It is currently Wed Dec 23, 2009 4:31 am

Welcome
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.

Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!

Page 1 of 25 [ 243 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Next
Author Message
 Post subject: Правда за Уроша Мишића!!!
PostPosted: Fri Sep 19, 2008 11:56 pm 
Site Admin

Један од нас

Урош Мишић данас је осуђен на десет година затвора због `покушаја убиства` припадника МУП-а на утакмици Звезда - Хајдук Кула 02.12.2007.

Обзиром да је у питању првостепена пресуда, Урош има право жалбе на ову непавичну пресуду.

Подсетимо, раније су због инцидента на истој утакмици осуђени Милош Зимоња и Славиша Дракул.Извор:Делије.нет

...ја још увек НЕ могу да ПОВЕРУЈЕМ... и одлепио сам,најежио сам се и на помисли како је њему и шта га чека...још нисам ни за писање нечег паметног,и сада требамо бити паметни и наћи начине да се рашири истина, и појаснити људима да ПРАВДА ЗА УРОША не значи СЛОБОДА ЗА УРОША (нико то овде и не тражи буквално), него значи да добије адекватну казну за оно што је урадио, а не драконску за нешто што НИЈЕ урадио...
...Волео би ПУН СЕВЕР сутра,надам се да нас само што више буде и да не остане трибина једино окупљање где ћемо изразити наш протест неправди и подршку Урошу!

БУДИ ЈАК УРОШЕ!

Post subject:
PostPosted: Sat Sep 20, 2008 12:08 am 
Site Admin

Quote:
PROKUPLJE - Maloletnici N.I. (17) i M.C. (17) iz Prokuplja, pravosnažnom presudom Vrhovnog suda Srbije osuđeni su na tri i po godine zatvora zbog pokušaja silovanja M.M. i njene ćerke G.M., koje su teško povredili. Njihov vršnjak P.V. zbog istih dela osuđen je na tri godine zatvora.

Quote:
BEOGRAD - Taksista Duško Selaković (51), zvani Božin, osuđen je u Okružnom sudu na tri i po godine zatvora zbog silovanja tada maloletne K. M. Do pravosnažnosti presude Selakoviću je produžen pritvor, u kojem se nalazi od 28. aprila 2006. godine.

Quote:
VALJEVO - Radojica Hadžić (25) iz Babine Luke kod Valjeva osuđen je juče pred Okružnim sudom u tom gradu na četiri godine zatvora zbog silovanja, razbojništva i teške krađe.

Quote:
VALJEVO - Krivično veće Okružnog suda u Valjevu osudilo je Radoja Petrovića (37) iz Beograda na deset i po godina zatvora zbog obljube sestara T. S. (17) i J. S. (12) iz okoline LJiga, kao i za krivična dela prevare.

Quote:
UŽICE - Mirsad Hukić (44) iz Ljubljane osuđen je pred Okružnim sudom u Užicu na pet godina zatvora jer je 16. aprila ove godine pokušao da iz Srbije u Sloveniju prokrijumčari skoro pet kilograma heroina.

Quote:
KRUŠEVAC - Dragutin Filipović Dacko (51), iz Velje Glave kod Aleksandrovca, osuđen je na tri i po godine zatvora za pokušaj ubistva četvorogodišnjeg Marka Filipovića

Quote:
BEOGRAD -Bivši inspektor SUP Beograd Slobodan Pažin osuđen je na 7,5 godina zatvora. On je oglašen krivim za neprijavljivanje krivičnih dela i pomoć učiniocima za ubistvo Srđana LJujića, braće Sredoja i Zorana Šljukića, Jovana Guzijana Cunera i Marka Petrovića Mamice.

Quote:
Jagodina – Porodica Nevenke Sarić (71) iz Jagodine, ni posle više od dve godine nije dočekala da razbojnike, koji su Nevenki, otimajući tašnu, oduzeli i život, stigne zaslužena kazna. Treća presuda Okružnog suda u Jagodini, kojom je Zoran Ramadani (22) osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od devet godina, Vladimir Marinković (24) na tri, a Boban Jovanović (24) na 3,5 godine zatvora nalazi se u Vrhovnom sudu u Beogradu, koji je već dva puta ukidao presude prvostepenog suda.

Quote:
Subotica -- Maloletni O.O. osuđen je na četiri i po godine za ubistvo koje se u aprilu desilo u dvorištu Srednje medicinske škole u Subotici.

Quote:
NOVI SAD - Mile Radosavljev (39) iz Gardinovaca osuđen je u Okružnom sudu u Novom Sadu na devet godine zatvora zbog ubistva supruge Smilje 6. januara 2007. u porodičnoj kući u Gardinovcima

Quote:
JAGODINA - Vlasnik "M taksija" Aleksandar Milić iz Paraćina osuđen je na ukupnu kaznu zatvora od deset godina zbog ubistva Miroljuba Đorđevića, neovlašenog držanja oružja i nanošnja lakih telesnih povreda, potvrđeno je danas u Okružnom sudu u Jagodini.

Quote:
ZRENJANIN - Antal Skendžić (21) iz Banatskog, koji je učestvovao u prvom serijalu „Velikog brata“, osuđen je juče u Okružnom sudu u Zrenjaninu na deset godina zatvora zbog ubistva majke.

Quote:
NOVI SAD - Bivši novosadski policajac Milan Krasić, nosilac dva ordena za hrabrost, po drugi put je osuđen za dilovanje narkotika. Posle presude u specijalnom sudu za organizovani kriminal u Beogradu, Krasić, koji je uhapšen sa više od tri kilograma heroina u automobilu, juče je u novosadskom Okružnom sudu osuđen na pet godina zatvora.

Quote:
NOVI SAD - U Okružnom sudu u Novom Sadu danas je na pet godina zatvora osuđen Mladen Čabrilo iz Novog Sada zbog višestrukih pljački, posedovanja oružja bez dozvole i ugrožavanja života policijskom službeniku.

Урошу Мишићу 10 година,а човеку који је покушао дете од четири године да убије,ни криво ни дужно дете и добио 3,5 године :(
Преузето са Делије.нет

''Правна држава''!?

:( :( :( ПРАВДА ЗА УРОША!!!

Post subject:
PostPosted: Sat Sep 20, 2008 12:51 am 
Site Admin

BEOGRAD - Vest da je neobuzdani navijač Uroš Mišić osuđen na 10 godina zatvora za teške povrede i pokušaj ubistva, žrtva napada žandarm Nebojša Trajković saznao je dok je bio na terapiji na Vojnomedicinskoj akademiji. U isto vreme javio mu se i mlađi sin sa vešću da je na treningu OFK Beograd teško povredio nogu, a supruga da ide za Lebane, jer je Trajkovićeva majka teško bolesna.

(...)Pretvoren sam u invalida. Ne idem na posao, a moja porodica je na ivici egzistencije. Svakodnevno odlazim u bolnicu, jer imam nesnosne glavobolje i noćne more...

(...)Lekari na VMA su utvrdili da Nebojša Trajković ima hematom na desnom delu glave, a da mu se leva strana glave oduzima. Prsti na rukama mu se koče, a rane od baklji ga žigaju.
- Išao sam na dve planine da se sklonim od navijača koji mi prete i da se psihički stabilizujem, ali mi ni ta terapija nije pomogla. Fizički, ja sam težak bolesnik. Pijem šest vrsta lekova. Rane su zarasle, ali me jako bole. Leva noga na kojoj sam imao povredu mi se ponekad koči i ne trpi opterećenje. Uz to, meni neki ljudi i dalje prete, tako da sam počeo da se skrivam od javnosti - jada se Trajković, i dodaje:
- Dok mog napadača Uroša Mišića štite četvorica advokata i udruženi navijači, koji su me u sudnici vređali, ja sam prepušten sam sebi. MUP Srbije ne pokriva troškove mog lečenja, Invaldiska komisija me odbila, a ni ministar nije hteo da me primi na razgovor. Na bolovanju sam, živim kao podstanar u malom stanu, a nemam socijalni i profesionalnu zaštitu policije - kaže Nebojša Trajković, i zaključuje:
- Ja sam prazan čovek!
Извор:Вечерње Новости

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ па зар није довољно што је дечко добио 10 година затвора...сад га брате претера,шта би хтео-доживотну.Какве сад везе има Урош са тиме што је његов син поломио ногу.Мени је искрено жао и мислим да Урош треба да добије казну,али 10 година-то је превише.Ја желим Трајковићу све најбоље у животу,али чисто сумњам да му се толико уништио живот само због Уроша.

Post subject:
PostPosted: Sat Sep 20, 2008 8:51 pm 
Site Admin

Сале Делија wrote:

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ па зар није довољно што је дечко добио 10 година затвора...сад га брате претера,шта би хтео-доживотну.Какве сад везе има Урош са тиме што је његов син поломио ногу.Мени је искрено жао и мислим да Урош треба да добије казну,али 10 година-то је превише.Ја желим Трајковићу све најбоље у животу,али чисто сумњам да му се толико уништио живот само због Уроша.

ТАКО ЈЕ !!!

Шта он себи умишља? Урош ће 10 година седити у затвору, као да то није довољно, сад он хоће још нешто??

Сигуран сам да ће права једном бити задовољена!!

ПРАВДА ЗА УРОША!!!

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Sat Sep 20, 2008 10:20 pm 
Site Admin

Webmaster wrote:
Сале Делија wrote:

ТАКО ЈЕ !!!

Шта он себи умишља? Урош ће 10 година седити у затвору, као да то није довољно, сад он хоће још нешто??

Сигуран сам да ће права једном бити задовољена!!

ПРАВДА ЗА УРОША!!!

Овде се води кампања против навијача.Предлажем ти да не читаш блиц,јер сам ја данас те новине читао и изнервирао се да не поверујеш.
Да напоменем да су играчи на данашњој утакмици са Јагодином носили МАЈИЦЕ ПРАВДА ЗА УРОША!!!
Браво за играче.
Наши другови који су били на суђењу урошу и који су након
пресуде изашли из суднице и рекли судији да је срамота...само због тога леже у централном затвору и чека им се суђење!!!

Post subject:
PostPosted: Mon Sep 22, 2008 10:07 pm 
Site Admin

Делије моје ово нам је најтежа и најбитнија борба до сада... И јако је битно да сви схватите да се СВАКО ОД НАС МОРА БОРИТИ!!!!
Лако је подићи унапред распоређене картоне и направити кореографију, лако је запевати песму када је други смисли, лако је купити мајицу дс1989 и носити је... ово је случај где свако треба дати свој максимум, где СВАКО треба нацртати графит, залепити плакат, дати неку корисну идеју, писати о овоме на свим могућим форумима, ширити ову причу до бескраја...24 часа дневно, 7 дана недељно!!!!!!
Морамо то да схватимо, не морамо чекати вође да нам кажу да се боримо, јер свако је овде једнако битан, и од свакога зависи како ће се ово завршити...
АЈМО ДЕЛИЈЕ; ЗА ПРАВДУ, ЗА УРОША!!!
Има нас толико на форуму а нико никакву подршку,па где је толика армија навијача,па неки нас се и одричу,шта је ово.
Другови Предраг,Горан,Иван,Јасмин и Милош само због незадовољавања пресудом Урошу леже у затвору и лежеће још 30 дана.
Људи,сви медији су се окренули против нас,немојмо да сада станемо.
Многе навијачке групе из Србије,а и шире(навијачи Марибора,Олимпијакоса)нас подржавају и немојмо да станемо.
Ако будемо овако мало писали на форуму о овоме,лепо ћемо да позакључавмо све теме осим ове.
Људи будимо најбољи кад је најпотребније

Post subject:
PostPosted: Wed Sep 24, 2008 12:41 pm 
Site Admin

Мондо:

Играчи злоупотребљени, Делије претиле Тани!

Среда, 24. септембар 2008. 00:01

Управни одбор Црвене звезде оградио се у уторак увече од догађаја на мечу Суперлиге Србије против Јагодине, када су фудбалери на терен изашли у мајицама на којима је писало "Правда за Уроша", у знак солидарности са навијачем који је осуђен на десет година затвора.

УО црвено-белих саопштио је да ни вршилац дужности председника Добривоје Танасијевић алијас Ден Тана, ни спортски директор Илија Ивић, као ни било који други функционери нису дали одобрење играчима да се на терену појаве у "неадекватној опреми".

С обзиром на то да су тренер Чедомир Јаневски и првотимац Нино Пекарић истог дана изјавили да је управа била упозната са тиме да ће носити мајице и да су добили њен позитиван сигнал за такав поступак, наметнуло се питање - ко ту не говори истину и да ли то Звезда има неку паралелну управу?

"Добили смо новог тренера, који још увек не зна ни где је. Не зна ко је ко и није му јасно ко су хулигани, а ко навијачи. Та изјава играча и шефа струке је потпуно неистинита. Нико није дао одобрење, напротив, рекли смо да не може. Лично сам рекао - нипошто не носити те мајице", категорично је реаговао Ден Тана.

В.д. председника клуба открио је да је уочи сусрета са Јагодином имао састанак са тројицом вођа Делија, којима је такође рекао да не дозвољава ношење мајица.

"Они су напустили састанак и успут ме жестоко извређали, а на излазу су преврнули саксију са цвећем".

На питање да ли је било још неких претњи, Тана је одговорио потврдно.

"Постојала је претња прекидом утакмице. Били смо обавештени да ће нешто да се деси, рекли су чак и да ће да запале стадион... Једино ме нису тукли! Не знам како су ти навијачи дошли до моје канцеларије, само су ми закуцали на врата. Ми имамо обезбеђење, које не знам где је било у том тренутку".

УО је констатовао да су појединци потезом са мајицама покушали "да искористе тренутну ситуацију у клубу, чиме су злоупотребили фудбалере".

Ден Тана додао је да је ситуација у клубу лоша и да се "зато све ово догађа". Он је поновио да је шокиран изјавама играча и да никада тако нешто не би дозволио.

Уследили су новинарска констатација да је веома храбар и искрен, као и питање да ли се плаши за своју безбедност када његове речи изађу у јавност.

"Имам 73 године, могао сам неколико пута у животу да погинем и не плашим се смрти нити било кога другог. Никада нећу дозволити да ми диригују шта и како да радим. Направили су велику штету самом Урошу Мишићу и четворици ухапшених из суднице. Суд и полиција морају да се поштују у свакој држави на свету".

Управни одбор Звезде саопштио је да ће предузети мере да утврди ко је одговоран за догађаје на суботњој утакмици, а Ден Тана додао је да се узда и у истрагу "суда, полиције и фудбалских органа".

После истраге Тужилаштва и полиције биће донета одлука о евентуалном кажњавању фудбалера због ношења спорних мајица.

Тана је рекао да челници клуба од суботње утакмице нису имали контакт са играчима.

Навијач Звезде Урош Мишић осуђен је на десет година затвора због покушаја убиства припадника Жандармерије Небојше Трајковића, на полувремену утакмице са кулским Хајдуком у децембру 2007. године.

"Правда за Уроша" планирана на дресовима?!

Иначе, у великом броју незваничних информација које у данима после инцидента круже око Маракане, појавило се још пар веома интересантних.

Према једној од њих, спортски директор Илија Ивић био је у свлачионици пре почетка сусрета са Јагодином, заједно са секретаром стручног штаба Војиславом Лалатовићем и финансијером Драгим Мићовићем.

Да тамо где има дима има и ватре, индиректно је потврдио Ден Тана, рекавши да је Ивић добио позив да у четвртак оде у МУП Савски венац. Иако се званично "не зна основ позивања", јасно је да ће нови оперативац црвено-белих морати да да званичну изјаву о догађају.

Што је још занимљивије, МОНДО незванично сазнаје како је ношење мајица у суботу било тек резервна варијанта!

Првобитна идеја навијача била је да на црвено-белим дресовима, на којима већ месец дана нема рекламе "Тоyота", стоји натпис "Правда за Уроша". Дресови су на дан утакмице ишли на доштампавање, али се од драстичног протеста у последњем тренутку одустало...

Вршиоцу дужности председника постављено је питање да ли је клуб талац својих навијача?

"Имали смо много проблема. Имали смо шамар, полупана кола, сада ово. Много је глупости направљено, ситуација је лоша, али не могу да кажем да смо таоци", одговорио је Тана.

Он је потврдио информацију о новој блокади клупских рачуна, објаснивши да Звезда има потраживања од неких иностраних клубова (од Нанта за Филипа Ђорђевића и од Удинезеа за Душана Басту), па да због кашњења тих потраживања и црвено-бели касне са измиривањем обавеза према банкама, због чега долази до краткотрајних блокада рачуна.

"Имамо проблем, али није паничан".

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: Wed Sep 24, 2008 10:12 pm 
Site Admin

Webmaster wrote:
Мондо:

Играчи злоупотребљени, Делије претиле Тани!

Среда, 24. септембар 2008. 00:01

Управни одбор Црвене звезде оградио се у уторак увече од догађаја на мечу Суперлиге Србије против Јагодине, када су фудбалери на терен изашли у мајицама на којима је писало "Правда за Уроша", у знак солидарности са навијачем који је осуђен на десет година затвора.

УО црвено-белих саопштио је да ни вршилац дужности председника Добривоје Танасијевић алијас Ден Тана, ни спортски директор Илија Ивић, као ни било који други функционери нису дали одобрење играчима да се на терену појаве у "неадекватној опреми".

С обзиром на то да су тренер Чедомир Јаневски и првотимац Нино Пекарић истог дана изјавили да је управа била упозната са тиме да ће носити мајице и да су добили њен позитиван сигнал за такав поступак, наметнуло се питање - ко ту не говори истину и да ли то Звезда има неку паралелну управу?

"Добили смо новог тренера, који још увек не зна ни где је. Не зна ко је ко и није му јасно ко су хулигани, а ко навијачи. Та изјава играча и шефа струке је потпуно неистинита. Нико није дао одобрење, напротив, рекли смо да не може. Лично сам рекао - нипошто не носити те мајице", категорично је реаговао Ден Тана.

В.д. председника клуба открио је да је уочи сусрета са Јагодином имао састанак са тројицом вођа Делија, којима је такође рекао да не дозвољава ношење мајица.

"Они су напустили састанак и успут ме жестоко извређали, а на излазу су преврнули саксију са цвећем".

На питање да ли је било још неких претњи, Тана је одговорио потврдно.

"Постојала је претња прекидом утакмице. Били смо обавештени да ће нешто да се деси, рекли су чак и да ће да запале стадион... Једино ме нису тукли! Не знам како су ти навијачи дошли до моје канцеларије, само су ми закуцали на врата. Ми имамо обезбеђење, које не знам где је било у том тренутку".

УО је констатовао да су појединци потезом са мајицама покушали "да искористе тренутну ситуацију у клубу, чиме су злоупотребили фудбалере".

Ден Тана додао је да је ситуација у клубу лоша и да се "зато све ово догађа". Он је поновио да је шокиран изјавама играча и да никада тако нешто не би дозволио.

Уследили су новинарска констатација да је веома храбар и искрен, као и питање да ли се плаши за своју безбедност када његове речи изађу у јавност.

"Имам 73 године, могао сам неколико пута у животу да погинем и не плашим се смрти нити било кога другог. Никада нећу дозволити да ми диригују шта и како да радим. Направили су велику штету самом Урошу Мишићу и четворици ухапшених из суднице. Суд и полиција морају да се поштују у свакој држави на свету".

Управни одбор Звезде саопштио је да ће предузети мере да утврди ко је одговоран за догађаје на суботњој утакмици, а Ден Тана додао је да се узда и у истрагу "суда, полиције и фудбалских органа".

После истраге Тужилаштва и полиције биће донета одлука о евентуалном кажњавању фудбалера због ношења спорних мајица.

Тана је рекао да челници клуба од суботње утакмице нису имали контакт са играчима.

Навијач Звезде Урош Мишић осуђен је на десет година затвора због покушаја убиства припадника Жандармерије Небојше Трајковића, на полувремену утакмице са кулским Хајдуком у децембру 2007. године.

"Правда за Уроша" планирана на дресовима?!

Иначе, у великом броју незваничних информација које у данима после инцидента круже око Маракане, појавило се још пар веома интересантних.

Према једној од њих, спортски директор Илија Ивић био је у свлачионици пре почетка сусрета са Јагодином, заједно са секретаром стручног штаба Војиславом Лалатовићем и финансијером Драгим Мићовићем.

Да тамо где има дима има и ватре, индиректно је потврдио Ден Тана, рекавши да је Ивић добио позив да у четвртак оде у МУП Савски венац. Иако се званично "не зна основ позивања", јасно је да ће нови оперативац црвено-белих морати да да званичну изјаву о догађају.

Што је још занимљивије, МОНДО незванично сазнаје како је ношење мајица у суботу било тек резервна варијанта!

Првобитна идеја навијача била је да на црвено-белим дресовима, на којима већ месец дана нема рекламе "Тоyота", стоји натпис "Правда за Уроша". Дресови су на дан утакмице ишли на доштампавање, али се од драстичног протеста у последњем тренутку одустало...

Вршиоцу дужности председника постављено је питање да ли је клуб талац својих навијача?

"Имали смо много проблема. Имали смо шамар, полупана кола, сада ово. Много је глупости направљено, ситуација је лоша, али не могу да кажем да смо таоци", одговорио је Тана.

Он је потврдио информацију о новој блокади клупских рачуна, објаснивши да Звезда има потраживања од неких иностраних клубова (од Нанта за Филипа Ђорђевића и од Удинезеа за Душана Басту), па да због кашњења тих потраживања и црвено-бели касне са измиривањем обавеза према банкама, због чега долази до краткотрајних блокада рачуна.

"Имамо проблем, али није паничан".

Страшно колико лажи је изнето у медијима последњих неколио дана.
Људи имате на јутјубу снимак инцидента,па гледајте.
Прво:било је два таласа сукоба.Након првог полицајцу није било ништа,и уместо да се склони он је почео да тражи ципелу која му је испала,и то се јасно види.Пошто је смирена ситуација,један жандарм је без разлога ударио дечка који је све то снимао и онда креће сва та фрка.
Друго:Један од осуђених(мислим да је у питању Милош Зимоња),уопште није ништа урадио,за време инцидента је био у тоалету и кад је изашао и након што се побунио што хапсе толике људе не знајући шта се десило он је ухапшен и осуђен на чиними се годину дана.
Треће:Причају у медијима како то да вође нису реаговале.Па вође су управо смириле целу ситуацију,јасно се види на снимку како вођа одлази и разговара са жандармима и тако смирује ситуацију.
Четврто:Трајковић је повреде шаке добио од прескакања ограде ка истоку,тако да не испадне да му је све од Уроша.Трајковић је снимљен након ''пребијања'' како на некој утакмици стоји сав нормалан,као да му ништа није.Трајковић прича како му је живот уништен а као да никог на свету бакља није погодила.Од бакље све то да му се деси,па то је немогуће.
Пето:Што се Уроша тиче на снимку се такође види да није гурао Трајковићу бакљу у уста и само се питам где су они све то закључили.
Браћо полицајци,да ли је неко икада умро од бакље?Одговор је НЕ!!!

А што се Ден Тане тиче и његових прича,па Ден Тана је гори од свих њих,он измишља највише.
ЗАШТО се не пише никада у толикој мери када Делије имају Хуманитарни концерт,Зашто се медији не баве тиме када Делије истакну транспарент ''Докле више да се убијамо'',зашто медији тада не кажу народу да Делије нису хулигани и највећи олош.
Делије су вам одговарале петог октобра,а сада не?!

Колико смо само пута подржали те играче,па играли су тако да не треба да им се више долази,али не,Делије су увек биле уз клуб и те играче,и све су чиниле да му помогну.Сада нас се тај Ден Тана скоро па одриче.Ало које тај Ден Тана,ко су ти аналитичари да говоре како су вође овакве или онакве.Многе вође су деведесетих животе давали бранећи своје земљу,зар смо то заслужили?!
Па да нема нас не би било 100 гледалаца укупно.

Ми смо демократска земља,то значи право на своје мишљење,ПА чак и хомосексуалци имају право на своје мишљење а Делије немају.Чак и такви могу са правом све да раде а Делије ништа.

Делије су више помогле Косову од свих политичара.Питајте људе са Косова колико им је значила наша помоћ.

Молимо се и верумо у БОГА,јер увек се исправи неправда,ја то кажем из срца јер се надам да ће правда да побеђује.

Кажу у полицији да ово раде по закону који су преписали из Енглеске.
Па нико осим тих Енглеза где је фудбал врхунски се није применио тако драстично,можда грешим,али тамо је такав фудбал да им навијачи скоро и не требају,али људи свугде у свету имају клубови навијаче,и многи клубови прижељкују овакве навијаче,али једино нама ми не ваљамо.

Post subject: Pravda za Urosa
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 9:20 pm 

Поздрав цвим Делијама и лјудима који воле Звезду .Ових дана смо могли цути свакакве прице о нашем другу Уросу Мишићу НА ПРАВДИ БОГА ухапшен.Све више постаје јасно да смо ми једна пандурска држава која нема правду ни за кога осим ѕа тајкуне који сјебавају све што је остало вредно.
СТОП ПОЛИЦИЈИ
,,ПОЛИЦИЈА,СУДСТВО,МЕДИЈИ,РЕЖИМСКЕ МАРИОНЕТЕ,,
ДАЧИЋ НОВИ ЈОЧИЋ
2 СУ ЛОША УБИЛА УРОША-МИСЛИСЕ НА ДАЧИЋА И ЈОЧИЋА
ПРВДА ЗА УРОША
БОРИС ТАДИЋ НОВИ ЧИКА СЛОБА

Profile  

Post subject: Re: Pravda za Urosa
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 10:41 pm 
Site Admin

ludi severac wrote:
Поздрав цвим Делијама и лјудима који воле Звезду .Ових дана смо могли цути свакакве прице о нашем другу Уросу Мишићу НА ПРАВДИ БОГА ухапшен.Све више постаје јасно да смо ми једна пандурска држава која нема правду ни за кога осим ѕа тајкуне који сјебавају све што је остало вредно.
СТОП ПОЛИЦИЈИ
,,ПОЛИЦИЈА,СУДСТВО,МЕДИЈИ,РЕЖИМСКЕ МАРИОНЕТЕ,,
ДАЧИЋ НОВИ ЈОЧИЋ
2 СУ ЛОША УБИЛА УРОША-МИСЛИСЕ НА ДАЧИЋА И ЈОЧИЋА
ПРВДА ЗА УРОША
БОРИС ТАДИЋ НОВИ ЧИКА СЛОБА

Да разјаснимо,Урош Мишић је крив,али далеко од тога да је заслужио оволику казну.
Луди северац-у праву си.Па да није било навијача ништа неби урадили петог октобра,и тада смо им одговарали,а сада када се власт нашла на удару Делија онда се праве Енглези.Нису ти само криви Дачић и Јочић,већ и читаво друштво,јер медији свакодневно шире слику о Делијама као олошу.
Ево данас на ртс и б92 емисије о нама.Пљували су Делије да више нису могли.
Зато браћо,сви спреј у руке,па цео град да испишемо Правда за Уроша Мишића.Много људи се ових дана цимало да по целом граду пише графите.

Да разјасним још једну ствар.Новинари,жандари,политичари,у медијима стално питају ко су те вође и како то баш да су они вође кад Звезда има 3 милона навијача.
Па те вође су се доказале својом љубави и пожртвовањем да заслужују да буду вође.
Ти људи пре него што постану вође су ишли на сваку утакмицу,па чак и у иностранство,цимали су се и помагали,намештали кореографије,правили кореграфије,једноставно се показали да су способни и неописиво верни и зато су већ дуго време вође.
Многи навијачи кажу да не знају како то да је на пример Шав... један од вођа-кажете да Звезда има толико навијача,па где су ти силни навијачи.Звезда би онда на свакој утакмици требала да има макар тридесет хиљада људи.Прави навијач,који живи у Србији долази практично редовно на утакмице и не седи у фотељи,како би било вама евро навијачима да бодрите Звезду у на пример Ивањици по највећој киши,а притом сте дали неколико хиљада динара само за Звезду,а после вас још и цима полиција..
И зато ми тражимо од клуба резултате и многе страри,јер смо се својим залагањем за клуб заслужили да имамо право на мишљење.

Луди северац-ово сам ја одговарао навијачима који на сне подржавају и који гледају све из фотеље,а ти си скроз у праву!!!

Page 1 of 25 [ 243 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Next