|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:33 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Wed Apr 09, 2008 11:30 pm |
| Site Admin |
 |
|
Webmaster wrote: Јести ли чули да је Јанковић проглашен за 7. најгоре појачање ове сезоне у Серији А, док је Жигић проглашен за убедљиво најгоре појачање ове сезоне у Примери Дивизион.
Па није ни чудо, добијали су веома ретко шансе да се докажу, посебно Никола Жигић који је одиграо свега 4 пута свих 90 минута!
Штаћеш,стицај околности или су они стварно такви.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
marakano_turisticko_mesto
|
Post subject: Posted: Thu Apr 10, 2008 3:28 pm |
|
Сале Делија wrote: Webmaster wrote: Јести ли чули да је Јанковић проглашен за 7. најгоре појачање ове сезоне у Серији А, док је Жигић проглашен за убедљиво најгоре појачање ове сезоне у Примери Дивизион.
Па није ни чудо, добијали су веома ретко шансе да се докажу, посебно Никола Жигић који је одиграо свега 4 пута свих 90 минута! Штаћеш,стицај околности или су они стварно такви.
Тешко, обзиром на прошлу сезону у Мајорци односно Сантандеру.
нарочито Бошко,колко јуче је дошао у Шпанију, земљу у којој се игра далеко јачи фудбал него што је он сам икада играо,надавао голове,а данас је већ у Италији
никако паметан потез
_________________ пре смо болесни, него нормални
|
|
|
|
 |
|
fane
|
Post subject: Posted: Thu Apr 10, 2008 4:00 pm |
Joined: Mon Jan 21, 2008 4:01 pm Posts: 146 Location: Србија,Београд
|
Кад оде Куман,засијаће Жига пуним сјајем.
А што се Бошка тиче,његов проблем је увек био он сам.
Дигао је нос,себичан је,и док то не среди његова каријера ће трпети.
Мора да научи да игра тимски,солирање пролази у малим екипама,али не и у великим.
_________________ Звезда је живот,остало су ситнице!
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Sun Apr 13, 2008 1:06 am |
| Site Admin |
 |
|
|
13.4.2008 – 01:00 | Извор: Press online
Буњо хвала, али не враћам се у Звезду
Филип Ђорђевић: Знам да би Горан Буњевчевић волео да поново обучем црвено-бели дрес, али Нант је чврсто решио да откупи мој уговор
Голгетеру Нанта Филипу Ђорђевићу прија жеља Црвене звезде за обнову сарадње, али млади репрезентативац нема намеру да се враћа на „Маракану". Један од најбољих фудбалера „канаринаца" сматра да се у летњем прелазном року и њему и Звезди више исплати званични прекид сарадње, пошто је руководство француског друголигаша одавно преломило и одлучило да црвено-белима исплати обештећење.
А колико је наш интернационалац прирастао за срце Француза, најбоље говори податак да му нико у клубу није приговорио ни реч после пораза од Ајачио (2:1), на коме са 10 метара није убацио лопту у небрањену мрежу.
- Родитељи ме уредно информишу о дешавањима у Црвеној звезди, тако да знам за изјаву спортског директора Горана Буњевчевића, који би волео да се вратим у Љутице Богдана. Свакако да ми импонује то што ме црвено-бели поново хоће, међутим, мој повратак на „Маракану" није реалан. Први и основни разлог је што је руководство Нанта презадовољно мојим партијама и што је чврсто решило да искористи клаузулу која му омогућава откуп уговора. Звезда би на тај начин лепо зарадила, а ја бих могао несметано да наставим добро започет посао. Друго, било би помало неозбиљно да сваки час мењам средину, и то у тренутку кад играм боље него икад - каже за Пресс Филип Ђорђевић.
У минулом колу дружина из Нанта доживела је пораз на гостујућем терену од Ајачија, али тиме није умањила шансе за повратак у „прву дивизију".
- Друже, не могу да ти опишем шта сам промашио код 1:1! Ишли смо „два на један" с голманом и добио сам лопту на неких десетак метара од гола. Закачио сам бусен, лоше шутирао и лопта се одбила од стативе. Права је штета што нисам затресао мрежу, јер сам био убедљиво најбољи играч меча. Ипак, велику сатисфакцију за мене представљају честитке председника клуба и тренера, који су ми у свлачионици рекли да се не секирам због промашаја и наставим са оваквим партијама до повратка у елиту, која је на дохват руке.
Не идем у Херту
Одговорни из Нанта очигледно ништа не препуштају случају, јер су реаговали чим су сазнали да се из берлинске Херте интересују за Ђорђевића.
- Француски медији су пренели писање неких српских новина у којима је пласирана информација како сам на мети Херте и одмах су ме питали шта знам о томе. И људима из клуба и овдашњим новинарима сам рекао да мој менаџер Ранко Стојић јесте недавно имао састанак са директором Херте Дитером Хенесом, али том приликом нису разговарали о мени. Од срца бих волео да останем у Нанту и осетим чари окршаја у елитној француској лиги - закључио је Ђорђевић.
Предпостављам да би то требало да буде то, што се тиче Ђорђевића.
6 голова у 12 утакмица, и Ђорђевић нам оде тако лако.
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
fane
|
Post subject: Posted: Mon Apr 14, 2008 6:21 pm |
Joined: Mon Jan 21, 2008 4:01 pm Posts: 146 Location: Србија,Београд
|
Штета ако нам оде.Мислим да би код Јанковића играо боље. 
_________________ Звезда је живот,остало су ситнице!
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Mon Apr 14, 2008 6:24 pm |
| Site Admin |
 |
|
fane wrote: Штета ако нам оде.Мислим да би код Јанковића играо боље. 
Па џабе је ако он каже да се не жели враћати у Звезду, онда ће већ имати разлога за то.
За сваки случај пуно среће у даљој каријери
ПС Не би ме чудило ако се Ђорђевић не покаже као Сулејмани, који код гробара није имао места, а сада сјаји у холандској лиги
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
marakano_turisticko_mesto
|
Post subject: Posted: Sat Apr 19, 2008 12:05 pm |
|
|
Фића нам је искидао живце поштено пре него што су га послали на позајмицу у Нант.Не само у утакмицама са Ренџерсом већ и на домаћим у првенству.Ако се не варам,дао је један гол и то на припремама или тако нешто беше.Французи су се вероватно још после његове одличне сезоне у Раду наложили да га узму, а Ђуровски није успео да га натера да се покаже у Звезди и то је већ било крај приче.Како би и успео да се докаже у Звезди када је играо сам у нападу у квалификацијама за ЛШ,а то му је уједно била и прва сезона у првом тиму.
_________________ пре смо болесни, него нормални
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Wed Apr 23, 2008 2:52 pm |
| Site Admin |
 |
|
Дарко Ковачевић за МОНДО: Идемо даље!
Прошло је 15 година откако је Дарко Ковачевић маестралним партијама у дресу зрењанинског Пролетера иницирао незапамћену "трку" Црвене звезде и Партизана за његовим потписом.
Пре 12 година је са Маракане отишао у Енглеску, у Шефилд Веднзди, а пре девет година из Реал Сосиједада у Јувентус, и то као један од најбољих нападача на континенту.
Сада је 2008, а Ковачевић у 35. години и даље осваја трофеје и немилице пуни мреже. И каже да то није све.
"Осећам се одлично и сигуран сам да могу још много да пружим. Читао сам приче о 'маторцима' у тимовима Лиге шампиона и како смо у тој групи Предраг Ђорђевић и ја. Нема проблема, остајем у Олимпијакосу још најмање једну сезону и надам се да ћемо у априлу 2009. моћи да кажемо како нам је та сезона била још боља од ове", поручио је Ковачевић у разговору за МОНДО.
А то ће бити јако тешко. Олимпијакос само чека потврду од Суда за арбитражу у спорту из Лозане, па да и званично "пришије" нову шампионску звездицу. Пирејце очекује још финале грчког Купа, а први пут у историји клуба пласирали су се у "нокаут" фазу Лиге шампиона.
"Играмо у Солуну против Ариса, ког тренира наш бивши шеф Душан Бајевић. Ако освојимо Куп, и на њиховом терену потврдимо доминацију, верујем да ће то бити најуспешнија сезона и да ћемо ући у историју клуба".
АЕК се узда у поменути суд из Лозане. Арбитража још увек може да поништи одлуку грчке лиге, којом је фебруарска победа Аполона из Каламарије (испали из лиге) над Олимпијакосом од 1:0 преиначена у 0:3 зато што Аустријанац Роман Валнер није имао право наступа за домаћина?
"Могу да се жале колико год хоће, али титула је наша, једанаеста у последњих 12 сезоне. Суд ће сигурно пресудити у нашу корист, јер је исти случај забележен прошле године у једној скандинавској земљи и закључено је да су прописи прекршени. Један играч не може да наступа за три тима у истој сезони, тако да тај 'случај Валнер' за нас не постоји".
Ђорђевић је легенда
Ковачевић је искористио повреду Конгоанца Луа Луе да затресе мрежу чак 25 пута у свим такмичењима.
"Не мислим да сам због тих голова најзаслужнији за успехе Олимпијакоса. Екипа је радила за мене и ја сам само умео то да искористим на прави начин. Искрено се надам да ће Луа Луа следеће сезоне испунити очекивања и да ћемо у тандему бити још бољи".
Каква је ситуација са Ђорђевићем, који је учествовао у освајању свих титула од 1997. наовамо?
"Има феноменалан статус, а то је и заслужио. Само могу да му скинем капу. Мени је драго што смо обојица били важни играчи екипе у најнеизвеснијој трци која се памти у Грчкој. Тим је летос умногоме промењен, имамо много странаца, али смо опет деловали као један".
Планирате да завршите каријеру у Атини, само је питање када?
"О томе не размишљам. Зашто бих прекидао нешто што функционише тако добро? Радујем се тренинзима и утакмицама, дајем голове, побеђујемо. Атина је прелеп град, нама Србима је овде одувек било добро. Идемо даље..."
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Wed Apr 23, 2008 2:56 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Свака част Ковачевићу!!
Дао је ове сезоне укупно 25 голова, од тога 17 у првенству. Нажалост други стрелац лиге иза Бланка, али то нема везе!
Било како било пуно свеће у следећој сезони!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|