|
It is currently Sun Nov 29, 2009 6:45 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Webmaster
|
Post subject: Posted: Mon Nov 24, 2008 11:13 pm |
| Site Admin |
 |
|
|
Победили смо и Хелиос, и остали смо се на 1. месту, после 9 кола.
_________________ Правда за Уроша!
Косово је Србија!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Nov 25, 2008 9:57 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 504 Location: 100 км од Мракане
|
Сале Делија wrote: Webmaster wrote: Искрено, ја сам за то да се иде на утакмице подржавати клуб, и истовремено бојкотовати управу.
Могу ја да разумем став Делија, и он је уреду, али ипак мислим да би Делије то требали радити у кошарци, као и у фудбалу.
Ићи на утакмице, али бојкотовати управу.
Знам да то није став Делија, али и ја имам право на своје мишљење. Немојте да то говорите ко да се плашите,ви имате право на своје мишљење.Међутим,фудбал је нешто друго,јер ако би у фудбалу био бојкот онда не би практично имали шта да бојкотујемо.Замисли да неки лик са Косова,дође на кошаркашку утакмицу,пошто имамо групу Делије Звечан,и да он и свег срца тапше Кикановићу а он долази из земље која је побила његове претке не дај Боже.Не ширим ја овде ложе ствари,већ говорим чињенице.Играчи као и управа не заслужују да их бодримо. Пример: Да ли би ти ишао у твоју школу у коју идеш када би ти већина наставника и директор извређали и радили ти многе ствари зато што си Србин.Ти би се наравно исписао из те школе.А наш боравак на кк утамицама би било као да ти због друштва останеш и поред сталног вређања. П.С-Не узимамо у обзир да у школи можеш да се жалиш министарству,јер ми овде не можемо да се жалимо. Волео би такође да кажете зашто мислите да треба да идемо јер ми је важно да знам,да бих знао како да вас убедим. 
Сале све си рекао сувишно је причати било шта о томе.
На осталима је да изаберу да ли им је прече бити са ставом групе или подржавати новокомпоноване Делије.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Tue Nov 25, 2008 10:30 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: Webmaster wrote: Искрено, ја сам за то да се иде на утакмице подржавати клуб, и истовремено бојкотовати управу.
Могу ја да разумем став Делија, и он је уреду, али ипак мислим да би Делије то требали радити у кошарци, као и у фудбалу.
Ићи на утакмице, али бојкотовати управу.
Знам да то није став Делија, али и ја имам право на своје мишљење. Немојте да то говорите ко да се плашите,ви имате право на своје мишљење.Међутим,фудбал је нешто друго,јер ако би у фудбалу био бојкот онда не би практично имали шта да бојкотујемо.Замисли да неки лик са Косова,дође на кошаркашку утакмицу,пошто имамо групу Делије Звечан,и да он и свег срца тапше Кикановићу а он долази из земље која је побила његове претке не дај Боже.Не ширим ја овде ложе ствари,већ говорим чињенице.Играчи као и управа не заслужују да их бодримо. Пример: Да ли би ти ишао у твоју школу у коју идеш када би ти већина наставника и директор извређали и радили ти многе ствари зато што си Србин.Ти би се наравно исписао из те школе.А наш боравак на кк утамицама би било као да ти због друштва останеш и поред сталног вређања. П.С-Не узимамо у обзир да у школи можеш да се жалиш министарству,јер ми овде не можемо да се жалимо. Волео би такође да кажете зашто мислите да треба да идемо јер ми је важно да знам,да бих знао како да вас убедим.  Сале све си рекао сувишно је причати било шта о томе. На осталима је да изаберу да ли им је прече бити са ставом групе или подржавати новокомпоноване Делије.
Њих не можемо назвати ни новокомпонованим Делијама.Име за њих би било пролазни симпатизери. 
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|