|
It is currently Sun Nov 29, 2009 6:50 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Dec 19, 2008 6:22 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 504 Location: 100 км од Мракане
|
|
Извештај представника СзС из Београда о прошлонедељној посети Космету:
У суботу увече крећемо пут свете земље Косова и Метохије, У недељу стижемо на службу у манастир Дечане. После службе, доручка и кратког задржавања настављамо пут ка Ораховцу, можда и најтежем месту на свету за живот, где 350 Срба "живи" окружено Албанцима, у сталном страху и са ограниченим простором за кретање. После тешких погледа албанског становништва док пролазимо кроз њихов део, у нашем гету нас сачекују радосна и насмејана лица људи који су срећни само зато што им је неко дошао у посету, да их обиђе и бар мало унесе радости у њихове животе.
Ево једне лепе хуманитарне акција СзС-а
И ова је већ трећа квалитетна порука.
Да вам нешто кажем све се може кад се хоће,па и написати пуно квалитетних порука.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Fri Dec 19, 2008 7:00 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Извештај представника СзС из Београда о прошлонедељној посети Космету: У суботу увече крећемо пут свете земље Косова и Метохије, У недељу стижемо на службу у манастир Дечане. После службе, доручка и кратког задржавања настављамо пут ка Ораховцу, можда и најтежем месту на свету за живот, где 350 Срба "живи" окружено Албанцима, у сталном страху и са ограниченим простором за кретање. После тешких погледа албанског становништва док пролазимо кроз њихов део, у нашем гету нас сачекују радосна и насмејана лица људи који су срећни само зато што им је неко дошао у посету, да их обиђе и бар мало унесе радости у њихове животе. Ево једне лепе хуманитарне акција СзС-а И ова је већ трећа квалитетна порука. Да вам нешто кажем све се може кад се хоће,па и написати пуно квалитетних порука.
Свако може да напише квалитетну поруку,само је питање колико је ко велики Делија и колико је ко упућен у целу ситуацију.Ти си један од најбољих по том питању.
А што се Космета тиче одлазак Делија на Космет је чест,тако да већ на лето не би било лоше да неко са форума оде са мном.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Fri Dec 19, 2008 7:07 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Извештај представника СзС из Београда о прошлонедељној посети Космету: У суботу увече крећемо пут свете земље Косова и Метохије, У недељу стижемо на службу у манастир Дечане. После службе, доручка и кратког задржавања настављамо пут ка Ораховцу, можда и најтежем месту на свету за живот, где 350 Срба "живи" окружено Албанцима, у сталном страху и са ограниченим простором за кретање. После тешких погледа албанског становништва док пролазимо кроз њихов део, у нашем гету нас сачекују радосна и насмејана лица људи који су срећни само зато што им је неко дошао у посету, да их обиђе и бар мало унесе радости у њихове животе. Ево једне лепе хуманитарне акција СзС-а И ова је већ трећа квалитетна порука. Да вам нешто кажем све се може кад се хоће,па и написати пуно квалитетних порука. Свако може да напише квалитетну поруку,само је питање колико је ко велики Делија и колико је ко упућен у целу ситуацију.Ти си један од најбољих по том питању. А што се Космета тиче одлазак Делија на Космет је чест,тако да већ на лето не би било лоше да неко са форума оде са мном.
Хвала на похвали.А када идеш на Космет?
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Fri Dec 19, 2008 7:11 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Извештај представника СзС из Београда о прошлонедељној посети Космету: У суботу увече крећемо пут свете земље Косова и Метохије, У недељу стижемо на службу у манастир Дечане. После службе, доручка и кратког задржавања настављамо пут ка Ораховцу, можда и најтежем месту на свету за живот, где 350 Срба "живи" окружено Албанцима, у сталном страху и са ограниченим простором за кретање. После тешких погледа албанског становништва док пролазимо кроз њихов део, у нашем гету нас сачекују радосна и насмејана лица људи који су срећни само зато што им је неко дошао у посету, да их обиђе и бар мало унесе радости у њихове животе. Ево једне лепе хуманитарне акција СзС-а И ова је већ трећа квалитетна порука. Да вам нешто кажем све се може кад се хоће,па и написати пуно квалитетних порука. Свако може да напише квалитетну поруку,само је питање колико је ко велики Делија и колико је ко упућен у целу ситуацију.Ти си један од најбољих по том питању. А што се Космета тиче одлазак Делија на Космет је чест,тако да већ на лето не би било лоше да неко са форума оде са мном. Хвала на похвали.А када идеш на Космет?
Зависи,имам у плану да ако се нешто не искомпликује одем на лето.
На моју велику жалост на Светој Земљи Косову нисам досада имао прилике да идем,али Делије јако често организују обиласке Манастира и Космета,а још плус је отворен воз на релацији Београд-Космет,тако да је пуно услова испуњено да на лето пођем на Космет.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Dec 23, 2008 2:53 pm |
|
|
Ево једне хуманитарне акције.Пошаљи један смс на број 1033 и помози за један оброк деци са Космета.Ја сам синоћ послао 2 пут и није ми било жао 100 дин.
Администратор:Порука ти је болдирана да би била уочљивија.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Mon Jan 05, 2009 10:24 pm |
| Site Admin |
 |
|
Хуманитарна акција коју су покренули млади Срби из Словеније:
За српски Космет
Српска омладина Словеније уз благослов СПЦ у Словенији, покренула је акцију стварања сталног хуманитарног фонда за помоћ најугроженијим Србима на Косову и Метохији.
На тај начин, полазећи од дубоког уверења да је потреба сваког човека да помогне другом у невољи, желимо пре свега да помогнемо нашој браћи, која живе у изузетно тешким, за човека недостојним условима. Помоћ је не само велика људска врлина, већ и хришћанска дужност, која нас чини хуманим и племенитим. Зато верујемо у успех ове акције.
Уз помоћ добрих људи из Словеније и српских патриота, успели смо да у кратком временском периоду прикупимо значајна финансијска средства, која смо у 3 наврата, 05.06.2008, 19.09.2008 и 27.12.2008 однели у Косовску Витину и околна села Бинач, Могила, Клокот, Грнчар и Врбовац.
Новчана помоћ је подељена предшколској деци из најугроженијих породица у тим крајевима, у укупном износу од 2100 € 05.06.2008 ,3075 € 19.09.2008 и 2720€ 27.12.2008. Помоћ је изручена директно њиховим родитељима, а све је документовано у потврдама о пријему донација.
Део друге донације у износу од 1000€ и део треће донације у износу од 500€ смо наменили за помоћ новоотвореној народној кухињи у Врбовцу која дели оброке хране за око 150 најсиромашнијих у витинској општини.
Преносимо речи захвалности људи и деце из Косовске Витине, Бинача, Могиле, Клокота и Врбовца свима онима, који су помогли да се реализује ова хуманитарна акција. Обећали смо да ћемо учинити све што је у нашој моћи да и даље помажемо.
zasrpskikosmet.blogspot.com
контакт:
mailto:zasrpskikosmet@gmail.com
Хуманитарна акције је почела на Ускрс прошле године, тачније 27.4.2008. Све укупно од почетка акције испоручено је 7.895 € .
видео материјал:
http://www.youtube.com/watch?v=Af7n4dpd9u4
http://www.youtube.com/watch?v=H_aBBkHylj0
http://www.youtube.com/watch?v=oUnaaT_FwUg
http://www.youtube.com/watch?v=u9qocOnPbKM
фотографије:
http://www.slide.com/r/qNgNGHZGuj9S-KRg ... bedded_url
Може свако ко жели да помогне, да контактира ове људе путем електронске поште или овде преко приватне поруке и да помогне колико је у могућности ову лепу и конкретну акцију.
НЕМА ПРЕДАЈЕ!
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Mon Feb 16, 2009 8:37 pm |
| Site Admin |
 |
|
Још један доказ како се у Црној Гори власт Мила Ђукановића обрачунава са онима који се јавно буне против срамне одлуке у признавању самопрозване државе Косово!
http://www.istinaosasi.blip.tv/#1459418
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Wed Feb 18, 2009 8:46 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Јуче је било тачно годину дана откако је Косово проглашено независним! Годину дана је прошло, време иде заиста брзо, а Косово је независно
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Mar 17, 2009 9:00 pm |
|
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Tue Jun 16, 2009 11:21 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Вечерас је такође на ЕП за младе на утакмици Србија-Италија у Шведској чешће скандирано: "Косово је срце Србије"
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|