It is currently Sun Nov 29, 2009 6:47 am

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 1 of 10 [ 91 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: Косово и Метохија!
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 10:55 pm 
Site Admin

Ајде да не би отварали милон тема да овде сажмемо све,наравно ове
до сада отворене нека остану.
Ево једне занимљиве ствари за дискусију.То је бојкот!
Бојкот свих могућих фирми, производа и сл. који долазе из земаља које су признале државу косова. Морамо да избојкотујемо све што можемо...меркатеоре, горења, теленоре, вип, банке, кока коле...
буквално све. Ако извршимо успешан бојкот нпр. словеначке робе, сигурно хрвати неће лако признати. Ово нажалост опет мора да крене од нас јер туњава држава наравно, ништа неће предузети.
Апсолутно се не слажем са теоријом да ту као ми губимо јер ће посао да изгубе наши људи који су ту запослени и да то нема ефекта јер хиљаде људи купује и куповаће.
То ми је исто као да ми неко каже да треба да бацам смеће по улици јер то већина ради а и наши ђубретари ће да изгубе посао. Можда би требали и да вучемо шиптарски доп, јер ће наши дилери да остану без посла.
Па,шта мислите?

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 10:59 pm 
Site Admin

Прво: Ова тема је од сада љепљива.

Друго: Потпуно се слажем са твојим предлогом, јер би ово итекако могло да помогне

Треће: Откуд теби толике добре идеје???

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 11:08 pm 
Site Admin

Webmaster wrote:

Друго: Потпуно се слажем са твојим предлогом, јер би ово итекако могло да помогне

Ух :lol: јел сам ја то у Хагу? :lol:
Прво:Добро је што је лепљива.
Друго:Хајде мало и ти дај нешто везано за то,неко твоје шире мишљење,знам да те неки пут мрзи,ал то ти је.Реци како замишљаш да тај бојкот изгледа.
Треће:Ја знам пуно људи у Делијама,такође знам и во*е Делија.(намерно сам ставио звездицу).Ја пишем на форуму Делија већ дуго,па знам тамо доста људи.А идеје чујем од пријатеља,неку идеју смислим ја.....

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 11:16 pm 
Site Admin

Сале Делија wrote:
Webmaster wrote:

Друго:Хајде мало и ти дај нешто везано за то,неко твоје шире мишљење,знам да те неки пут мрзи,ал то ти је.Реци како замишљаш да тај бојкот изгледа.
Треће:Ја знам пуно људи у Делијама,такође знам и во*е Делија.(намерно сам ставио звездицу).Ја пишем на форуму Делија већ дуго,па знам тамо доста људи.А идеје чујем од пријатеља,неку идеју смислим ја.....

У Хагу ниси хвала БОГУ :D , иначе би те већ давно отровали

Даље за бојкот:

Сигурно да би се требало одржати неки састанак између организатора овог бојкота, да се договоре сви детаљи, а онда да се крене у акцију.

Требало би да се поставе плакати широм Србије, а било би и сјајно ако би ова вест некако дошла и до РТС-а, тј. другог дневника, када ову вест чује 2 милиона људи.

Сигурно су највећи проблем да се ово спроведе у дело, због новца, овде је потребно много пара, што је велики проблем.

Али са вољом је све могуће.

Ово би била сигурно највећа акција у Србији, и сигуран сам да би нешто и донела!!

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 11:20 pm 
Site Admin

Webmaster wrote:
Сале Делија wrote:
Webmaster wrote:

У Хагу ниси хвала БОГУ :D , иначе би те већ давно отровали

Даље за бојкот:

Сигурно да би се требало одржати неки састанак између организатора овог бојкота, да се договоре сви детаљи, а онда да се крене у акцију.

Требало би да се поставе плакати широм Србије, а било би и сјајно ако би ова вест некако дошла и до РТС-а, тј. другог дневника, када ову вест чује 2 милиона људи.

Сигурно су највећи проблем да се ово спроведе у дело, због новца, овде је потребно много пара, што је велики проблем.

Али са вољом је све могуће.

Ово би била сигурно највећа акција у Србији, и сигуран сам да би нешто и донела!!

То са ртс-ом није баш изводљиво.
Неопходно је да ми сами бојкотујемо,рецимо Кока-колу.То је пре свега добро за здравље.Има много људи који у старту то не прихватају,али када би на нашем примеру видели да то није страшно онда би почели и они.

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 11:22 pm 
Site Admin

Ево да помогнем,шта може да се бојкотује.
авганистан.......хероин, кокаин, хашиш, опијум, марихуана - не дрогирај се, куповином дроге помажеш самостално Косово и Метохију и издајеш своју отаџбину

италија....... Banca Intesa, Findomestic banca, Benetton, Kappa, Fiat, Lancia, Gucci, Alfa Romeo, Bulgari, Prada, Armani,

аустрија....... Erste bank, Hypo Alpe Adria банка, Raiffeisen банка, Unicredit банка, VIP 060 i 061 мреже, OMV пумпе, Wiener Stadtische

САД....... Coca Cola, Nike, Microsoft, Levi Strauss & Co, Jack Daniel's, Motorola, Duracell, Max Factor, Head & Shoulders, Pantene, Tide, Braun, IBM, Marlboro, Hewlett-Packard, American Express, Gillette, Pepsi, Budweiser, Harley-Davidson, MTV, Xerox, Wrigley's, Avon, Kleenex, Kodak, Johnson & Johnson, Barbie, Hertz, Tiffany,

француска....... Meridian банка, Societe Generale, Danone, Peugeot, Citroen, Michelin, Lacoste,L'Oreal, Chanel, Cartier, Pierre Cardin,

немачка....... Procredit банка, Volksbank, Siemens, Opel, Mercedes, BMW, Audi, Karlsberg, Tuborg, Henkel (Persil, Bref, Fa), Nivea, Milka (Kraft Foods Deutschland), Adidas, Puma

швајцарска.......Ringier (новине: Blic, 24 sata, Alo), Nestle (Nescafe, Nesquik, Maggi), Swatch, Rolex,

норвешка.......Telenor 062 i 063 мреже,

велика британија....... Reuters, Reebok, Aston Martin, Dr. Martens, Johnnie Walker, Smirnoff,

Slovenija....... Gorenje, Lesnina, trzni centar Merkator, trzni centar Merkur, Fruktal

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 11:29 pm 
Site Admin

Сале Делија wrote:
Ево да помогнем,шта може да се бојкотује.
авганистан.......хероин, кокаин, хашиш, опијум, марихуана - не дрогирај се, куповином дроге помажеш самостално Косово и Метохију и издајеш своју отаџбину

италија....... Banca Intesa, Findomestic banca, Benetton, Kappa, Fiat, Lancia, Gucci, Alfa Romeo, Bulgari, Prada, Armani,

аустрија....... Erste bank, Hypo Alpe Adria банка, Raiffeisen банка, Unicredit банка, VIP 060 i 061 мреже, OMV пумпе, Wiener Stadtische

САД....... Coca Cola, Nike, Microsoft, Levi Strauss & Co, Jack Daniel's, Motorola, Duracell, Max Factor, Head & Shoulders, Pantene, Tide, Braun, IBM, Marlboro, Hewlett-Packard, American Express, Gillette, Pepsi, Budweiser, Harley-Davidson, MTV, Xerox, Wrigley's, Avon, Kleenex, Kodak, Johnson & Johnson, Barbie, Hertz, Tiffany,

француска....... Meridian банка, Societe Generale, Danone, Peugeot, Citroen, Michelin, Lacoste,L'Oreal, Chanel, Cartier, Pierre Cardin,

немачка....... Procredit банка, Volksbank, Siemens, Opel, Mercedes, BMW, Audi, Karlsberg, Tuborg, Henkel (Persil, Bref, Fa), Nivea, Milka (Kraft Foods Deutschland), Adidas, Puma

швајцарска.......Ringier (новине: Blic, 24 sata, Alo), Nestle (Nescafe, Nesquik, Maggi), Swatch, Rolex,

норвешка.......Telenor 062 i 063 мреже,

велика британија....... Reuters, Reebok, Aston Martin, Dr. Martens, Johnnie Walker, Smirnoff,

Slovenija....... Gorenje, Lesnina, trzni centar Merkator, trzni centar Merkur, Fruktal

Овде си навео много примера, видећемо како је све ово изводљиво

Надам се да ћемо успети

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 11:30 pm 
Site Admin

Quote:
Неопходно је да ми сами бојкотујемо,рецимо Кока-колу.То је пре свега добро за здравље.Има много људи који у старту то не прихватају,али када би на нашем примеру видели да то није страшно онда би почели и они.

Па биће веома тешко ако будемо ми сами бојкотовали, требало би цела Србија да се укључи у акцију. Наравно ми као Делије смо главни покретачи акције

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 11:33 pm 
Site Admin

Webmaster wrote:
Quote:

Па биће веома тешко ако будемо ми сами бојкотовали, требало би цела Србија да се укључи у акцију. Наравно ми као Делије смо главни покретачи акције

Не нажалос покретач је српски народни покрет 1389.Акција нек крене од нас самих,јер политичари се уопште не активирају.

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 11:37 pm 
Site Admin

Сале Делија wrote:
Webmaster wrote:
Quote:

Не нажалос покретач је српски народни покрет 1389.Акција нек крене од нас самих,јер политичари се уопште не активирају.

Да, али се онда заиста мора укљутчити читава Србија, били то Звездаши, Партизановци, Новосађани.

Били то фудбалски или кошаркашки фанови, били то они што се не интересују у спорт, заиста читава СРБИЈА!!!!

Profile E-mail  

Page 1 of 10 [ 91 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next