It is currently Wed Dec 23, 2009 4:30 am

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 1 of 13 [ 122 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Next
Author Message
 Post subject: Навијачка сезона
PostPosted: Mon Sep 15, 2008 3:42 pm 
Site Admin

Ево завршила се утакмица са Чукаричким и по ко зна који пут неуспешно.Негде између 500-1000 Делија,навијање одлично,а најзанимљивији део утакмице је било куче које је јурцало по терену три пута брже него ови наши манекени. :lol:
Ситуација је озбиљна,стварно не знам шта да радимо,Делије су урадиле све што је било у њиховој моћи,али да играмо фудбал не можемо.
Овде ћемо писати о навијању да не би отварали за сваку утакмицу нову тему.

Post subject:
PostPosted: Sat Sep 20, 2008 12:26 am 
Site Admin

Нема шта много да се прича пред сутрашњу утакмицу. Ако ми посустанемо сад од Звезде не остаје ништа, једино по чему је овај клуб и даље велик је његова армија навијача, и његови највернији навијачи, ДЕЛИЈЕ. Ако нас не буде из кола у коло више шта ће спречити оне који хоће да нам уруше клуб? По чему је тај клуб велик ако нас сутра не буде 5000 минимум на северу, ако тиме не наставимо да шаљемо поруку да има пуно нас који ћемо се борити за наш клуб? Сутра сви на север, зовите људе, објасните им зашто је битно да наставимо у овом ритму, ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА! Покажимо се у правом светлу сад кад је најтеже!

СВИ НА СЕВЕР ИДЕМООО ДЕЛИЈЕ ЗА УРОША ЗА ПРАВДУ ЗА ПОБЕДУ ! ! !

Делије, субота 20.9.,18:00, СВИ НА СЕВЕР!!!

Post subject:
PostPosted: Mon Sep 22, 2008 10:17 pm 
Site Admin

У среду са почетком у 15 часова Звезда игра у Нишу са Радничким у купу.
Ко год нема обавезе и може да дође,нека дође јер ово је важна утакмица у борби за навијање.Само да нагласим да делегат утакмице због скандирања Урошу хоће да нас казни са утакмицом без публике.
СТОП РЕПРЕСИЈИ НАД НАВИЈАЧИМА,И ТО БЕЗ НЕКОГ ВЕЛИКОГ РАЗЛОГА!!!
КО ГОД МОЖЕ-У НИШ

Post subject:
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 10:51 pm 
Site Admin

Сутра у 15:30 Звезда-Хајдук Кула!!!
У што већем броју у Кулу,нема везе што је чувени Џомба дао цеме карата од чак 600 динара,то нас неће спрачити да подржимо Звезду и Уроша као и затворену браћу.

ПРАВДА ЗА УРОША МИШИЋА!!!

Post subject:
PostPosted: Sat Oct 04, 2008 9:07 pm 
Site Admin

Саопштење пред дерби

Делије, сада више него икад потребно је да будемо сложни и јединствени. Такође позивамо и полицију да својим претњама и застрашивањима не спречавају фер и спортско навијање на највећој српској фудбалској светковини. Потрудићемо се да се гости из ФИФЕ и УЕФЕ са пуно позитивних утисака врате кући.

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 06, 2008 10:02 pm 
Site Admin

Завршен је још један дерби.Навијачки је завршен успешно и Делије су биле много гласније од Гробара од прекопута.Грешка наше трибине је што када смо се довикивали са осталим трибинама Правда за Уроша,а ми смо позвали југ,они су стали очекивајући да кренемо са довикивањем,а ми смо уместо тога кренули ''ћале ти у ђубретарима''и тако их без везе испалили.
Међутим да су они хтели да покажу солидарност са нама у вези Уроша већ би је показали,а ионако нам нису аплаудирали кад смо их дозивали.
Све у свему није лоше,али је могло много боље.
Првих десет минута смо ћутали у знак подршке затвореном Урошу.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 06, 2008 10:03 pm 
Site Admin

http://www.youtube.com/watch?v=6J_C2xjFnp8
Видео са дербија!!!

Post subject: ВЕЧИТИ ДЕРБИ
PostPosted: Tue Oct 07, 2008 8:41 pm 

Дерби никад гори није био да губимо од Гробара на маракани велики је парадокс,али све у свему је навијачки покрет показао да је најбољи у Европи,а и у свету.Најжалије ми је било што нисмо попунили трбину до задњег места.
Зашто на сваком дербију је све манје застава,а у недељу уопште није било?
Е модератори када сам био на теми Урош Мишић случајно сам кликнуо надгледај ову тему и после је писало ненадгледај тему, и накрју сам опет кликнуо и вратило се на старо.За сваки случај да питам чисто због педантности форума.

Profile  

Post subject: Re: ВЕЧИТИ ДЕРБИ
PostPosted: Tue Oct 07, 2008 10:54 pm 
Site Admin

ludi severac wrote:
Дерби никад гори није био да губимо од Гробара на маракани велики је парадокс,али све у свему је навијачки покрет показао да је најбољи у Европи,а и у свету.Најжалије ми је било што нисмо попунили трбину до задњег места.
Е модератори када сам био на теми Урош Мишић случајно сам кликнуо надгледај ову тему и после је писало ненадгледај тему, и накрју сам опет кликнуо и вратило се на старо.За сваки случај да питам чисто због педантности форума.

Реални да будемо наш навиајчки покрет је одличан,али је тренутно у кризи због репресије полиције,нису ни навијачи цвећке,а тек полиција каква је.
Гробари играју у европи и први су на табели,а опет нису успели да попуне југ,а ми смо у ужасном стању,па по мени и није тако лоше.
Што се застава тиче,њих је на прошлим утакмицама било исто,али на дербију су биле окренуте наопачке у знак солидарности са затвореним Делијама.
Што се форума тиче то за надгледање ти служи да добијаш поруку на имејл сваки пут када неко напише нешто ново на поруци,а ако кликнеш други пут онда ти ту функцију искључиш.Надам се да си схватио.
СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА ЈЕ У КРУШЕВЦУ!!!

Post subject: Re: ВЕЧИТИ ДЕРБИ
PostPosted: Thu Oct 09, 2008 11:35 am 

Сале Делија wrote:
ludi severac wrote:

Реални да будемо наш навиајчки покрет је одличан,али је тренутно у кризи због репресије полиције,нису ни навијачи цвећке,а тек полиција каква је.
Гробари играју у европи и први су на табели,а опет нису успели да попуне југ,а ми смо у ужасном стању,па по мени и није тако лоше.
Што се застава тиче,њих је на прошлим утакмицама било исто,али на дербију су биле окренуте наопачке у знак солидарности са затвореним Делијама.
Што се форума тиче то за надгледање ти служи да добијаш поруку на имејл сваки пут када неко напише нешто ново на поруци,а ако кликнеш други пут онда ти ту функцију искључиш.Надам се да си схватио.
СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА ЈЕ У КРУШЕВЦУ!!!

јбт..ајде мало да мислимо позитивно..овај наш Јаневски је дошао пре три недеље и треба му још времена да припреми тим..а са друге стране овај Јокановић је тамо годину дана и одлично познаје играче..наше је да подржимо екипу..па ће бити боље СИГУРНО..а и у овој кошарци..видите да смо лепо почели..први смо на табели..добијамо убедљиво..и то нам даје неку наду да можемо нешто да урадимо ове сезоне..само не знам да ли ће се ићи на утакмице..јер на сајтовима о томе ни трага,ни гласа..Ајмо бре,идемо даље..

ПРАВДА ЗА - УРОША.!

Profile  

Page 1 of 13 [ 122 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Next