|
It is currently Wed Dec 23, 2009 4:24 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Sun Nov 16, 2008 11:37 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 508 Location: 100 км од Мракане
|
Сале Делија wrote: Webmaster wrote: Сале Делија wrote: Webmaster wrote: Данас против Партизана од 18:30 часова ОБАВЕШТЕЊЕ!Ово обавештење молим да сви прочитају,обавештење пишем ја,пишем га из срца и надам се да ћете ме разумети. Молим вас,немојте више ићи на утакмице кошаркашког клуба,јер се он бојкотује до даљњег.Свако ко присуствује,или навија што је још горе удара контру одлукама групе и не може се сматрати Делијом.Ко је до сада ишао нека престане.Такође није искључено да контактирамо управу и замолимо их да преко разгласа не пуштају наше песме.Да нагласим да нас се управа пре годину дана практично одрекла и због тога а и многих ствари се не иде на кошарку.Прављење мајици у фазону комунизма је прелило последњу кап и ми до даљњег не бодримо кошаркашки клуб.Брига нас што су се резултати побољшали,јер ми ипак нисамо овце за шишање и нама је Звезда преча од управе.Немојте чинити глупости и тамо навијати,јер то је пре свега брука за оног који навија.Баш ме брига што гробари иду на кошарку и то не значи да и ми требамо,ми имамо друге спортове.ЗАто боље идите на фудбал или када идемо на рукомет или одбојку него на кошарку јер тиме одмажете групи,али пре свега себе не чините Делијом.Ово се не односи на симпатизере којих је било и прошле године.Симпатизери нека идеу,они су тамо да би гледали кошарку,а ви који се палите на Кикановића,ко да сте педери,идите па се палите на порниће а не на неке кошаркаше који ће ту да буду и онда да оду. Људе који знате,а иду,њих убеђујте да престану.Све што је везано за Делије треба да буде далеко од кошаркашког клуба,тако једино можемо остварити нашу победу. Ако вас нешто занима питајте,јер ја немам живаца више да објашњавам,али питајте. ОБЕЋАО САМ ДА ЋУ ВАМ РЕЋИ КАДА СЕ ОДЛУЧИ ШТА ЋЕ СЕ СА КОШАРКОМ.ОДЛУЧИЛО СЕ И НА КОШАРКУ СЕ НЕЋЕ ИЋИ. Хвала унапред,браћо немојте ићи.У реду, хвала Сале на овом обавештењу. А што се тиче спортског резултата: Победили смо коначно Партизан са 81:80Обећао сам да ћу рећи наш став.Такође молим да када пишете на овој теми никада не ставите потпис Делија.Делије не прате овај спорт,ја ћу због питања везано за кошарку да оставим ову тему. У праву сте.Кква је то јадранска лига?А о лоповима у клубу да непричам,јер би срао 2 дана. Ако неко има нешто против нека каже.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Mon Nov 17, 2008 12:56 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Ако било ко буде желео да даје извештаје са утакмица нека не узима у уста Делије,ми више немамо ништа са кошарком,само можете неке спортске резултате да стављате,али везано за навијање ништа.
Ја идаље чекам да неко стави примедбу на нашу одлуку,ако тако не буде онда то значи да смо у праву.
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
pravi delija
|
Post subject: Posted: Mon Nov 17, 2008 7:34 pm |
|
|
Ја мислим да овог пута ДЕЛИЈЕ греше.
Делије су увек били и навијали за Црвену звезду, а не за некакву идиотску управу.
Делије навијају за Звезду, а не за управу! Ми можемо и на утакмицама на бојкотујемо управу, а не овако, једноставно не ићи на утакмице.
То је по мом мишљењу погрешно. Уместо да будемо уз наш тим, сад кад је после 15 утакмица победио Партизан, ви ту бојкотујете управу...
То је лоше, по мом мишљењу и мишљењу многих других људи и Делија.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Mon Nov 17, 2008 9:00 pm |
| Site Admin |
 |
|
pravi delija wrote: Ја мислим да овог пута ДЕЛИЈЕ греше.
Делије су увек били и навијали за Црвену звезду, а не за некакву идиотску управу.
Делије навијају за Звезду, а не за управу! Ми можемо и на утакмицама на бојкотујемо управу, а не овако, једноставно не ићи на утакмице.
То је по мом мишљењу погрешно. Уместо да будемо уз наш тим, сад кад је после 15 утакмица победио Партизан, ви ту бојкотујете управу...
То је лоше, по мом мишљењу и мишљењу многих других људи и Делија.
Звезда јесте најпреча али пошто се управа понаша тако ми једноставно не можемо да идемо и нећемо.Такву превару ја нисам доживео и непада ми напамет да због тога што су кренули да играју добро да их ми сада подржимо.
Ко иде на баскет, једноставно бојкотује бојкот...или сматрате да наш бојкот није оправдан???
Самим тим не поштујете групу, трибину и име своје групе...
На тим утакмицама у пиониру нема Делија јер прави навијачи разумеју зашто се не иде на утакмице, тамо иду симпатизери и звездаши који су то и ништа више...
Бојкот, почео је прошле сезоне довођењем Елмедина Кикановића у наше редове,агресивно се форсирала латиница и потискивала ћирилица(очигледно с`намером), прављења оне срамотне колекције гардеробе са комунстичким обележјима и осталим идиотским потезима тадашње управе, да не помињем неосвајање титуле од '98 и гробарске доминације у кошарци у претходних 10 година. Онда је управа коначно поднела оставку и Делије су колико ми се чини били за Гуровића и Човића, али је она радна група без нас донела ту одлуку да оформи неку управу која нема неко решење за излаз из ове ситуације и која ће само продужити Звездину агонију исто као и претходна управа. Дакле довођењем ове ''нове'' управе само нам мажу очи, а у ствари су то све иста говна!
Ово је најуопштеније зашто бојкотујемо има ту још много ситница. Јел' вам сада јасно? Треба искулирати више ове приче о одлажењу на баскет стварно...
Ако би неко волео да види пун пионир Делија верујте да сам то ја.
Али сам исто тако и за бојкот ове гума лигеи за нормалну управу и за праву Звезду.Ова управа која је тренутно у к.к је класична словеначка гранд кафа,штарк,кокта све су то фимре које су порадате колинској па за њих је и мишковић добар.Него да неширимо тему.
Сви занмо како су ове битанге дошле на чело клуба и како су правариле Делије.Имали смо сви прилику да то чујемо и на конференцији за штампу како су нам забили нож у леђа.И колико сам ја упознат говна од тада се нису јавила никоме од Делија да покушају барем да се извину због ножа у леђа не они на свом сајту где су питања и одогвори на питање зашто нема Делија у пиониру одгворају да је било против олимпије 4000 људи у пиониру.
Свако ко је припадник Делија наравно да треба да поштује став групе и да не иде у пионир посебно не на ову усрану лигу брадста и јединства.
Шта вам још није јасно,досаднисте са том кошарком,док нисмо играли добро нисте хтели да идете,а сад хоћете,Звезда сае воли стално а не кад игра добро.Вама је сад лако да паметујете,ви нисте проживели што ми јесмо,ако је одлучено да се не иде,па то има своје разлоге.
Неможемо да бодримо играче када нису заслужили,а ни управу.
Немој да се љутите јер ако непоштујете групе неможете се сматрати Делијама.
Хвала на разумевању,надам се да сам вас убедио.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Nov 18, 2008 12:57 pm |
|
|
[quote="pravi delija"]Ја мислим да овог пута ДЕЛИЈЕ греше.
То је лоше, по мом мишљењу и мишљењу многих других људи и Делија.[/quo
Хвала ти што опет пишеш,али ако си Делија подржи став групе.
Обавезно стави Урошев аватар
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Tue Nov 18, 2008 1:00 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: pravi delija wrote: Ја мислим да овог пута ДЕЛИЈЕ греше.
То је лоше, по мом мишљењу и мишљењу многих других људи и Делија.[/quo Хвала ти што опет пишеш,али ако си Делија подржи став групе.
Пусти ти тог Делију кој неможе да схвати један прост и једноставан став групе.Ко буде ишао није Делија.Што није писао на теми за Уроша него овде.Али и мени је драго што се укључио.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Thu Nov 20, 2008 8:03 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: pravi delija wrote: Ја мислим да овог пута ДЕЛИЈЕ греше.
То је лоше, по мом мишљењу и мишљењу многих других људи и Делија.[/quo Хвала ти што опет пишеш,али ако си Делија подржи став групе. Пусти ти тог Делију кој неможе да схвати један прост и једноставан став групе.Ко буде ишао није Делија.Што није писао на теми за Уроша него овде.Али и мени је драго што се укључио.
Слажем се.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Thu Nov 20, 2008 8:09 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: pravi delija wrote: Ја мислим да овог пута ДЕЛИЈЕ греше.
То је лоше, по мом мишљењу и мишљењу многих других људи и Делија.[/quo Хвала ти што опет пишеш,али ако си Делија подржи став групе. Пусти ти тог Делију кој неможе да схвати један прост и једноставан став групе.Ко буде ишао није Делија.Што није писао на теми за Уроша него овде.Али и мени је драго што се укључио. Слажем се.
Наравно да се слажеш,тако треба да мислимо сви.Вебмастере шта ти мислиш по овом питању,искрено нам реци.
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Thu Nov 20, 2008 8:36 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Искрено, ја сам за то да се иде на утакмице подржавати клуб, и истовремено бојкотовати управу.
Могу ја да разумем став Делија, и он је уреду, али ипак мислим да би Делије то требали радити у кошарци, као и у фудбалу.
Ићи на утакмице, али бојкотовати управу.
Знам да то није став Делија, али и ја имам право на своје мишљење.
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Thu Nov 20, 2008 8:45 pm |
| Site Admin |
 |
|
Webmaster wrote: Искрено, ја сам за то да се иде на утакмице подржавати клуб, и истовремено бојкотовати управу.
Могу ја да разумем став Делија, и он је уреду, али ипак мислим да би Делије то требали радити у кошарци, као и у фудбалу.
Ићи на утакмице, али бојкотовати управу.
Знам да то није став Делија, али и ја имам право на своје мишљење.
Немојте да то говорите ко да се плашите,ви имате право на своје мишљење.Међутим,фудбал је нешто друго,јер ако би у фудбалу био бојкот онда не би практично имали шта да бојкотујемо.Замисли да неки лик са Косова,дође на кошаркашку утакмицу,пошто имамо групу Делије Звечан,и да он и свег срца тапше Кикановићу а он долази из земље која је побила његове претке не дај Боже.Не ширим ја овде ложе ствари,већ говорим чињенице.Играчи као и управа не заслужују да их бодримо.
Пример:
Да ли би ти ишао у твоју школу у коју идеш када би ти већина наставника и директор извређали и радили ти многе ствари зато што си Србин.Ти би се наравно исписао из те школе.А наш боравак на кк утамицама би било као да ти због друштва останеш и поред сталног вређања.
П.С-Не узимамо у обзир да у школи можеш да се жалиш министарству,јер ми овде не можемо да се жалимо.
Волео би такође да кажете зашто мислите да треба да идемо јер ми је важно да знам,да бих знао како да вас убедим. 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|