|
It is currently Sun Nov 22, 2009 6:39 pm
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Добродошли на званични форум сајта <strong>www.crvenazvezda-fans.co.nr</strong>.
Ви тренутно посматрате наш форум као гост, што значи да можете да посматрате форум и читате поруке. Уколико се региструјете на наш форум имаће могућност да и ви дискутујете са нама на форуму, да комуницирате са другим корисницима (приватне поруке), да одговарате на анкете, качите слике на форум, и многе друге могућности. Регистрација је брза, једноставна и апсолутно безплатна, дакле <a href="/profile.php?mode=register">постаните већ данас део нашег форума</a>!
|
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
ludi severac
|
Post subject: Мој Предлог Posted: Sat Nov 08, 2008 10:36 pm |
Joined: Mon Sep 22, 2008 9:16 pm Posts: 504 Location: 100 км од Мракане
|
|
Овде можете уписати ако имате неки добар предлог за форум,кореографију,транспаренте,заставе,песме....
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
Ваш Љуба Тадић (1929-2005)
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Re: Мој Предлог Posted: Sun Nov 09, 2008 12:34 am |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Овде можете уписати ако имате неки добар предлог за форум,кореографију,транспаренте,заставе,песме....
Искрен да будем нешто ти није добра ова тема.Зна се ко организује трибину,и наша трибина не би била толико озбиљна да се њена организација водила преко форума.Можемо сад ми ту нешто да предлажемо али то ми личи на изигравање вођа трибине и баш је без везе.Ми можемо да предлажемо,али многи не знају колико муке треба да се свака кореграфија направистварно вам кажем.Шта сад,ми да предлажемо и да чекамо да неко троши паре и време због тога што смо ми дали предлог.Међутим,размена мишљења је солидна,и оставићу ову тему јер ипак ова тема има и добрих страна.
Само да напоменем,ако дате било какав предлог немојте да се иживљавате и смишљате куле и градове и нешто што није логично.Мени је боље да у овој теми дајете примедбе,јер сада нам је важна борба за Уроша више него нека кореграфија.
Ако хоћете да дате неки пример за форум онда то урадите преко подфорума Питања,а немојте овде.Овде можете давати примере само за трибину.
Такође,трудите се да постављате паметне предлоге,а не да лупетате и предлажете паролу правда за Уроша,а та парола је веч била.
Ако буде мало предлога поруку ћу ставити у архиву.
Толико од мене за сад. 
_________________ ДЕЛИЈЕ,ДЕЛИЈЕ,АЈМО СВИ У ГЛАС,УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Re: Мој Предлог Posted: Sun Nov 09, 2008 7:00 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Овде можете уписати ако имате неки добар предлог за форум,кореографију,транспаренте,заставе,песме.... Искрен да будем нешто ти није добра ова тема.Зна се ко организује трибину,и наша трибина не би била толико озбиљна да се њена организација водила преко форума.Можемо сад ми ту нешто да предлажемо али то ми личи на изигравање вођа трибине и баш је без везе.Ми можемо да предлажемо,али многи не знају колико муке треба да се свака кореграфија направистварно вам кажем.Шта сад,ми да предлажемо и да чекамо да неко троши паре и време због тога што смо ми дали предлог.Међутим,размена мишљења је солидна,и оставићу ову тему јер ипак ова тема има и добрих страна. Само да напоменем,ако дате било какав предлог немојте да се иживљавате и смишљате куле и градове и нешто што није логично.Мени је боље да у овој теми дајете примедбе,јер сада нам је важна борба за Уроша више него нека кореграфија. Ако хоћете да дате неки пример за форум онда то урадите преко подфорума Питања,а немојте овде.Овде можете давати примере само за трибину. Такође,трудите се да постављате паметне предлоге,а не да лупетате и предлажете паролу правда за Уроша,а та парола је веч била. Ако буде мало предлога поруку ћу ставити у архиву. Толико од мене за сад. 
У праву си.Значи предлажите само у вези форума.
_________________ Нема велике љубави без велике радости,али и без велике патње.Е то вам је Црвена Звезда.Има да се радујеш до неба,али секирација ти не гине.
Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони заувек!Ми,Реал,Бајерн,Милан...То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Re: Мој Предлог Posted: Sun Nov 09, 2008 11:16 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Овде можете уписати ако имате неки добар предлог за форум,кореографију,транспаренте,заставе,песме.... Искрен да будем нешто ти није добра ова тема.Зна се ко организује трибину,и наша трибина не би била толико озбиљна да се њена организација водила преко форума.Можемо сад ми ту нешто да предлажемо али то ми личи на изигравање вођа трибине и баш је без везе.Ми можемо да предлажемо,али многи не знају колико муке треба да се свака кореграфија направистварно вам кажем.Шта сад,ми да предлажемо и да чекамо да неко троши паре и време због тога што смо ми дали предлог.Међутим,размена мишљења је солидна,и оставићу ову тему јер ипак ова тема има и добрих страна. Само да напоменем,ако дате било какав предлог немојте да се иживљавате и смишљате куле и градове и нешто што није логично.Мени је боље да у овој теми дајете примедбе,јер сада нам је важна борба за Уроша више него нека кореграфија. Ако хоћете да дате неки пример за форум онда то урадите преко подфорума Питања,а немојте овде.Овде можете давати примере само за трибину. Такође,трудите се да постављате паметне предлоге,а не да лупетате и предлажете паролу правда за Уроша,а та парола је веч била. Ако буде мало предлога поруку ћу ставити у архиву. Толико од мене за сад.  У праву си.Значи предлажите само у вези форума.
Размишљао сам,ипак можда је боље да се и предлаже.Значи можете да предлажете само немојте да лупетате и предлажете нешто што је већ било.И немојте да предлажете неке акције,као на пример да предлажете паролу за Уроша,јер знате и сами да не можемо да унесемо.
ПРЕДЛАЖИТЕ ЗА ТРИБИНУ,АЛИ САМО ЛОГИЧНЕ СТВАРИ!
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Re: Мој Предлог Posted: Mon Nov 10, 2008 6:08 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Овде можете уписати ако имате неки добар предлог за форум,кореографију,транспаренте,заставе,песме.... Искрен да будем нешто ти није добра ова тема.Зна се ко организује трибину,и наша трибина не би била толико озбиљна да се њена организација водила преко форума.Можемо сад ми ту нешто да предлажемо али то ми личи на изигравање вођа трибине и баш је без везе.Ми можемо да предлажемо,али многи не знају колико муке треба да се свака кореграфија направистварно вам кажем.Шта сад,ми да предлажемо и да чекамо да неко троши паре и време због тога што смо ми дали предлог.Међутим,размена мишљења је солидна,и оставићу ову тему јер ипак ова тема има и добрих страна. Само да напоменем,ако дате било какав предлог немојте да се иживљавате и смишљате куле и градове и нешто што није логично.Мени је боље да у овој теми дајете примедбе,јер сада нам је важна борба за Уроша више него нека кореграфија. Ако хоћете да дате неки пример за форум онда то урадите преко подфорума Питања,а немојте овде.Овде можете давати примере само за трибину. Такође,трудите се да постављате паметне предлоге,а не да лупетате и предлажете паролу правда за Уроша,а та парола је веч била. Ако буде мало предлога поруку ћу ставити у архиву. Толико од мене за сад.  У праву си.Значи предлажите само у вези форума. Размишљао сам,ипак можда је боље да се и предлаже.Значи можете да предлажете само немојте да лупетате и предлажете нешто што је већ било.И немојте да предлажете неке акције,као на пример да предлажете паролу за Уроша,јер знате и сами да не можемо да унесемо. ПРЕДЛАЖИТЕ ЗА ТРИБИНУ,АЛИ САМО ЛОГИЧНЕ СТВАРИ!
Разумемо комаданте.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Nov 11, 2008 2:36 pm |
|
|
Ја имам само један предлог да када се учлањују нови форумаши да им се у регистрацији стави као обавезно да за почетак напишу једну поруку.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Tue Nov 11, 2008 2:40 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Ја имам само један предлог да када се учлањују нови форумаши да им се у регистрацији стави као обавезно да за почетак напишу једну поруку. Такав је форум да једноставно не можемо то да радимо.Нама је засад циљ да има што више људи,па ће само по себи да дође.Што више људи то су веће шансе да се појави неко ко ће писати. Ајде могао би нешто да предложиш за трибину. Quote: Разумемо комаданте.
Хвала пуковниче 
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Nov 11, 2008 2:51 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Ја имам само један предлог да када се учлањују нови форумаши да им се у регистрацији стави као обавезно да за почетак напишу једну поруку. Такав је форум да једноставно не можемо то да радимо.Нама је засад циљ да има што више људи,па ће само по себи да дође.Што више људи то су веће шансе да се појави неко ко ће писати. Ајде могао би нешто да предложиш за трибину. Quote: Разумемо комаданте. Хвала пуковниче 
На вашој дужности водниче.А сада јуриш за одбрану свете земље.
|
|
|
|
 |
|
Сале Делија
|
Post subject: Posted: Tue Nov 11, 2008 2:54 pm |
| Site Admin |
 |
|
ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Ја имам само један предлог да када се учлањују нови форумаши да им се у регистрацији стави као обавезно да за почетак напишу једну поруку. Такав је форум да једноставно не можемо то да радимо.Нама је засад циљ да има што више људи,па ће само по себи да дође.Што више људи то су веће шансе да се појави неко ко ће писати. Ајде могао би нешто да предложиш за трибину. Quote: Разумемо комаданте. Хвала пуковниче  На вашој дужности водниче.А сада јуриш за одбрану свете земље.
Е сад кад смо одбранили земљу могао би да се сетиш неког предлога.  Да и ова тема заживи у правом смислу.
|
|
|
|
 |
|
ludi severac
|
Post subject: Posted: Tue Nov 11, 2008 3:07 pm |
|
Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Сале Делија wrote: ludi severac wrote: Ја имам само један предлог да када се учлањују нови форумаши да им се у регистрацији стави као обавезно да за почетак напишу једну поруку. Такав је форум да једноставно не можемо то да радимо.Нама је засад циљ да има што више људи,па ће само по себи да дође.Што више људи то су веће шансе да се појави неко ко ће писати. Ајде могао би нешто да предложиш за трибину. Quote: Разумемо комаданте. Хвала пуковниче  На вашој дужности водниче.А сада јуриш за одбрану свете земље. Е сад кад смо одбранили земљу могао би да се сетиш неког предлога.  Да и ова тема заживи у правом смислу.
Предлоге што сам имао ја сам написао у вези аватара,омиљене теме,Уроша....
Кад будем имао ја ћу написати.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|