It is currently Wed Dec 23, 2009 4:31 am

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 23 of 25 [ 243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 11, 2009 9:37 pm 

ВРХУНАЦ БЕЗОБРАЗЛУКА!

Болесници

Акцију Квирије „Вазелин за Уроша“, у којој геј активисти прижељкују да им се придружи навијач Звезде, Делије окарактерисале као сраман чин

Навијачи Црвене звезде акцију организације Квирија под називом „Вазелин за Уроша“ оцењују као „болестан чин у режији изопачених манијака“ и тврде да такве ствари од стране геј активиста треба игнорисати! Крајем прошле године, чланови ове организације покренули су поменуту акцију, алудирајући на то да ће навијач Црвене звезде Урош Мишић, који је осуђен на десетогодишњу затворску казну, бити силован у затвору и тако постати један од њих.

Врховни суд Србије укинуо је прекјуче првостепену пресуду којом је навијач Црвене звезде Урош Мишић осуђен на 10 година затвора због покушаја убиства мајора Жандармерије Небојше Трајковића и наложио ново суђење. Мишић је, подсетимо, напао жандарма на утакмици између Црвене звезде и Хајдука 2. децембра 2007. године. Према оцени првостепеног суда, Мишић је жандарма пекао бакљом и покушавао да му исту угура у уста.

Последњих дана у електронским медијима „случај Мишић“, али и акција Квирије, честе су теме разговора. Организација Квирија, која се залаже за борбу против насиља и заштиту људских права, овим потезом је на себи непримерен начин покушала да скрене пажњу јавности. Такав гест наишао је на оштру осуду Делија, који кажу да ће увек бити против организација које заговарају истополне односе, посебно уколико блате неког припадника навијача Црвене звезде.

- То су болесни мозгови, које треба игнорисати. Та њихова акција је болестан чин у режији изопачених манијака. Делије ће увек бити против таквих организација, које заговарају педерске односе под изговором заштите људских права. Оно што ти људи раде, нормалан људски мозак не може да схвати. И онда, исти ти манијаци блате дечка који је неправедно осуђен на 10 година затвора. То је срамота! Наравно, држава у њиховој болесној акцији не види никакву повреду људских права и не предузима ништа да заштити име навијача Црвене звезде Уроша Мишића - кажу представници Делија.

ПРАВДА У ОРИГИНАЛУ
Име акције Квирија „Вазелин за Уроша“ настао је од кампање које су покренули навијачи Црвене звезде „Правда за Уроша“, како би скренули пажњу јавности на, по њиховом мишљењу, непримерену казну коју је суд изрекао Мишићу. Фудбалери Црвене звезде су се у једном моменту прикључили акцији, али такав гест наишао је на осуду у јавности, али и истражних органа.
Иначе, акцију „Правда за Уроша“ подржало је више десетина навијачких групација широм Европе, а на многим стадионима широм континента „фанови“ су транспарентима пружали подршку Урошу Мишићу.
Страшно,јадна Србија шта је дочекала. :cry: :cry:

Last edited by ludi severac on Thu Jun 11, 2009 11:48 am, edited 1 time in total.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 6:23 pm 
Site Admin

Људи, ово је болесно, не знам шта би се овде могло рећи.
Каквих покварених људи има, то не могу да поверујем.

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Fri Mar 13, 2009 1:37 pm 

Webmaster wrote:
Људи, ово је болесно, не знам шта би се овде могло рећи.
Каквих покварених људи има, то не могу да поверујем.

Е вебмастаре пропали смо ти ми начисто,дође ми да заплачем кад видим да млади људи подржавају педере и прикључују им се.Најгоре у свему томе што је наша држава још гора од њих,јер хоће да донесу закон о педерима,а против тога се буне све 4 вере у Србији.Није само то него хоће и да уведу легализацију дроге,ове демократе су горе од свих комуниста и Слободана.
Шта да кажем,нека нам Господ Бог помогне.
Ипак да се вратимо мало на тему,ево и мало слика везано за акцију Правда за Уроша.

Image Image Image

Администрација: Слике су смањене, тако да форум не буде превише раширен.

Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Mar 13, 2009 9:02 pm 
Site Admin

Луди северац,убудуће кад будеш постављао слике које су овако велике или их смањи или их постави као линк јер ова који су поставио је превелика.

Post subject:
PostPosted: Mon Mar 16, 2009 7:52 pm 

Акција не престаје!

Image

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 01, 2009 1:56 pm 
Site Admin

Са утакмице Румунија-Србија у Констанци:

Image

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Apr 07, 2009 1:57 pm 
Site Admin

Ново суђење Мишићу 22. априла
Аутор: ФоНет | 30.03.2009. - 13:27

Окружни суд у Београду саопштио је данас да ће главни претрес у поновном поступку против навијача Црвене звезде Уроша Мишића, оптуженог за покушај убиства мајора Жандармерије Небојше Трајковића на фудбалској утакмици, почети 22. априла, пред истим судским већем.

Првостепену пресуду од 19. септембра 2008. године, којом је Мишић осуђен на десет година завтора, Врховни суд је укинуо и предмет вратио на ново суђење.

Окружни суд је, поводом учесталих натписа у медијима у вези са тим предметом, затражио од јавности и учесника у поступку да се уздрже од изјава и коментара везаних за првостепени поступак, његовог тока и одлуке, који се могу сматрати, а неки од њих и јесу, притисак на суд.

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 24, 2009 5:05 pm 
Site Admin

Оптужени Урош Мишић рекао је данас на почетку поновљеног суђења за покушај убиства жандарма Небојше Трајковића на фудбалској утакмици Црвена звезда - Хајдук 2007. године да се каје и да му је жао због свега што се догодило.

Опширније...

http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=50602

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 11, 2009 11:37 am 

Акција Правда за Уроша се наставља.
То сте могли и приметити са транспарентом на северној трибини,на утакмици против Аустрије.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 11, 2009 9:52 pm 
Site Admin

ludi severac wrote:
Акција Правда за Уроша се наставља.
То сте могли и приметити са транспарентом на северној трибини,на утакмици против Аустрије.

Акција никада није стала,само је на ову акцију надовезана акција звездаши-мобилизација.
Ускоро ће бити поновно суђење Урошу.

Page 23 of 25 [ 243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next