It is currently Sun Nov 29, 2009 6:48 am

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 8 of 10 [ 91 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 28, 2008 11:28 pm 
Site Admin

ludi severac wrote:
Е када смо код Косова данас на часу музичког наставница на м је свирала и певали смо песму ,,Јечам жњела,,

Е кад сам ја био у основној,сад си ме подсетио.Разредна нам је била из музичког,а ја на последњем часу донесем цд са Звездиним песмама па на њеном радију одврнемо Звездине песме.Право лудило.
Чак се сећам да смо питали разредну да ли зна Христе Боже,међутим није знала много патриотских песама,али смо јако често певали БОЖЕ ПРАВДЕ,и мислим да сви би требали знати ту химну.Ми смо као клинци знали химну одлично,ја мислим да смо били пети-шести разред и разредна нас је већ учила химну,пошто до тада смо учили неке без везе песме.
Свидела ми се једна фора,а фора гласи:
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА,а остало је делта.
Жалосно је што је ово горе истина. :?

Post subject:
PostPosted: Tue Dec 02, 2008 7:54 pm 

Сале Делија wrote:
ludi severac wrote:
Е када смо код Косова данас на часу музичког наставница на м је свирала и певали смо песму ,,Јечам жњела,,

Е кад сам ја био у основној,сад си ме подсетио.Разредна нам је била из музичког,а ја на последњем часу донесем цд са Звездиним песмама па на њеном радију одврнемо Звездине песме.Право лудило.
Чак се сећам да смо питали разредну да ли зна Христе Боже,међутим није знала много патриотских песама,али смо јако често певали БОЖЕ ПРАВДЕ,и мислим да сви би требали знати ту химну.Ми смо као клинци знали химну одлично,ја мислим да смо били пети-шести разред и разредна нас је већ учила химну,пошто до тада смо учили неке без везе песме.
Свидела ми се једна фора,а фора гласи:
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА,а остало је делта.
Жалосно је што је ово горе истина. :?

Код мене на Српском стално цепамо навијачке,патриотске и на ту фору песме.
Када смо се враћали са екскурзије цео аутобус сам натерао да пева.
Ајмо заједно у дуету
Христе Боже распети и свети Српска земља кроз облаке лети,
лети преко небеских висина крила су јој Морава и Дрина,
збогом први нерођени сине,збогом ружо збогом рузмарине,збогом лето јесени и зимо одлазимо да се невратимо

На три срећно и на три саставно одлазимо на Косово равно,
одлазимо на суђено место збогом брате,сестро и невесто
Збогом први нерођени сине....

Кад је драга да одлазим чула за капат ми ревер заденула,
Збохом први нерођени...
Питао сам наставницу да нам одсвира Ој Косово,али јебига незна ноте за ту песму.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Dec 09, 2008 8:22 pm 

Е људи замислите данас на вестима б-92 организује помоћ деци са Косова?Решили су да очисте грехове.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 8:05 pm 
Site Admin

ludi severac wrote:
Е људи замислите данас на вестима б-92 организује помоћ деци са Косова?Решили су да очисте грехове.

То је лепо,али ствари које су радили,као не пример са Наташом Кандић су ужасне.
Лепо од њих,али Делије су за њих хулигани и све најгоре. :roll:
Поново кажем,лепо од њих.

Post subject:
PostPosted: Thu Dec 11, 2008 10:48 pm 

Сале Делија wrote:
ludi severac wrote:

То је лепо,али ствари које су радили,као не пример са Наташом Кандић су ужасне.
Лепо од њих,али Делије су за њих хулигани и све најгоре. :roll:
Поново кажем,лепо од њих.

Само бих морао да кажем да смо ове сезоне стварно као форум били активни на многим темама,али стварно мислим да смо пажње требали да посветимо и нашем Космету.Зато вас молим да свој одговор оставњате чешће и на овој теми.
Хвала унапред.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 12, 2008 3:58 pm 
Site Admin

Још једном ћу поновити да није важан квантитет него квалитет.

Боље је да се за мјесец напише једна квалитетна порука, него 10 истих порука дневно.

Нпр. било би глупо да у свакој поруци само пише: Косово је Србије, Недамо косово, и тако.

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 12, 2008 7:22 pm 
Site Admin

Webmaster wrote:

Боље је да се за мјесец напише једна квалитетна порука, него 10 истих порука дневно.

Нпр. било би глупо да у свакој поруци само пише: Косово је Србије, Недамо косово, и тако.

Свака ти част на овој поруци.Браво.
Вебмастер је рекао поенту,боље једна квалитетна него сто глупих.

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 12, 2008 7:23 pm 
Site Admin

Српски народни покрет 1389 организује акцију прикупљања хуманитарне помоћи за социјално угрожене Србе у енклавама на Косову и Метохији.

Сви који су у могућности да пошаљу намернице, гардеробу, средства за хигјену или какву другу донацију могу то учинити у среду, четвртак или петак на Тргу Републике код споменика Кнезу Михаилу од 17 до 17.30 сати. Прикупљена помоћ ће бити предата Епархији Рашко Призренској 13. децембра.

За све информације можете се јавити на телефоне: 064 40 50 484 и 064 12 13 931

Post subject:
PostPosted: Tue Dec 16, 2008 9:16 pm 

Webmaster wrote:

Наравно да је увек квалитет испред квантитета.Али не треба то злоупотребити па не писати уопште.А што се тиче за месец може ставити доста квалитетних порук,а не само једна.
Ево нека нам пример буде Сале лепо је на Делије.нет нашао ову хуманитарни акцију и ставио.Исто ћу тебе Вебмастере похвалити што на форуму постављаш извештаје и слике после утакмице.То је поента форума да осим нашег сајта лепше и детаљније могу се информисати на форуму.Добро је када поставимо тему када звезда игра неку утакмицу тада се више људи укључи у раду.
Мало смо отишли са теме,али са разалогом.Ово нека буде порука свима за будуће.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Dec 18, 2008 10:23 pm 
Site Admin

ludi severac wrote:
Webmaster wrote:

Наравно да је увек квалитет испред квантитета.Али не треба то злоупотребити па не писати уопште.А што се тиче за месец може ставити доста квалитетних порук,а не само једна.
Ево нека нам пример буде Сале лепо је на Делије.нет нашао ову хуманитарни акцију и ставио.Исто ћу тебе Вебмастере похвалити што на форуму постављаш извештаје и слике после утакмице.То је поента форума да осим нашег сајта лепше и детаљније могу се информисати на форуму.Добро је када поставимо тему када звезда игра неку утакмицу тада се више људи укључи у раду.
Мало смо отишли са теме,али са разалогом.Ово нека буде порука свима за будуће.

Браво,лепо си то рекао.
Часопис Косовских Божура

Драги читаоци, драга наша децо,

велика нам је радост да вас обавестимо да смо добили благослов преосвећеног Епископа рашко-призренског и косовско-метохијског г. Артемија да за први школски дан у септембру припремимо први број ”Косовског божура”, новог часописа за децу.
Какав ће бити часопис који покрећемо, и у чему ће се разликовати овај часопис од постојећих, питаће се многи.
Пре свега, ”Косовски божур” ће бити потпуно ваш часопис, децо, без обзира што ће га издавати ”Дуга Књига” из Сремских Карловаца. Ви ћете га уређивати, ви ћете га писати и ви ћете га читати једном месечно.
А шта ћемо радити ми, такође ће се запитати многи.
Ми ћемо вам, користећи наше искуство у издавању књига за децу, заједно са нашим пријатељима писцима и новинарима и сликарима, само мало помагати.
Позивамо вас, зато, да нам пишете, да нам припремате и шаљете цртеже, да нас без страха, искрено саветујете како бисмо разумели вас и ваше идеје, и како бисмо их на најбољи начин представили вама, вашим знаним и незнаним друговима не само из ове наше лепе Србије, него и из свих земаља у којима се говори српским језиком.
Међутим, то није све...
Упоредо са часописом, покренут је и овај истоимени сајт. На сајту ћете моћи већ сада да се поближе упознате са садржином часописа. Свакако, и на сајту и у часопису пронаћи ћете разноврсне рубрике. Буће ту од бајки, песмица, игрица, питалица, преко постера и награда, до вести које интересују сву децу без обзира где живе.
Часопис ће имати одређени број страна. То значи да ћемо морати да правимо избор прилога које ћемо у часопису штампати. Зато нам је добродошао овај сајт који нема ограничења у простору. На сајту ћете пронаћи и текстове из ”Косовског божура” и све друге прилоге који нам буду стизали од вас, речју, дружићемо се. Дружићемо се без обзира да ли смо расположени или не, да ли нас нешто брине или не, да ли смо усамљени или не, да ли живимо у граду или селу, на Косову и Метохији или у Шумадији, на планини или у Војводини. На нашем сајту ми ћемо ширити праву правцијату, хришћанску Љубав, Љубав према ближњем и праштаћемо...
Откуд сада праштање, неко ће се упитати!
А ми одговарамо да је Праштање снага која је у Лику Господа нашег Исуса Христа победила свет.
Победимо свет, Вером, Љубављу, Праштањем и Надом!

Христос између нас!
Јесте и биће!
http://www.kosovskibozur.dugaknjiga.com/index.html

Page 8 of 10 [ 91 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next