена,по мени се лоше чуло навијање,доста измешани ритам неких песама,а по неки пут и двоглас,ето колико значе бубњеви у овом трентку.
Све у свему битно је да смо прошли даље доста задовољни.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Jul 24, 2009 8:49 pm |
|
|
Само да напоменем да нам је ова утакмица била 100 јубиларна у Уефа купу.Овом приликом би желео да похвалим екипу из Никшића,којих је на маракани било око 30.Ова група је основана пре месец дана,и надам се да ће се све више и више доказивати на северу,ово је први њихов организован одлазак на маракану.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Fri Jul 24, 2009 11:37 pm |
| Site Admin |
 |
|
Quote: Опет ћу поновити ми резултатом можемо бити задовољни,а можемо и игром,али у неким тренутцима.Први део 1-ог полувремена игра траљава и досадна,е пред крај Богдановић,стварно евро-гол.Што се тиче другог полувремена,прва половина очајна,али улазак Кадуа и Јевтића је стварно украсио удбалску идилу.Пре свега да им се захвалим.Голман Павловић је одлично бранио и надам се да ће нападачима противничких тимова бити највећа сметња.Већ 180 минута мрежа нетакнута. Чему ово????? Овај под-форум се зове навијачке приче....зашто о игри не би писао на подфоруму Фк Црвена Звезда? Ти ниси промашио тему,већ подфорум.Све си лепо рекао,само би било лепо када би писали о игри на другом подфоруму а овде искључиво о навијању.Ово ти кажем из најбоље намере. Quote: Што се тиче навијања нека прелазна оцена,по мени се лоше чуло навијање,доста измешани ритам неких песама,а по неки пут и двоглас,ето колико значе бубњеви у овом трентку. Што се тиче навијања било је врло добро....почетак и крај утакмице феноменално одрађени.На европским утакмицама и на утакмицама са много људи увек има двогласа,мада мислим да смо с обзиром да је европска ову утакмицу одлично одрадили.Бубњеви се чули добро,не кажем одлично,али релативно добро. Моја оцена навијања је 4 Quote: Овом приликом би желео да похвалим екипу из Никшића,којих је на маракани било око 30.Ова група је основана пре месец дана,и надам се да ће се све више и више доказивати на северу,ово је први њихов организован одлазак на маракану.
Показаће време какви су,мало је времена прошло да бих могли да их коментаришемо.Желим им сву срећу,мада је мало глупо издвајати њих јер било је јуче људи из разних делова Србије,а и шире.
Надам се да ће Никшићани бити права навијачка група.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Sat Jul 25, 2009 10:08 am |
|
Сале Делија wrote: Quote: Опет ћу поновити ми резултатом можемо бити задовољни,а можемо и игром,али у неким тренутцима.Први део 1-ог полувремена игра траљава и досадна,е пред крај Богдановић,стварно евро-гол.Што се тиче другог полувремена,прва половина очајна,али улазак Кадуа и Јевтића је стварно украсио удбалску идилу.Пре свега да им се захвалим.Голман Павловић је одлично бранио и надам се да ће нападачима противничких тимова бити највећа сметња.Већ 180 минута мрежа нетакнута. Чему ово????? Овај под-форум се зове навијачке приче....зашто о игри не би писао на подфоруму Фк Црвена Звезда? Ти ниси промашио тему,већ подфорум.Све си лепо рекао,само би било лепо када би писали о игри на другом подфоруму а овде искључиво о навијању.Ово ти кажем из најбоље намере. Quote: Што се тиче навијања нека прелазна оцена,по мени се лоше чуло навијање,доста измешани ритам неких песама,а по неки пут и двоглас,ето колико значе бубњеви у овом трентку. Што се тиче навијања било је врло добро....почетак и крај утакмице феноменално одрађени.На европским утакмицама и на утакмицама са много људи увек има двогласа,мада мислим да смо с обзиром да је европска ову утакмицу одлично одрадили.Бубњеви се чули добро,не кажем одлично,али релативно добро. Моја оцена навијања је 4 Quote: Овом приликом би желео да похвалим екипу из Никшића,којих је на маракани било око 30.Ова група је основана пре месец дана,и надам се да ће се све више и више доказивати на северу,ово је први њихов организован одлазак на маракану. Показаће време какви су,мало је времена прошло да бих могли да их коментаришемо.Желим им сву срећу,мада је мало глупо издвајати њих јер било је јуче људи из разних делова Србије,а и шире. Надам се да ће Никшићани бити права навијачка група.
Што сам промашио тему,зар није зема ЗвездА-Рудар?Ово јесте навијачки подфорум,али шта фали да и мало напишем каква је игра била.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Sat Jul 25, 2009 3:05 pm |
| Site Admin |
 |
|
Quote: Што сам промашио тему,зар није зема ЗвездА-Рудар?Ово јесте навијачки подфорум,али шта фали да и мало напишем каква је игра била.
Шта ће нам подфорум Фк Црвена Звезда онда? Ми који редовно пишемо требали би да се придржавамо неких правила...тако ћемо натерати и друге да се придржавају....
У подфоруму Фк Црвена Звезда отворићу тему где ћемо до миле воље моћи да пишемо о игри у европи.
Што се тиче навијања поновићу да је било сасвим солидно.....с обзиром да имамо изузетно велику трибину није лако анимирати 12 000 људи да навијају целу текму....када би сви навијали свих 90 минута,па ми би били најбољи навијачи откада навијање постоји
Замисли да наша трибина прима 5000-6000 места,па то би била лудница 90 минута  Кажем још једном,значи с обзиром колико нам је људи на трибини ми навијамо сјајно.... Рецимо Арисови навијачи имају трибину где може да стане 5 000 људи.... а коп им броји 200 људи...они лудују на трибини,али њих има 5 000 а нас 12 000,јел капирате
Првих пет минута против Рудара је била непроцењива атмосфера,предивна,не могу да вам oпишем како је када 12 000 људи навија и скаче,сјајно
За седам дана Грузија,за две недеље поново лудница на Маракани 
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|